• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı Uzattımmmm :))

üstünde doğadan gelen yazıyor, içindeki yağların içerdiği vitamini kastetmiş

kızlar yardım
saçlarımı yaklaşık 7-8 senedir boyamıyorum
beyazlar yuzunden artık pes ettim bu kadar gözyumabildim artık cok yogunlar
sacı yıpratmayan (veya az yıpratan) boya tavsiye edin lütfen bana

kızlar yardım
canım saç boyama topiğine yazarsan yardımcı olacak çok kişi çıkabilir. Benim o konuda bilgim yok. Dışardan boya alıp boyayacaksan bence bütün boyalar aynı boya için az yıpratan diye birşey olduğunu düşünmüyorum.

Kizlar sarimsakli sac kremi kullaniyorum demistim ya bugun sarimsakli sampuan da aldim bitene kadar onlari kullanicam

:KK37::KK37::KK37::KK37:
Kizlar sarimsakli sac kremi kullaniyorum demistim ya bugun sarimsakli sampuan da aldim bitene kadar onlari kullanicam
Hangi markanın alıyorsun canım krem banada lazım sarımsaklı,memnunmusun bide, oYXlGR.jpg arkadaşlar saçım bukadar uzunluk olarak, 25970415.jpg buda hedefim 10 cm gerekiyor bu boya ulaşmam için sarımsaklı şampuan kullandıktan sonra 2 cm uzamış ve ilk fotodaki kadar olmuş maşallah diyim yani bakım işe yarıyor.ve barcelinoyu da 2 kere kullanmıştım, 4 kerede şampuanı, bakım yağı karışık ayriyetten:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

Canım bende şampuanımın içine bemiks evigen bepanten ve c vitamini kapsülü kırıp koydum. Sarımsaklı şampuan kesinlikle kullan ben kullandım baya faydasını gördüm. Hatta şu at kuyrugu şampuanını da denemek istiyorum. Sen denedin mi sarımsaklı şampuan mı daha iyi at kuyrugu mu acaba.
Canım at kuyruğu şampuanı yorumlarına baktım iyice memnun kalanlarda olmuş revox markadan gratislerde eda taşpınarınki var o nasıl pek yorum bulamadım çok fazla revox daha pahalı memnun kalmassam diye ekonomik olanını denemek isterim açıkçası sen ne düşünüyosun bu konuda:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

kızlar yardım
Artık doğal ürünler bile tam olarak doğal deiller. içinde illaki küçükte olsa bir kimyasal çıkıyor.eyer son derece doğal bir boya istiyorsanız kına bu konuda gayet katkısız,onun dışında evde yapılan doğal bitki boyaları oluyor.internetten araştırın bulursunuz mutlaka canım:KK69::KK69::KK69:

Canım at kuyruğu şampuanı yorumlarına baktım iyice memnun kalanlarda olmuş revox markadan gratislerde eda taşpınarınki var o nasıl pek yorum bulamadım çok fazla revox daha pahalı memnun kalmassam diye ekonomik olanını denemek isterim açıkçası sen ne düşünüyosun bu konuda:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:
Rovoxu bende kullanmak istiyorum.Ilk olarak elimdeki sarimsakli sampuanlari bitiricem ondan sonra onu deniyicm ayrica sarimsakli sampuandan memnunum. Restorex kullandim fiyati da cok uygundu ama bi faydasini gormedim normal siradan herhangi bir sampuandi.

Artık doğal ürünler bile tam olarak doğal deiller. içinde illaki küçükte olsa bir kimyasal çıkıyor.eyer son derece doğal bir boya istiyorsanız kına bu konuda gayet katkısız,onun dışında evde yapılan doğal bitki boyaları oluyor.internetten araştırın bulursunuz mutlaka canım:KK69::KK69::KK69:
teşekkurler cnm

Rovoxu bende kullanmak istiyorum.Ilk olarak elimdeki sarimsakli sampuanlari bitiricem ondan sonra onu deniyicm ayrica sarimsakli sampuandan memnunum. Restorex kullandim fiyati da cok uygundu ama bi faydasini gormedim normal siradan herhangi bir sampuandi.
Bende sarımsaklı yarıya indi bitince almayı düşünüyorum,kararsızım marka konusunda, ama araştırıyorum, konu açtım bunun üzerine ona göre karar vericem:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

Kizlar sogan sarimsak suyumu sac diplerime yedirdikten sonra 3 cesit farkli markalardan aldigim karisik yaglari , bepanten bemiks evigen c vitamini kapsullerini kirdim bi de saf zeytinyaginda beklettigim sarimsak karisimini da ekledim bu karisimi dipten uca surup aksam yattim sabah yikadim. Ve soyle birsey oldu diplerimi yeni boyatmistim diplerim cikti ciddi ciddi cikti ilk yazdigim karisimdan daha iyi etki gosterdi mutlaka deneyin. Cunku saclarimi boyattiktan 1 hafta sonra yaptim bu karisimi diplerim cikti sasirtici deil mi

Kizlar sogan sarimsak suyumu sac diplerime yedirdikten sonra 3 cesit farkli markalardan aldigim karisik yaglari , bepanten bemiks evigen c vitamini kapsullerini kirdim bi de saf zeytinyaginda beklettigim sarimsak karisimini da ekledim bu karisimi dipten uca surup aksam yattim sabah yikadim. Ve soyle birsey oldu diplerimi yeni boyatmistim diplerim cikti ciddi ciddi cikti ilk yazdigim karisimdan daha iyi etki gosterdi mutlaka deneyin. Cunku saclarimi boyattiktan 1 hafta sonra yaptim bu karisimi diplerim cikti sasirtici deil mi
Özlem soğan sarımsak varya, içinde olmayan vitamin yok,yani ampuller extra bakım sağlamış karışımı iyice güçlendirmiş,ben sarımsağı bıraktım bitti,şuan sinemakiye geçtim ama soğanla sarımsak bendemi kullansam,sinemaki de kullanıyorum ne yapmalıyım sence,aynı anda kullanılırmı,sinemakidede kükürt varmış soğandada var.bide soğanla sarımsağı nasıl hazırladın vede uyguladın anlatırmısın canım sağol şimdiden çok sevindim senin adına :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Özlem soğan sarımsak varya, içinde olmayan vitamin yok,yani ampuller extra bakım sağlamış karışımı iyice güçlendirmiş,ben sarımsağı bıraktım bitti,şuan sinemakiye geçtim ama soğanla sarımsak bendemi kullansam,sinemaki de kullanıyorum ne yapmalıyım sence,aynı anda kullanılırmı,sinemakidede kükürt varmış soğandada var.bide soğanla sarımsağı nasıl hazırladın vede uyguladın anlatırmısın canım sağol şimdiden çok sevindim senin adına :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Ayni anda kullanma canim. Kaynamis suya 1 tane sogani dorde bolup koydum.3-4sarimsagi da uzunlamasina ortadan kestim. 10 dak. Kaynattim sonra 15-20 dak agzi acik birsekilde sogumaya biraktim. Soguduktan sonra fisfisli siseye koydum sac diplerime yedirdim.

Ayni anda kullanma canim. Kaynamis suya 1 tane sogani dorde bolup koydum.3-4sarimsagi da uzunlamasina ortadan kestim. 10 dak. Kaynattim sonra 15-20 dak agzi acik birsekilde sogumaya biraktim. Soguduktan sonra fisfisli siseye koydum sac diplerime yedirdim.
Kaynatınca kokusu olmuyo demi,haftada kaç kere kullanmalıyım?

hiç kokusu olmuyor canım o konuda merak etme bende sorun olmadı. Ben haftada 1 yapıyorum. 2 de yapanlar var. Ama ben tercih etmiyorum.

Kaynatınca kokusu olmuyo demi,haftada kaç kere kullanmalıyım?
Ben de senin gibi saanırım çok hassasım kokuya ve zahmete de pek gelemem. Ama insan mecbur kalmasın. Bu yüzden ben hazır kaliteli bir set kullanıyorum. sizin anlattığınız sonuçları alıyorum, ama aramızda bir fark var, sen masraf etmiyorsun, ben bu Keratin Dip Bakım Setini bir sürü para vererek aldım. Çok çok işime yaradı, hem hızlı uzatıyor hem de dökülme sorunum hiç yok. Benim avantajım canım, pek vaktim yok uğraşmasını dapek sevmiyorum, zaman kaybım olmuyor, yatarken sürüp yatıyorum sabah da yıkıyorum.

Saçlarımın kuru ve sert olması dolayısıyla mecburen likid keratin şampuanı kullanıyorum yumuşacık ve de parlak yapıyor, tabi asıl faydası dökülme ve hızlı uzama etkisi çok, bu yüzden artık sabit kullanacağım bir şampuan olacak gibi gözüküyor, ama Kerastesin de Keratin Şampuanını pahalı olmasa tavsıye ederdim. O da güzel.

Back