Bence böyle düz kalması daha iyi uzattığın zaman istediğin şekili verirsin bak benim katlı çok pişmanım boyya da bilmediğim için kestiklerine de sakın kestirme az sabret zaten saçların hızlı uzuyo sakın sakın hataya düşmee kuzummKızlar 6 aydır makas değmedi saçıma sizce boya kesinlikle hiç dokunmadan kat attırsam mı biraz hacimli dursun? Bi de önleri kısaltayım mı hiç şekil veremiyorjm çünkü hep topluyorum
Tamam canım anlık geliyo böyle geçti zatenBence böyle düz kalması daha iyi uzattığın zaman istediğin şekili verirsin bak benim katlı çok pişmanım boyya da bilmediğim için kestiklerine de sakın kestirme az sabret zaten saçların hızlı uzuyo sakın sakın hataya düşmee kuzumm
Artık o tarihte baya uzamış olur:)Bu arada en son 17 temmuzda foto attım 28inde ameliyatım var alçım falan çıksın burnumdaki morluklar da geçsim 15i gibi falan bi foto atmaya çalışıcam :)
Bence daha erkende olabilir kuzumm, nasıl bitti mi sınavlarTamam canım anlık geliyo böyle geçti zatenuzamaya başladı sanırım hafif onuzları geçimcd şekillenmeye dalgaları belli olmaya başlıyor saçımın, doğal kendi dalgası çok hoş bi de belde olsa bu saç var ya vuuuv. Hesaplarıma göre istediğim boya seneye kasımda ulaşıyorum
Son bi tane kaldıı:))Bence daha erkende olabilir kuzumm, nasıl bitti mi sınavlar
Canım geçmiş olsun kaçırdım sanırım ne ameliyatı oldunBu arada en son 17 temmuzda foto attım 28inde ameliyatım var alçım falan çıksın burnumdaki morluklar da geçsim 15i gibi falan bi foto atmaya çalışıcam :)
Olmadım canım daha cuma günü burun ucu estetiği ameliyatı olacağım. Bir buçuk sene öncesinde hem estetik hem fonksiyonel olarak ameliyat olmuştum şuan ucunda sıkıntı var burnumun o yüzden tekrar oluyorum:)Canım geçmiş olsun kaçırdım sanırım ne ameliyatı oldun
Şeydoşum bakımlara devam devam:))Olmadım canım daha cuma günü burun ucu estetiği ameliyatı olacağım. Bir buçuk sene öncesinde hem estetik hem fonksiyonel olarak ameliyat olmuştum şuan ucunda sıkıntı var burnumun o yüzden tekrar oluyorum:)
Kuzu benim burnumda da kıkırdak yamukmuş . Burun sap taraftan nefes alamıyorum acayip çok korkuyorumOlmadım canım daha cuma günü burun ucu estetiği ameliyatı olacağım. Bir buçuk sene öncesinde hem estetik hem fonksiyonel olarak ameliyat olmuştum şuan ucunda sıkıntı var burnumun o yüzden tekrar oluyorum:)
Çok teşekkür ederim o sizin tatlılığınızz çok samimi burası valla çok seviyorum sürekli giremesem de. Uzayacak saçlar inat ettim kestirmek yokk :)Konu sahibi pek şeker. Bende doğum oncesi ve sonrası ne boy adim ne kestirdim belime kadardı doğal rengini almıştı manyak gibi 1.5 ay önce kut kestirdim şimdi bende uzatiyorum hiç makas deydirmicem
canım benim burnum genetik olarak babam sağolsunKuzu benim burnumda da kıkırdak yamukmuş . Burun sap taraftan nefes alamıyorum acayip çok korkuyorumbi olamadım kaç senedir . Allah kolaylık versin
Şu ameliyat sürecini bir atlatayım canım dönüşüm muhteşem olacak uzun saçlar güzel burun bir de diyete başladım mı misssŞeydoşum bakımlara devam devam:))
Kuzum sen zaten ameliyatsjz da burnun da yüzünde güzel bende başladam iyi olacakkŞu ameliyat sürecini bir atlatayım canım dönüşüm muhteşem olacak uzun saçlar güzel burun bir de diyete başladım mı misss
:)) bide kuaforler diyor ya uclarindan alalım ayda bir gel. Müşteri bağlıyorlar yemin olsun. Hiç kestirmeden boyamadan masa sürmeden sadece 1 2 cm kirik güzel yumuşak saçlarım vardı valla gayet te uxuyoduÇok teşekkür ederim o sizin tatlılığınızz çok samimi burası valla çok seviyorum sürekli giremesem de. Uzayacak saçlar inat ettim kestirmek yokk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?