• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımın iç kısımlarını siyaha boyamak istiyorum

ben lisedeyken böle bişe yapmıştım içlere sarı attmışlardı ama saçım ince olduğu için altlar tamamen sarı görünmüştü okulda neler çekmiştim ''o saçlar koyu renge boyanacakkkkk yada kesilecekk'' tabi direnemedim 2 hafta sonra boyadım..

di-6X80.jpg

ahahah aynen öyle cuk oturdu :60::60:
beyazladı falan uçları :44:
kıyamıyorum ya :26:
eskiden çok uzundu saçlarım uzun ve sağlıklı.
sonra kestim kısacık. üstüne boyaydı alerjiydi derken mahvoldu :59:
sonrada birdaha ne boyadım nede kestim. biraz daha uzasın öyle aldırırım artık
ve biliyosun kuaförlerin elleri maşallah yani bi daldırıyo makası tamam rahat 10 cm :47:
hayır yani söylüyosun çok kesiyosunuz falan diye karı gibi vikvikvik başlıyo benden iyimi bilcen sana bu gider şu gider diye diye sonrası malum:47:

emme bazi kuaforler isini iyi yapio yani hakkini yememek lazimmm:12:

bence moda olmasından çok tarzın önemli.. bende hiç takılmıyorum moda falan.. eğer giyim tarzın bu tür bi saça uygunsa boyat bence klasik giyimle biraz çakma durur sanki çok ekstrem giyimide kastetmiyorum .. bide açık tenliysen daha hoş olur esmerde hoş durmuyo sanki

tarzıma uyuyo ya o konuda sıkıntı yok :1:
ama moda olupta herkeste görünce soğuyorum. modayada karşıyım ben :60:
ten rengim beyaz yani ahım şahım değil ama beyaz :26:

emme bazi kuaforler isini iyi yapio yani hakkini yememek lazimmm:12:
anacım tamamda nereden bulucam ben öyle kuaför talihsizim bahtsızım ben :17:

ben lisedeyken böle bişe yapmıştım içlere sarı attmışlardı ama saçım ince olduğu için altlar tamamen sarı görünmüştü okulda neler çekmiştim ''o saçlar koyu renge boyanacakkkkk yada kesilecekk'' tabi direnemedim 2 hafta sonra boyadım..

di-6X80.jpg

senin üstlerde de var biraz. benim dediğim tam içlere en uzun olan kısımlara :52:

tarzıma uyuyo ya o konuda sıkıntı yok :1:
ama moda olupta herkeste görünce soğuyorum. modayada karşıyım ben :60:
ten rengim beyaz yani ahım şahım değil ama beyaz :26:

anacım tamamda nereden bulucam ben öyle kuaför talihsizim bahtsızım ben :17:

senin üstlerde de var biraz. benim dediğim tam içlere en uzun olan kısımlara :52:

üst dediğin yan kısımlarmı?? üstte yoktu ya..sadece arka altlardı ama saçım inanılmaz ince olduğu için tamamı gibi duruyodu

baaaaaaaaaaaaaaaane nerden bulursannn bulll:60::60::60::60:

woman naberr hatirladin mii beniii:61::61::61::61:

Back