Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı tekrar mavi siyah yapsam mı?!(resimli)

mavi_siyah

felicita
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
189
0
96
35
İstanbul
saçlarımı önce hint kınasıyla siyah yaptım şimdi kurtulamıyorum yarısı yine siyah kaldı.
kurtulamadığım için mavi-siyah boyayla boyadım 4 ay önce falan aktı sonra bi hata daha yaptım normal kına kullandım gerçi pek kalmadı o kına ama normal kınanın üstüne tutuyor boya bildiğim kadarıyla
sormak istediğim şimdi yine mavi siyah boyayla boyasam mı?
siyahı pek sevmiyorum ama yakışıyor diyorlardı siz ne dersiniz boyasam mı yoksa böyle yarısı siyah yarısı kahve-kızıl gibi dolaşşam mı uzayıp da kınadan kutulana kadarkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Kesinlikle siyah kullanma yasini oldugundan buyuk gostermis ve sert bi ifade katmis, ucuncu resim
daha naif, hos bi ifade vermis suratina ve teninle daha uyumlu...

saol canım cevap verdiğin için :1hug:
19 yaşındayım gören inanmıyor siyah büyük gösteriyorsa öyle mi yapsam gene diye düşündüm sen böyle diyince tadLi -tatlicadiarzu-

Bence en son halin daha iyi 1.resimde digerlerine göre çok büyük gösteriyorsun siyah fazla sert bir renk senin yüzüne gitmemiş. Siyah daha çok sert yüzlerde iyi gidiyor çivi çiviyi söker misali bence en son rengi kullan

walla son foton da güzeeeell, ikinci de...
Burdan şu sonuç çıkıyor kesinlikle siyah yapma...daha kızıl yumuşak renk kullannn bence canım

hmm o resimde baya itici çıkmışım biliyorum da bulamıyorum siyah saçlı fotom yokmuş pek
bide buna bakabilirmisiniz canlarım bunda da kötü mü durmuş siyah saç a.s.

Son düzenleme:
Son ekledigin fotoda sirf siyah degil arada kina renkleri var yanlis gormediysem, hala
ayni fikrimdeyim kesinlikle ilk ekledigin resimden ucuncuyu yakistirdim en cok...

evet canım sırf siyah değil o da en siyah olan resmim oydu bulamadım
hepiniz aynı fikirdesiniz gördüğüm kadarıyla peki o zaman siyah renk devrini kapatayım ben de
çok teşekkür ederim hepinize canlarıma.s.

cnmmm valla benim şimdiki saçım koyu kumrall..ondan önce siyah kullanıyordumm..şimdii yine siyah istiyorum ama geri dönüşü çok zor oluyor..onun için kahve yapcamm...sende öyle yapabilirsin ..ama siyah yakıışmışş şimdiki halinde dogal duruyorr..yüzün bebek gibi ne yapsan yakışır valla:)

hmm o resimde baya itici çıkmışım biliyorum da bulamıyorum siyah saçlı fotom yokmuş pek
bide buna bakabilirmisiniz canlarım bunda da kötü mü durmuş siyah saç a.s.
canım itici demiyoruz kesinlikle...sadece kızıl tonları sana siyahtan daha iyi olur..daha yumuşak göstermiş seninlee..yoksa çıtı pıtı tatlı bir kızsına.s.

saol canımm:1hug:
ben de kahve tonlarında bişey düşünüyorum canım çikolata kahvesi falan mesela ama uçlarında siyah hint kınası olduğundan abes durur diye korkuyorum o yüzden siyah yapsam mı dedim ama istemiyorum siyahı da.

Sımdıkı halın cok daha soft ve şeker:)
Bence sıyaha boyatma henuz..
Evanascne Ema mısalı gotık olmak ıstıyorsan ılla ok:*
Ben de denemıstım sıyah renklı gozlu ve beyaz tenlı oldugum gıtmıstı ama sıkııldım cabuk...Kurtulana kadar da bayagı bır ugrastım..
Yıne de sen bılırsın canım:*

yok yok istemiyorum gothic olmak:1no2:
gothic diyip duruyordu arkadaşlarım sinir oluyordum kesinlikle siyaha veda diyorum o zaman canımyerimseniben

Ucuncu fotodakı sacını cok begendım ben delikafadulden

teşekkür ederim zederdi
çok mutlu oldum vallahi hepiniz böyle diyince kafam çok karışıktı çünkü siyah konusunda çok çok saolun yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…