- 18 Mayıs 2014
- 28
- 19
- 18
- Konu Sahibi cevizli_tarcinli_kek
arkadaşlar hepimizin sorunu ortak benimde saclarim son zamanlarda oldukça inceldi ve seyrelmeye başlamıştı. Ne yapmam gerektigini arastirdim okudum denedim ve sonuc aldigim sarimsak ve zeytinyağı kurune şükürler olsun...sarimsak kürünün nasıl yapildigini biliyorsunuzdur zeytinyağı nin icine yani yarim kavonoz zeytinyağı nin içine 2 baş sarimsak rendeledim daha sonra icine 1 şişe bademyagi 1sise çörek otu yağı 1sise hint yağı gibi akliniza gelebilicek ve saçınızada yaricak yağları kavonoza bosaltabilirsiniz..1 2 gün sarimsagin özü çıktıktan sonra kullanicaginiz kadarini kaseye alin içine 2 bıldırcın yumurtası 1bephanten 1evigen 1de bemix kirin 2kasik sirke de ilave edip bikac damlada csm trebenti ekleyebilirsiniz..harika bi karışım bu kizlar ben genelde geceden sürüp sikics sarıp yatıyorum sabah yikiyorum ben yatamam sabaha kadar derseniz eğer gündüz yapin en az 2saat bekleyin daha sonra cam trebenti eklenmiş sampuan iniz ile yikayin arinmasi inanin cokkk kolay ben 2kere yikiyorum sacimi ve ariniyo..koku meselesine gelince yıkadıktan sonra koku kalmiyo benim sacimda amann dicegim bi koku gerçekten olmadi..ben yaklasik 1ay kadar yaptim yeni saçlarım cikti sağlığına kavuştu saçlarım parlak ve gur...ben gayet memnunum