• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımın iç kısımlarını siyaha boyamak istiyorum

rbl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
847
0
0
İstanbul
kızlar öncelikle hepinize merhabalar :61:
saçlarımın iç kısımlarını siyaha boyamak istiyorum. herkes genelde kızıl, mavi, sarı falan yaptırıyor bende farklı olsun diye siyah düşündüm. aynı zamanda çokta hoşuma gitti farklı bir hava katıyor diye düşünüyorum. ilk olarak kristen stewart'da gördüm çok hoşuma gitti dediğim gibi şu resimde ki gibi;
$kristen-stewart-ap.jpg

ancak benim saç rengim malesef o tonlarda değil :44: saçlarımın bi kısmınında resmini ekliyeyim;

$DSCF1969.JPG

saçlarımın renginde sonradan açılmalar oluştu özellikle uç kısımlarında kızılımsı sararmalar oldu sonuç olarak bu renk saça o model gider mi :44:

hiç buluşmayın bencee yazıkk olurr iç kısımlarını boyatmak bu seon modaa ama iki renk olcak şaçını<<zda böylesi daha hoş

hiç buluşmayın bencee yazıkk olurr iç kısımlarını boyatmak bu seon modaa ama iki renk olcak şaçını<<zda böylesi daha hoş

bende doğallıktan yanayım her zaman ama uzun zamandır hiç bi değişiklik yapmadım görüncede çok hoşuma gitti bilemiyorum ki:59:

Ben çoğunlukla öyle boyatıyorum saçlarımı, modasını falan bilemem de, kendi saçım zaten siyaha yakın, o yüzden altlara arkalara hiç boya sürmüyorum, kulak hizasından ayırıp tepede kalanları boyuyorum, hatta 2 sene önce tepeleri kırmızı boyamıştım, altı yine siyahtı.
Onu da şöyle icat etmiştim kendimce yıllar önce, altlar boyasız sağlıklı uzamaya devam eder de üstler boyanıp yıprandığı için kestirsem bile en azından kat görüntüsü oluşturur diye düşünmüştüm. :)

Bu yıl modaydı ama ben gördüğüm kimseye yakıştıramadım.

Siz bilirsiniz ama o şekilde boyatmayın bence.

bende doğallıktan yanayım her zaman ama uzun zamandır hiç bi değişiklik yapmadım görüncede çok hoşuma gitti bilemiyorum ki:59:

dogal renginizii bir iki ton açtıın yada koyulaştırın degişiklik istiyosanızz şaç renginizz nederir bilmiyorum ama birazda kestirin degişikk tammmm:)

sen bilirsin canım, pınar altuğ da yaptırmış sanırım ben hiç beğenmedim :50:

senın saçlar kestane canım sıyah yapsan cok bı fark olmaz dıye dusunuyorm uzman bırınden yardım almayı dene sor ben boyle dusunuyorm fln dıye gereken cevabı onlarda bulabılırsn

Pınar Altuğ'un saç modeline çok yakışmış ama uzun saçta nasıl olur bilemiyorum.
Eğer yapmakta kararlıysan kendin yapma iyi bi kuaföre yaptır zor bi işlem çünkü.

çok sağolun kızlar ilginiz için :61:

bi kaç kişiyle de görüştüm bu konu hakkında herkes yaptırma dedi. bende vazgeçtim :61: bu arada moda olduğunu bilmiyodum ya genelde moda olan şeylerle pek alakadar olmamaya çalışırım. sanırım buda etkili oldu vazgeçmemde :D komple saçlarımı boyatmak istemediğim için onu düşünmüştüm ama kısmet değilmiş artık başka bi değişiklikler bulucam inşallah siyaha boyatsam diye düşünüyodum da onda da kararsız kalıp vazgeçmiştim :59:

Bunlar gibi mesela:

Ben çok beğeniyorum, boyadan tamamen kurtulup doğal saçlarıma kavuştuğumda böyle yaptıracağım. Bence yaptır, güzel görünüyor...

çok sağolun kızlar ilginiz için :61:

bi kaç kişiyle de görüştüm bu konu hakkında herkes yaptırma dedi. bende vazgeçtim :61: bu arada moda olduğunu bilmiyodum ya genelde moda olan şeylerle pek alakadar olmamaya çalışırım. sanırım buda etkili oldu vazgeçmemde :D komple saçlarımı boyatmak istemediğim için onu düşünmüştüm ama kısmet değilmiş artık başka bi değişiklikler bulucam inşallah siyaha boyatsam diye düşünüyodum da onda da kararsız kalıp vazgeçmiştim :59:

Ben de modayı sevmem ama uzak durmak için de çok uğraşmam. Bir şey bana yakışıyorsa ister herkes yaptırsın ister kimse de olmasın yine de kendimde uygularım. Bence önemli olan moda olup olmamasından çok sana yakışması ve beğenmen...

Ben de modayı sevmem ama uzak durmak için de çok uğraşmam. Bir şey bana yakışıyorsa ister herkes yaptırsın ister kimse de olmasın yine de kendimde uygularım. Bence önemli olan moda olup olmamasından çok sana yakışması ve beğenmen...

çoğunluk şiddetle karşı çıkınca bende bi noluyo ulan oldum desem yeridir :D kafam karıştı o yüzden şimdilik askıya aldım. birde belli olmazmış pek saçlarım zaten koyu olduğu için pek bişey farketmez dedi herkes hepten kafam karıştı...

:60::60::60::60::60::60::60:saca geeel kizim hic sacina tarak degdirmedinmi o nasil sac...bayramdan bayrama yikiyon herhaldeeee:60::60::60::60:

deget işine biriii :60::60::60:
rahat 2 yıldır makas değmedi o yüzden öyle :60::60:
kırıklar artık 5e 6ya ayrılmaya başladı :60:
saclarin agac olmus desene...
dal vermissss...:60::60::60::60::60::60::60:
biraz aldirsana kiriklari yipranmis saclarin...:51:

bence moda olmasından çok tarzın önemli.. bende hiç takılmıyorum moda falan.. eğer giyim tarzın bu tür bi saça uygunsa boyat bence klasik giyimle biraz çakma durur sanki çok ekstrem giyimide kastetmiyorum .. bide açık tenliysen daha hoş olur esmerde hoş durmuyo sanki

saclarin agac olmus desene...
dal vermissss...:60::60::60::60::60::60::60:
biraz aldirsana kiriklari yipranmis saclarin...:51:

ahahah aynen öyle cuk oturdu :60::60:
beyazladı falan uçları :44:
kıyamıyorum ya :26:
eskiden çok uzundu saçlarım uzun ve sağlıklı.
sonra kestim kısacık. üstüne boyaydı alerjiydi derken mahvoldu :59:
sonrada birdaha ne boyadım nede kestim. biraz daha uzasın öyle aldırırım artık
ve biliyosun kuaförlerin elleri maşallah yani bi daldırıyo makası tamam rahat 10 cm :47:
hayır yani söylüyosun çok kesiyosunuz falan diye karı gibi vikvikvik başlıyo benden iyimi bilcen sana bu gider şu gider diye diye sonrası malum:47:

Back