Saç Bakım Ürünleri Saçlarımı yine kestirmek zorunda kaldım lütfen saç serum önerin :(

heidi139

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
404
9
merhaba kızlar. yaklaşık bir senedir zar zor uzattığım saçlarımı uçlarındaki kırıklar yüzünden kestirmek zorunda kaldım ki bu ilk defa olmadı hep bu yüzden kestiriyorum bir türlü istediğim gibi uzaamadım saçlarımı :KK43: saç serumları bu kırılmayı önlüyormuş diye duydum ama hasbelkader bi marka almak istemedim.

şimdi kırıklardan kurtuldum zaten serumlar kırıkları pek düzeltemiyormuş fazla ama en azından bir daha öyle kırılmaması ve sağlıklı uzatabilmem için hangi serumu önerirsiniz? kullanıp memnun kaldığınız ürünüleri yazarsanız çok sevinirim :)

Benim saçlarımda hiç kırık olmaz.Yılda en az iki kez kestiririm.Saçlarınızı ıslakken tarayın.Gliss'in ürünleri çok güzel,saçınıza uygun olanı sorup alabilirsiniz.Bir de saçlarınıza fön çektirmeyin.

Benim saçlarımda hiç kırık olmaz.Yılda en az iki kez kestiririm.Saçlarınızı ıslakken tarayın.Gliss'in ürünleri çok güzel,saçınıza uygun olanı sorup alabilirsiniz.Bir de saçlarınıza fön çektirmeyin.

teşekkürler canım önerilerin için.

schwarzkopf gIiss saç yagını tavsiye ederim canım benimde saç uçIarım da kırık wardı ama bu yag cok iyi geIdi simdi gayet sagIıkIı görünüyorIar ben memnunum,,

Eklentiler

• $gliss_kur_öl_elixir_art.jpg
    $gliss_kur_öl_elixir_art.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 249
kuru yada nemIi saça birkac damIa sıkıp sürüyorsun, saç uçIarına sürmek yeterIi
ben banyodan sonra kuIIanıyorum

sitenizde gezinirken bu bölüme rastladım ve cevap verebilmek için hemen üye oldum bende yaklaşık altı senedir boya ve fönden dolayı sürekli saçlarımı kestirmek zorunda kaldım düzleştiriciler de malum saçları baya yıpratır kadıköyde bir kuafördeyken bana kendi kullandıkları serumu önerdiler bende ordan değil de bir kozmetikçiden aldım bu serumu yapı olarak avonun kırık saç uçları için olan serumuna çok benziyor ürünü alalı 1 ay oldu banyodan sonra nemli saça sürüyorum eğer düzleştiriceksem işlemden sonra sürüyorum fiyatına göre baya kaliteli birşey tavsiye edeyim dedim omega plus super smoothink serum fiyatı ise 12 lira umarım yardımcı olabilmişimdir canım

akat ariane saç serumu çokk güzel kozmetikçide 10 tl ye almışdım baya iş görüyor memnunum fiyatıda uygun yaz geliyor deniz havuz derken saçlar fena oluyor bunu tekrardan alıcam 2.kutuyu aldırıcak kalitede yani:KK34:

X