Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı yanlışlıkla siyah yaptım kurtulmak istiyorum!

yesillikli

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
2
0
34
nolur yardım edin yaa saçlarımı kendi ellerimle rezil ettim :KK43:

renkli saç hastası olduğumdan güzelim doğal kahve saçlarımı önce yeşile boyadım şu organik diye geçen boyalarla sonra mavi boyadım. onlar akınca eski kahverengi saçlarıma döndüm etkisi kalmadı yani. sonra tutturdum bi turuncu diye napsam derken oryal ile sarıya kadar açtım saçlarımı sonra turuncu boyadım. sıkılınca da turuncu üzerine vişne kızılı boyadım tabi zamanla o renk aktı. saçlarım oryal ile açıldığından bazı yerler boya akınca sarı oldu bazı yerler kırmızı bazı yerler bakır vs yani saçımda baya bi renk oldu. en son kahverengiye döncem diye gittim bi kutu boya aldım. onu da yanlışlıkla 'koleston 3 numara koyu kestane almışım' saçlarım resmen siyah oldu :KK43: :KK43: 1 kutu boya saçıma yetmedi üstelik bazı yerler bakır dipler siyah oldu.

beyaz sabunla yıkıyorum ama boya akmıyo. haftaya üniversitem başlıyo ve bu saçtan kurtulmam lazım ama malum öğrenciyim kuaföre deli gibi para veremem. üstelik sorduğum 2 kuaför yeni boyanmış bu saç daha diplerin bile gelmemiş işlem yapamayız siyah biraz daha aksın öyle gel dedi. ama benim aynaya bakasım yok doğal rengime dönmek istiyorum. nolur yardım edin çok feci depresyona gircem :KK43:

Son düzenleme:
nolur yardım edin yaa saçlarımı kendi ellerimle rezil ettim :KK43:

renkli saç hastası olduğumdan güzelim doğal kahve saçlarımı önce yeşile boyadım şu organik diye geçen boyalarla sonra mavi boyadım. onlar akınca eski kahverengi saçlarıma döndüm etkisi kalmadı yani. sonra tutturdum bi turuncu diye napsam derken oryal ile sarıya kadar açtım saçlarımı sonra turuncu boyadım. sıkılınca da turuncu üzerine vişne kızılı boyadım tabi zamanla o renk aktı. saçlarım oryal ile açıldığından bazı yerler boya akınca sarı oldu bazı yerler kırmızı bazı yerler bakır vs yani saçımda baya bi renk oldu. en son kahverengiye döncem diye gittim bi kutu boya aldım. onu da yanlışlıkla 'koleston 3 numara koyu kestane almışım' saçlarım resmen siyah oldu :KK43: :KK43: 1 kutu boya saçıma yetmedi üstelik bazı yerler bakır dipler siyah oldu.

beyaz sabunla yıkıyorum ama boya akmıyo. haftaya üniversitem başlıyo ve bu saçtan kurtulmam lazım ama malum öğrenciyim kuaföre deli gibi para veremem. üstelik sorduğum 2 kuaför yeni boyanmış bu saç daha diplerin bile gelmemiş işlem yapamayız siyah biraz daha aksın öyle gel dedi. ama benim aynaya bakasım yok doğal rengime dönmek istiyorum. nolur yardım edin çok feci depresyona gircem :KK43:

Saçların daha kaç boyamaya dayanabilir bilmiyorum ama en son boyadığının üstünden iki hafta geçmediyse elini bile sürme. Saçlarını okulun ilk haftası açık kullanma, sürekli ör, topuz yap göze batmasın rengi. Saçın kısaysa da geniş saç bantları var fular gibi çok da şirin onlardan tak.

Saçını beyaz sabunla yıkamaya devam et. Sık yıka, bir de saçlarını tutup sabunla kese yapar gibi çitileyerek yıka, saçını yolmadan tabii ki. Birden bire yine çok açık bi renge boyamaya kalkma saçının içinde dalga dalga renkler olmasın sonra. Bir açık ton bir açık ton diye diye kendi rengine kadar gidersin ama yavaş yavaş.

Rengi uğruna saçından olursun acele edersen.

3 haftayı geçti boyayalı ama ne diplerim geldi ne boya akıyo. kendimden soğudum iyice :/

$bbbb.jpg saçlarımın şu an bulunduğu durum bu :KK43: :KK43:

Arkadaşa katılıyorum aynen çitileyerek yıkamaya devam et ama bakımı ihmal etme saçın mahvolmasın. Bende siyahi yavaş yavas acmistim şu an küllü sarı. Bence 6 yada 7den başla ton olarak ve bakırlığin gitmesi için küllü kumrala boyarsan rahat edersin.kül bakırı siliyor saçtan. Sıkma canını

Canım saçların şu an daha fazla işlem kaldırmaz gibi geliyo bana.üstelik açıcı dahi yapsan rengarenk açılıcak ve toparlaman çok çok daha zor. istersen tüm saçını tekrar 3 numaraya boya ve artık elleme. Bakımlarla kürlerle uzatmaya çalış. UZadıkça doğal rengine dönersin. Sabretmek zorundasın malesef En Büyük KK

bir de saçını siyaha boyayan ve açmak niyetinde olan arkadaşlar sakın üstünde "kestane" yazan herhangi bir rengi almasınlar bildiğin siyah oluyor. 4 yada 5 numaraya boyayarak yavaş yavaş açmak en iyisi

bir de saçını siyaha boyayan ve açmak niyetinde olan arkadaşlar sakın üstünde "kestane" yazan herhangi bir rengi almasınlar bildiğin siyah oluyor. 4 yada 5 numaraya boyayarak yavaş yavaş açmak en iyisi

sen saçını nasıl açtın kendi kendine bana da söylermisin?
benimde saçım siyah açık tonları istiyorum bu aralar ama açtırmak yıpratıcı olur.

canım ben yaklaşık 2 yıl siyaha boyadıktan sonra tavsiyeler üzerine 1yıl kadar hiç boyamadım saçlarımı. 1yılın sonunda palette 6,68 bronz kahveye boyadığımda hafif bir ton farkı oldu uçlarla dipler arasında şimdiki aklım olsa en fazla 1, 2ay sonra saçımı boyardım çünkü kendi doğal saç rengin dipten geldiği için boyalı kısımla fark oluyor. (saçın siyahsa 1 yıl 2 yıl bekle diyenlerin abarttığını düşünüyorum.) sonrasında 3kez 6,68 boyadıktan sonra beyaz tenli olduğum için bakır tonlarına boyadım 8,77 tarçın bakır... ve hiç sıkıntı çekmedim o rengi de 1 yıla yakın kullandım şu an biraz açık renk görmek istediğim 10.1 açık küllü sarı boyadım baya bi açıldı saçlarım.

bu süreçte her boyamadan önce kuaförlerden parfümerilerdeki satış elemanlarına kadar danıştım "açma işlemi olmadan olmaz, boyayı saçtan silme işlemi yapmak gerekir " diyenlere kulağımı tıkadım çünkü saç konusunda onlarca kişi biliyoruz uzman ellerde bile saçın yanma riski var. tek önerim bu süreçte kahve kumral tonları ile saçını boyaman kestaneden uzak durmanta fayda var evde boyandığında zemin zaten koyu olduğu için kömür karası oluyor :/

X