Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımın rengi berbat oldu

hiç de berbat olmamış canım yaa, senin hiç derdin yok, kendine üzülcek bişey arıyosun anlaşılann, fıstık gibisin fıstıkk

bence hos durmus ya ya da foto da hos cikmissin.. alimli durmussun.. eleme bence bir sure..

şu bi gerçek eski saç rengin sana daha çok yakışıyormuş ama bu da çok çok kötü değil. güzel olmuş bence. eskiye kıyaslarsak önceki daha iyi ama. sıkma canını düzelir

cok da hoş olmuş sıkma canını..benim saclarım belimde ve siyahtı yıllarca ve birgün kuaförüm gel acalım rengini dedi veeeeee saclar erkek traşı rengi de halla siyah kalmıştı..beni düşünsene günlerce agladım..bu güne kadar yaklaşık 1 milyar para harcadım kuaföre rengini acmak icin sonuc acamadılar hep yaktılar..ammmaaaa ben aldım boyayı acıcıyı actım ve şuanda sacım uzadı rengine herkez hayran ve röflemde var artıkhihoyyyt:lepi:

berbat dediğin renk buysa sen berbat renk görmemissin bence boş yere sıkıyorsun canını gayet hoş olmus...

Beğenmenize gerçekten çok sevindim..Sınıf arkadaşlarımın neredeyse çoğu hiç beğenmediler...Sağolun sayenizde biraz olsun moralim düzeldi.Herşey için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…