buradan bakabilirsiniz...Ve ben saçlarımı vişne çürüğüne boyattım.Çok kötü oldu.Şimdi napcam bilmiyorum.Bunun üzerine boya yapsam kendi renginde tutar mı acaba!!!:çok üzgünüm:
Bugün resim çekip koyarım..Bana koyu saçın yakışmadığını söylüyorlar.Ve hemen hemen herkes yeni saç rengimi beğenmedi..Çok moralim bozuk..Gören bana ne yaptın sen öyle saçlarına diyor..Dışarı bile çıkmak istemiyorum.O kadar üzgünüm yani
acil olarak ekle canım merak ettim. bakalım moralini bozacak kadar kötü mü? kızıldan dönmek zordur canım. biraz akmasını beklemelisin. yüzünü de göster ama yakışıp yakışmadığına bakalım.
yakıştıramadım kendime şimdi ne yapcam bilmiyorumda...Boyasam kızıllar akar diğer boyaya karışır daha kötü olur diye korkuyorum...Puff niye boyadıysam saçlarımı....
aslında kötü durmuyor ama saçın 2 renk olmuş gibi geldi. ışıktan olabilir mi* vişne çürüğü deyince ben çok koyu kızıl sandım. hemen boyama akmasını bekle 2 hafta. saçını kendin boyayıp oreal gibi birşeyle açılmadıysa aktıkça bakarsın. eski rengine dönebilir. o zaman da fotonu koyarsın bakarız. şimdi acele edip mafetme saçını bence.
bence saclarini biraz elleme bi hafta kadar yoksa ayni hafta yaparsan cok kötü olur hatta saçlarini yakarsin bile ama bu hafta içinde sürekli beyaz sabunla yıka....
Anladiğim kadarıyla eski saclarının rengi koyuymus simdi koyu kestane veya koyu kumral alıp sacını boya hem kızıllık gider hemde aktıkca eski haline dönmeye baslar bence en iyisi böyle ve sacını boyarken birdaha 3 kere düşün derim.....
Bende resim cıkmıyor fakat kızıl renk güzeldir yanlız kızıl tonları herkeze yakısmaz...
Kızıl sac beyaz tenlilere yakısır esmerde boğar....
evet 2 renk oldu..aralarında kendi renginde saçlarım kalmış.Çok ama çok berbat duruyor..Bİraz sıkcam dişimi 1 ay içinde akar harhalde..Bundan sonra saçlarımı boyarken 3 değil 100 kere düşünsem az olur!!!