- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Saçının o bölgelerini kendi rengine boyatabilirsin.Saçlarımda boya yok.Koyu kestane renginde. Özellikle ön kısmında beyazlar var.Toplayınca belli olmuyor ama fön çektirince kötü durur. Ne yapsam en iyi sonucu alırım. Gölge mi tam boya mı? Bi de Haziran gibi hamilelik planlıyorum Allah izin verirse.
Saçının o bölgelerini kendi rengine boyatabilirsin.
Benim de uyguladığım en zahmetsiz çözüm bu.
Çünkü diplerden başlayan gölgeyi sevmiyorum ve bölgesel beyazlar için de saçı tamamen boyatmak istemiyorum.
dip boya yaptırablrsnSaçlarımda boya yok.Koyu kestane renginde. Özellikle ön kısmında beyazlar var.Toplayınca belli olmuyor ama fön çektirince kötü durur. Ne yapsam en iyi sonucu alırım. Gölge mi tam boya mı? Bi de Haziran gibi hamilelik planlıyorum Allah izin verirse.
Benim de önlerde var biraz beyazlarım saçlarımı boyatmak istemediğim için rimelle kapatıyorum ben de, saç rengim koyu kahve, belli olmuyor hiç, sprey boya almıştım, geçici yıkanınca akanlardan, ama onlar çok fena inanılmaz sertleştirdi. 1-2 defa kullandım sadece.
O zaman ışıltı şeklinde gölge yaptır, hem seviyormuşsun.Çok aralarda beyazlar. Toplu değiller. Serpilmiş gibi.Tek tek nasıl boyancak ki.Çok kararsız kaldım.
Saç rimeli diye geçiyor.kirpiğe sürülen rimel mi yoksa saç beyazı kapatmak için kullanılan özel bir rimel mi,bende boyatmak istemiyorum ,sürekli diplerden beyazlar çıkıyor
Işıltılı gölge tam benlik aslında.O zaman ışıltı şeklinde gölge yaptır, hem seviyormuşsun.
Özellikle beyazların olduğu yerlere yapmasını istersin kuaföründen.
Veya tamamını tek renge boyatacaksın.
Fazla bir seçenek yok zaten.
kirpiğe sürülen rimel mi yoksa saç beyazı kapatmak için kullanılan özel bir rimel mi,bende boyatmak istemiyorum ,sürekli diplerden beyazlar çıkıyor
Işıltılı gölgede boyadır aslında. Hem de iki kat hatta cilası ile beraber üç kat.Işıltılı gölge
Işıltılı gölge tam benlik aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?