• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saclarimin rengi hakkinda ltfn ( kizil)

GuerillaTanya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
834
7
0
A.B.D.
kizlar lütfen yardim edin...benim kendi saclarim normlalde kahverengi fakat ben kizila bayildigim icin yillardir öyle yapiyorum.
bakir kizil yapiyodum...

fakat ben bu renk tonlarini istiyorum:

kirstendunstspiderman3vf1.jpg

7

kuaför dünyanin parasi ve benim harcligim kitaplarima gidiyor. bu sac rengini kendim nasil elde edebilirim yardimci olurmusunuz?

tesekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm o rengi elde edebilirsin tabi kuaförde. ama çabuk akar ve senin saçının şuanki rengi gibi olur. bence böylede çok hoş. çağla şıkelinkide o resimdeki gibiydi canlı parlak sonra baktım karamek gibi ollmuş. sibel can ve ebru gündeşte o renkti geçen baktım koyu renge dönmüşler. kullanışlı bi renk değil bence yinede sen bilirsin tabi.
senin saç renginede çok yakın bi renk bence hiç boyatmana gerek yok bu haliyle gayet hoş

ya tsk ederim ama ben yillardir bunu istiyodum simdi cesaret gelmisken denemek istiyorum..yine boyarim nolacak ama suan param yok dedigim gibi kuaföre verecek.
sacimi kendim bu renge nasil acabilirim bi fikrin var mi

hmm ozaman bu rengin tam adı karamel frapiçino. geçen bi arkadaşımda böyle istiyodu kuaförde sormuş karamel frapiçino demiş ona kuaför. isim çok güzelde ordan kaldı aklımda.
sende boya satan yere git karamel frapiçinoyu katalogtan bak eğer istediğin renkse hemen al ve boya.
ha bide unutmadan benim boya aldığım bi toptancı kadın var hazırladığın saç baoyasının içine bir tatlı kaşığı saç kremi ve yarım çay bardağı su kat demişti. ben denedim boya daha uzun ömürlü oluyo rengi açılmıyo ve parlak kalıyo. tavsiye ederim. istersen sende deneyebilirsin cnm.

cnm. benim şu an alttaki renk 2 aydır kullanıyorum nerdeyse 20 günde bir boyaya gidiyorum ama sanırım yaz olmasıda büyük etken çabuk akmasında deniz ve havuz suyu akıtıyo ..sanırım kışın daha az sıklıkla boya isticek

senin saç rengin daha güzel bence..o alttaki resimdeki rengi kullandım kaşlarım açık kahve oldugu halde sırıttı hiç bi makyaj yakışmadı ve çok yıprandı saçlarım..zor bi renk kızılın tüm tonlarını denemiş biri olarak en cok bu renk beni zorladı.

gercekten mi..benim sac rengim bana yanik gibi geliyor böyle yanik bi renk. herkes cok begendi ama ben hep böyle daha iddiali olsun istiyordum....

peki buna benzer olur mu mesela su:

mesela bu daha soluk bi renk sizce bu olur mu :D kafanizi sisirdim ama cok heveslendim napim

yanık diil cnm senin saç rengin tarçın..dier resimdekilerde bakır bile değil bakır-sarı..yüzdeki en ufak kızarmayı,makyajı kaldıramayan renkler,yıkanınca turuncumsu bi sarı oluyo.sanki siyah saçtan sarıya dönmeye çalışmışsın da tam olmamış gibi garip bi sarı oluyo yıkanınca..ayrıca çok ta görüyorum o renklerden bu son iki yıldır.senin saç rengin daha değişik geldi bana.a.s
ama içinde kalıcana yaptır gamyoncuiremsu

evet sonunda vazgectim :D herkes sac rengimin böyle daha guzel oldugunu söylediler.

ve ben yüzümde sivilce problemi yasiyorm yani cok kirmizi oluyor yüzüm sende dedin ya kaldiramiyor flan.....

:D eh bende böyle kalayim o halde tsk ederim herkes e:D

kızıl çok akıo sürekli boyamalısın o fotoğraftada ışıktan farklı görünmüş olabilir

aynen cnm renkleri belirginleştirme,parlatma oyunları yapılıo resimlerde,yapılmasa bile muhtemelen yeni boyadan çıkmış halidir hatunun..bu halde bile soluk görünüyo bence.senin saç rengin daha güzel herkeste söylemiş,aklın yolu birgamyoncuiremsu

....................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kendimin bi resmimi ekliyim sana fikir olur bu resimde saçlarım koyu bakıra boyanmıştı düşün,uçları böyle sarımsı gibi çok garip bi renk olmuş ki resimde oynama oldugu halde belli oluyo uçları çok kötü oluyo aktıkça hemen vazgeçmiştim bu renktenkaydirigubbakcemile

canım saçın once açılıp daha sonra mı boyandı bu renge? çünkü benımde arkadaşım 5 yıldır kullanıyor. ve iki ay boyamasa bıle saçında tek fark dibinin uzaması. renkte bır değişiklik olmuyor. önceden açılan saçta boya tutunamıyor çünkü

ben kendimin bi resmimi ekliyim sana fikir olur bu resimde saçlarım koyu bakıra boyanmıştı düşün,uçları böyle sarımsı gibi çok garip bi renk olmuş ki resimde oynama oldugu halde belli oluyo uçları çok kötü oluyo aktıkça hemen vazgeçmiştim bu renktenkaydirigubbakcemile

canım saçın once açılıp daha sonra mı boyandı bu renge? çünkü benımde arkadaşım 5 yıldır kullanıyor. ve iki ay boyamasa bıle saçında tek fark dibinin uzaması. renkte bır değişiklik olmuyor. önceden açılan saçta boya tutunamıyor çünkü

önceden açıldı daha doğrusu röfleliydi saçlarım üzerine ateş kızılı boyandı o aktı daha sonra bu bakırı yaptırdım.uçları sarımsı bakır oldu.dediğin gibi temelde açık renk oldugu için olabilir.bende üzerine mor gibi bi renk yaptırdım ardından 4 ay önce sarıya döndüm ama saçlarım yandısenağlama

cansuy ..
bence bu gönderdiğin resimdeki kızın saç rengi doğal..()
boya değil yani..
ne kadar uğaşırsan uğraş aynısı olmaz ben ce..
ama senin saç rengi çok hoşşş :)...

Back