• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı Uzattımmmm :))

Saçlarımın kuru ve sert olması dolayısıyla mecburen likid keratin şampuanı kullanıyorum yumuşacık ve de parlak yapıyor, tabi asıl faydası dökülme ve hızlı uzama etkisi çok, bu yüzden artık sabit kullanacağım bir şampuan olacak gibi gözüküyor, ama Kerastesin de Keratin Şampuanını pahalı olmasa tavsıye ederdim. O da güzel.
Likit keratinli kullandığın şampuanın markası nedir?

ben zeytinyağının içine sarımsağı rendeleyip koydum beklettim. Ama feci sarımsak kokuyor. Bir keresinde onu saç diplerime sürüp uyudum. Uyumak denirse gece sarımsak kokusu burnuma sürekli geldi rahat yatamadım. Şuan soğan suyunun içine koyuyorum saç diplerime o şekilde uyguluyorum. Hiçbir sorun yok.
Nasıl yanı soğan suyunun içine sarımsağı dövüp mü koyuyorsun tam anlamadım yeni saç çıkartmada bi etkisi var mı

Yani süresinden emin değilim çünkü ilk başlarda hiç dikkat etmedim ama yine de 3-4 ay ı buldu sanırım tabi herkesde aynı olur mu bilmiyorum cnm
Uzun aradan sonra bugun kendime bakım yaptım siz heveslendirdiniz beni teşekkürler
Bir bardak suda soğan ve 4 dış sarımsak kaynadı blenderdan cektım içine kuru maya ekledim sıcakken 15 dk bekledim ve bir bardağa yakın kına ekledim çam terebenti yağı işe birlikte karıştırdım ve sabaha kadar durdu kanalı kabin içinde sabah sürdüm sacıma 3 saat beklettim yıkadım hiç koku falan yok
Daha önce de yapmıstım bunu ama sarımsak soğan yoktu devam edicem inşallah
Biraz sacım gürleşsin istiyorum ya cok mu inşallah olur

Kızlar 1 aydır sinemaki kürü yapiyorum,bugün de evde sarımsakli sampuan yaptim saclarim uzarsa burada paylasacağım.

ya belki konuyla bi alakasi yok ama soyleyim istedim kendi sac rengin boyadan daha guzel

kızlar ben soğan kürünü yaparken urben care arganlı şampuanı varya onu kullanıyordum. Bebek saçlarım çıktı artık soğan küründen mi şampuandan mı bilmiyorum. Gecen sene yapmıştım bu kürü bu sene kış geldi malum :) tekrar başlıyorum. Ve saçlarım o zamanlara göre baya düzeldi.

Back