Kullandım dediklerinizin hepsinievigen ve bepanten ampul al her ikisindende 2 3 ampul kirip sampuanina katip saclarini bu sampuanla yika
birde dogum kontrol hapini sampuana atip yikayabilirsin saclari resmen costuruyor yalniz bunu kullanirken kafani one egerek durulaki sampuan vucudundan akip vucudunuda tuylendirmeye sebep olmasin birde bunlari dene derim benimde yillardir dokulur cok uzamazdi ampuller dokulmesini engelledi dogum kontrol hapida cogalip uzamasini sagladi
Doğum kontrol hapı gerçekten çoğaltıyormu?hangisini aldınız ve kaç tane kattınız?evigen ve bepanten ampul al her ikisindende 2 3 ampul kirip sampuanina katip saclarini bu sampuanla yika
birde dogum kontrol hapini sampuana atip yikayabilirsin saclari resmen costuruyor yalniz bunu kullanirken kafani one egerek durulaki sampuan vucudundan akip vucudunuda tuylendirmeye sebep olmasin birde bunlari dene derim benimde yillardir dokulur cok uzamazdi ampuller dokulmesini engelledi dogum kontrol hapida cogalip uzamasini sagladi
canim ben yasmin attim kuzenimden almistim 3 tane kendim kullanamiyordum tedavi gordugum icin olsa 2. siseye bi 3 tane daha atabilirdim ben cok faydasini gordumDoğum kontrol hapı gerçekten çoğaltıyormu?hangisini aldınız ve kaç tane kattınız?
çamterebentin şampuani ?Kullandım dediklerinizin hepsiniama yine de teşekkürler
Çam terebentinin yağını kullandımçamterebentin şampuani ?
Hindistan cevizi yağıyla bütünleştim artık o kadar çok kullandım ki hem de organik sertifikalı olanlardan aldım. Organix'in kullanmadığım ürünü kalmadı. Gliserin daha beter etti. Saçımı taramıyorum koyun yünü gibi oluyor sonrabiotin hapı al.ben solgar biotin 5000 kullanıyorum saçlarım gürleşti yeni saçlarım çıkıyor.katı hindistancevizi yağını saçın nemliyken sür bekletebildiğin kadar beklet minimim 2 saat beklemeli ama.organix hındıstancevizi nem veren suyu var her banyodan sonra fısfısla saçına.nemliyken saçın gliserin de kullanabilirsin ucuzda hem.ama sakın kuruyken sürme.saçını sadece yıkadıktan sonra tara.bir dahaki banyoya dek tarama.sadece saç kremi yetmez kuru saça.nemini aldıktan sonra durulanmayan nem veren bakım kremlerinden kullan
Sarımsak ve soğanı da denedim, ısırgan, karanfil de aynı şekilde deli gibi döktü saçımıbiliyorum pis kokacak ama sarimsak ezip zeytin yagiyla maske gibi kullan yapmadiysan
Teşekkür ederim cevabınız için,son olarak yeni saç çıkardı mı peki?canim ben yasmin attim kuzenimden almistim 3 tane kendim kullanamiyordum tedavi gordugum icin olsa 2. siseye bi 3 tane daha atabilirdim ben cok faydasini gordum
evet zaten hap bu ise yaradi bende baya cogalip gurlesti saclarim uzamasinada katkisi olduTeşekkür ederim cevabınız için,son olarak yeni saç çıkardı mı peki?
hayret ya cok enteresan bi cildiyeciye falan gorunseniz ? onuda yapmissinizdirSarımsak ve soğanı da denedim, ısırgan, karanfil de aynı şekilde deli gibi döktü saçımı
E yanihayret ya cok enteresan bi cildiyeciye falan gorunseniz ? onuda yapmissinizdir
sirkeyi denemedim hiç duştan sonra ıslak saça sürdüm ama ek olarak sürüp belletmedim bekletiliyor mu? Asitli ya yakmasın iyice?Yumurta , zeytinyağı, sirke , bal karışımı biraz kötü kokuyor ama denemeye değer .
Sabun kullanın bide.
Yumurta mutlaka yiyin,Vitamin olarakta biotin.
Aklıma bunlar geldi.
SlmHerkese iyi geceler. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bu konuda çok dertliyim. Benim kuru, kabarık ve çok az saçım var, ayrıca boyu omzuma geldikten sonra uzamıyor, neredeyse bir senedir aynı boyda. Toplayınca püskül gibi oluyor. Hatta birisinin bu şekilde dalga geçtiğini duydum. Almadığım yağ, yapmadığım bakım, en ucuzundan en kalitelisine kullanmadığım şampuan kalmadı. Fön çektirsem avuç avuç dökülüyor. Zaten az saçım olduğu için yakışmıyor da. Test yaptırdım herhangi bir eksiklik yok. Annemin de böyle genetik senelerdir kısacık saç kullanır ama ben kısaltmak istemiyorum. Saçı benimkine çok benzeyen ama baya gür olan bir arkadaşım var keratin bakımı denedi hiçbir işe yaramadı. Sizin bir öneriniz var mı? Saçlarım yüzünden çok bakımsız duruyorum ama neredeyse kimsenin yapmadığı kadar bakım yapıyorum. Kendi halinde kurusun diye yıllardır kurutma makinesi bile kullanamıyorum korkudan. Depresyona girdim bu saçlar yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?