Bende pantene doğal sentez şampuan aldım, içine karışık bakım yağ,ı ve 3 diş sarımsağı bölüp, koydum, çalkaladım, onu kullanıcam,pompalı şişeyede, karışık bakım yağı ve yine 3 diş sarımsak koydum, bunuda maske yapıcam, kokar ama saça etkisi büyük ,ben sarımsaklı şampuanı, 1 kere daha önce kullanmıştım, sonra bırakmıştım, kullanamadım ,ama saçım 1 haftada, 3 cm uzamıştı ,inanamamaıştım gerçekten, bide çok yumuşatmıştı, tekrar başlicam, bakalım nolcakArkadaşlar dün aktardan aldığım argan yağlı saç maskesini banyo öncesi tüm saçıma sürüp 3 saat beklettim. Sonrasında duşa girip yeni aldğım sarımsaklı saç maskesini kullandım.(Keşke sarımsak koksa öyle kötü bir kokusu varki banyoda midem bulandı) Sonrasında inanamadım saçlarım kuruduktan sonra yumuşacık oldu hani derler ya elimden kaydı o derece :)) Hangi ürün bunu yaptı bilmiyorum.Sarımsaklı saç maskesi midemi altüst etsede kullanmaya devam edicem.
Şampuan yerine bir yağın içine sarımsağı koyup bekletsen sonra onu sürsen? Hem kokusu kalmaz saçında hemde sarımsağın bozulma riski olmaz 1 hafta 10 gün bekletip alırsın içinden.Bende pantene doğal sentez şampuan aldım, içine karışık bakım yağ,ı ve 3 diş sarımsağı bölüp, koydum, çalkaladım, onu kullanıcam,pompalı şişeyede, karışık bakım yağı ve yine 3 diş sarımsak koydum, bunuda maske yapıcam, kokar ama saça etkisi büyük ,ben sarımsaklı şampuanı, 1 kere daha önce kullanmıştım, sonra bırakmıştım, kullanamadım ,ama saçım 1 haftada, 3 cm uzamıştı ,inanamamaıştım gerçekten, bide çok yumuşatmıştı, tekrar başlicam, bakalım nolcak
Canım bende şampuanımın içine bemiks evigen bepanten ve c vitamini kapsülü kırıp koydum. Sarımsaklı şampuan kesinlikle kullan ben kullandım baya faydasını gördüm. Hatta şu at kuyrugu şampuanını da denemek istiyorum. Sen denedin mi sarımsaklı şampuan mı daha iyi at kuyrugu mu acaba.Bende pantene doğal sentez şampuan aldım, içine karışık bakım yağ,ı ve 3 diş sarımsağı bölüp, koydum, çalkaladım, onu kullanıcam,pompalı şişeyede, karışık bakım yağı ve yine 3 diş sarımsak koydum, bunuda maske yapıcam, kokar ama saça etkisi büyük ,ben sarımsaklı şampuanı, 1 kere daha önce kullanmıştım, sonra bırakmıştım, kullanamadım ,ama saçım 1 haftada, 3 cm uzamıştı ,inanamamaıştım gerçekten, bide çok yumuşatmıştı, tekrar başlicam, bakalım nolcak
ben zeytinyağının içine sarımsağı rendeleyip koydum beklettim. Ama feci sarımsak kokuyor. Bir keresinde onu saç diplerime sürüp uyudum. Uyumak denirse gece sarımsak kokusu burnuma sürekli geldi rahat yatamadım. Şuan soğan suyunun içine koyuyorum saç diplerime o şekilde uyguluyorum. Hiçbir sorun yok.Şampuan yerine bir yağın içine sarımsağı koyup bekletsen sonra onu sürsen? Hem kokusu kalmaz saçında hemde sarımsağın bozulma riski olmaz 1 hafta 10 gün bekletip alırsın içinden.
Canım iki türlüde kullanıyorum, ve hiç koku yok, bende inanamadım, sarımsağı koyarken kokuyodu, çam terebentin sanırım yok ediyo, kremde kullanıyorum, uçlara bideŞampuan yerine bir yağın içine sarımsağı koyup bekletsen sonra onu sürsen? Hem kokusu kalmaz saçında hemde sarımsağın bozulma riski olmaz 1 hafta 10 gün bekletip alırsın içinden.
Bir kere kullandım, ilk kullanım gayet iyi,bence sarımsaklı şampuan iyi,at kuyruğu şampuanı saçı sertleştiriyor. diye biliyorum,bende alıcaktım, uzatmadada etkisi yok gibi diyolar. bende almadım,sarımsaklıyı kullan bence, yinede sen bilirsin tabi,soğanlı bakım suyuda yap, bide karışık bakım yağlarıylada kullan 3 aşamalı yap,sence haftada kaç kere yapmalıyım bu bakımları karar veremedimCanım bende şampuanımın içine bemiks evigen bepanten ve c vitamini kapsülü kırıp koydum. Sarımsaklı şampuan kesinlikle kullan ben kullandım baya faydasını gördüm. Hatta şu at kuyrugu şampuanını da denemek istiyorum. Sen denedin mi sarımsaklı şampuan mı daha iyi at kuyrugu mu acaba.
Bir kere kullandım, ilk kullanım gayet iyi,bence sarımsaklı şampuan iyi,at kuyruğu şampuanı saçı sertleştiriyor. diye biliyorum,bende alıcaktım, uzatmadada etkisi yok gibi diyolar. bende almadım,sarımsaklıyı kullan bence, yinede sen bilirsin tabi,soğanlı bakım suyuda yap, bide karışık bakım yağlarıylada kullan 3 aşamalı yap,sence haftada kaç kere yapmalıyım bu bakımları karar veremedim
Doru söylüyosun, fazla yapmaya gerek yok,sonuçta saçın kendi yağıylada, beslenmeye ihtiyacı var.saç kreminide bırakıcam gibi, sonuçta yaptığım bakımın, uçlarıda beslemesi lazım,diye düşünüyorumCanım ben haftada bir yapıyorum.Haftada iki yapanlar da var ama bence herşeyin fazlası zarar.
Saç kremini bırakma bnce zaten diplere değil uçlara uyguluyoruz o sorun olmaz . Haftada 2 kere yapmak istiyorsan şöyle yapabilirsin. Birinde dipten uca diğerinde sadece uçlara uygularsın . Saçın kendi yağ dengesini bozmamıış olursun canım.Doru söylüyosun, fazla yapmaya gerek yok,sonuçta saçın kendi yağıylada, beslenmeye ihtiyacı var.saç kreminide bırakıcam gibi, sonuçta yaptığım bakımın, uçlarıda beslemesi lazım,diye düşünüyorum
Canım barcelino saç bakım yağını hiç kullandınmı, 2016 fiyatı aktarlarda ne kadar acaba, içinde her türlü yağ var.internette 12 tl yede var. ama aktar asıl yeri, o yüzden aktarda ne kadar acaba, bilen varsa cvp bkliyorum arkadaşlar alanlar yardımSaç kremini bırakma bnce zaten diplere değil uçlara uyguluyoruz o sorun olmaz . Haftada 2 kere yapmak istiyorsan şöyle yapabilirsin. Birinde dipten uca diğerinde sadece uçlara uygularsın . Saçın kendi yağ dengesini bozmamıış olursun canım.
Büyük boyu 25 tl'di kozmetik mağazasından en son 1 ay kadar önceCanım barcelino saç bakım yağını hiç kullandınmı, 2016 fiyatı aktarlarda ne kadar acaba, içinde her türlü yağ var.internette 12 tl yede var. ama aktar asıl yeri, o yüzden aktarda ne kadar acaba, bilen varsa cvp bkliyorum arkadaşlar alanlar yardımEki Görüntüle 1798820
Canım 10 liraydı geçen baktım 12 den fazla olamaz hiçbir yerde zaten kullan baya iyi o yağCanım barcelino saç bakım yağını hiç kullandınmı, 2016 fiyatı aktarlarda ne kadar acaba, içinde her türlü yağ var.internette 12 tl yede var. ama aktar asıl yeri, o yüzden aktarda ne kadar acaba, bilen varsa cvp bkliyorum arkadaşlar alanlar yardımEki Görüntüle 1798820
Ben büyük boyunu hiç görmedim ala alaa varmıymışBüyük boyu 25 tl'di kozmetik mağazasından en son 1 ay kadar önce
Bilmemki almadım ama güvenilir yer bende kullanıyorum bu boy daha ekonomik demişti..Ben büyük boyunu hiç görmedim ala alaa varmıymış
Canım internetten sipariş verdim, 11 TL baya uygun, normal boy aldım, büyük deil,içinde en önemli yağların olması beni cezbetti,sarımsak olayınada devam edicem,bu yağıda ayrı kullanıcam, içine sarımsak koymicam, çünki sarımsaklı bakım yağım var zatenCanım 10 liraydı geçen baktım 12 den fazla olamaz hiçbir yerde zaten kullan baya iyi o yağ
Canım kullandıktan sonra memnun kalıp kalmadığını yazarsın bende kullanmayı düşünüyorum bırakmıştım bayadır kullanmıodum.Canım internetten sipariş verdim, 11 TL baya uygun, normal boy aldım, büyük deil,içinde en önemli yağların olması beni cezbetti,sarımsak olayınada devam edicem,bu yağıda ayrı kullanıcam, içine sarımsak koymicam, çünki sarımsaklı bakım yağım var zaten
Tabiki canım yazarım, bencede kullan içindeki yağlar çok iyiCanım kullandıktan sonra memnun kalıp kalmadığını yazarsın bende kullanmayı düşünüyorum bırakmıştım bayadır kullanmıodum.
Aaaa hic bilmiyordum bende haftaya baslarim 2 kereye cikartirim.Masaj cok onemli aslinda oturdugumuz yerden de yapabiliriz ama ben useniyirum skiliyorum hemen.Yapmaya calisicam cok guzel bilgiler paylastigin icin cok tesekkur ederim canimmTabiki canım yazarım, bencede kullan içindeki yağlar çok iyiEki Görüntüle 1799975 nasıl verimler aldığımızıda yazarız, bu hafta sarımsak olayını 2 ci kez kullanıcam, diplerden yeni saçlarım çıkmış, ön kısımlardan gördüm, kısa kısa saçlar var.BİRDE İNTERNETTEN yeni yeni şeyler örendim,baş aşağı bi şekilde yağları uygulayıp 15 dakika masaj yapmak, o şekilde,kan dolaşımını uyardığı için daha etkili oluyormuş,bir diyeri ise, buda başka bi yönten, yapılan bakımı hafta hafta çoğaltmak,yani şöyle, ilk hafta 1 kere,ikinci hafta 2 kere,üçüncü hafta 3 kere,uygulamak daha verimli, bir hale geliyomuş,bunlarıda ,denemek lazım bence
Aaaa hic bilmiyordum bende haftaya baslarim 2 kereye cikartirim.Masaj cok onemli aslinda oturdugumuz yerden de yapabiliriz ama ben useniyirum skiliyorum hemen.Yapmaya calisicam cok guzel bilgiler paylastigin icin cok tesekkur ederim canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?