Saçlarımı uzatamıyorum

Bigjetplane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
872
575
103
Saçlarım uzayınca sünüyor yani böyle iyice az görünmeye başlıyor ağırlaştıkça ben de omuz hizasından iki parmak fazla gibi kestirmeye başladım saçlarımı uzun zamandır bu boyda kullanıyorum. Yok uzatamaıyorum yaşla birlikte azalmalar da başladı zaten. Etrafta hep upuzun saçlı kadınlar görüyorum, kaynak mı doğal saç mı bilmiyorum. Kaynak kesinlikle istemiyorum saça zarar veriyor olan saçlarımdan da olmak istemem. Peruk kullanan var mı? Sürekli değil ama canım istediğinde kullanabilirim? Ya da önerileriniz var mı uzatabilmek için?

Çıt çıt kullanabilirsin hızlı çözüm için. Benim de saçım zor uzar ama kıvırcık olduğu için. Her sene ben saç için kür yapıyorum vitamin içip serum kullanıyorum aminexil vs. Düzenli olarak masaj ve su içmek önemli. Hemen sonuç vermez ama uzun süreli görürsün. Prp mezo da olabilir ilk değerlerini yükselt min seviyede olması yeterli değil

Çıt çıt kullanabilirsin hızlı çözüm için. Benim de saçım zor uzar ama kıvırcık olduğu için. Her sene ben saç için kür yapıyorum vitamin içip serum kullanıyorum aminexil vs. Düzenli olarak masaj ve su içmek önemli. Hemen sonuç vermez ama uzun süreli görürsün. Prp mezo da olabilir ilk değerlerini yükselt min seviyede olması yeterli değil
Teşekkür ederim🙏🏻 yarım ay çıtçıtlar kullanışlı sanırım denemem lazım. Geçen sene 4 seans prp ve mezoterapi yaptırdım, ama saçımın cinsi çok iyi değil bence pek sonuç alamadım🙈 siz yaptırıp memnun kaldınız mı? Aminexil sprey de kullanıyorum açılan yerlere sıkıyorum doktor önermişti. Siz bakım için hangi ürünleri kullanıyorsunuz?

ay kızlar ben de bir şey soracağım dercos muadili şampuan var mı bildiğiniz? dr dermatit var dedi

Teşekkür ederim🙏🏻 yarım ay çıtçıtlar kullanışlı sanırım denemem lazım. Geçen sene 4 seans prp ve mezoterapi yaptırdım, ama saçımın cinsi çok iyi değil bence pek sonuç alamadım🙈 siz yaptırıp memnun kaldınız mı? Aminexil sprey de kullanıyorum açılan yerlere sıkıyorum doktor önermişti. Siz bakım için hangi ürünleri kullanıyorsunuz?
Ben memnun kaldım ama ben de saçkıran var bir de fmf var ilaö döküyor. Ve zaten gür ve uzun aynı şekilde açılma var ikisi bir arada. Kan değerlerini yükseltin. Ben şuan vichy dercos kepek şampuanı ve dove bond repair şampuanı ve maskesini kullanıyorum. Olaplex no 0 3 6 da kullanıyorum. Yağ olarak urban care no 6 ve hibiscus sıvı saç kremi. Isıkullanacaksam isana ve yves rocher ısı koruyucu. Bir de saç dibine badem hint kabak çekirdeği yağı ve biberiye yağı. Arada elma sirkesi. Bazen gliserin. Ama benim saçlar aşırı kabarık kıvırcık. Dökülme uzatma için vichy aminexil ve ducray neoptide ve alopecia saç dökülmesi serumunu kullandım. Ducray acayip uzattı. 3 4 ay bir vitamin kullanırsan daha da etki eder.

Back
X