• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı tekrar mavi siyah yapsam mı?!(resimli)

Ucuncu foto senı cok guzel gostermıs boyle degısık bı boya kullanmıssın gıbı harıka olmus bence.Sıyahta cıg kalmıs yuzun

siyahı kesinlikle yapma canım
olduundan kilolu göstermiş seni
yakışmamış sana

Son düzenleme:
ben mavi siyah değil
diğer renkteki saçını beğendim
bence seni daha güzelde göstermiş
değiştirme
:lepi:

cicim son resm cok güsel bence
hiç değiştirmene gerek yok cok yakışmış ;)

teşekkür ederim kızlaryerimseniben
siyah yapmıcam uçlarında siyah hint kınası kalıcak olsa da ama daha canlı dursun istiyorum saçlarım normal kına olduğu için parlak değil rengibenneyaptımki
şu resimdeki rengi istiyorum aslında nasıl elde edicem bilmiyorum ama:sm_confused:

gerçi bu kızın saçı normalde bu renk değil bu resimde farklı durmuş ama ben tam bu rsimdeki rengi istiyorum ya:çok üzgünüm:

canım kesinlikle kahve kullan...

kesinlikle siyah olmasın diyosun yani canımkaydirigubbakcemile4
off yine de bazen geliyolr dakkada değişiyor fikrm anlık bişeyle siyah yapmasam baribenneyaptımki
kızıl kahve gibi bişi istiyorum çünkü en çok
gerçi şimdi de öyle gibi ama parlak bi renk diil parlak olsun istiyorum:sm_confused:

kesinlikle 3.foto.birde saçında kızıllıklar var o fotoda.... o kızıl renkten gölgeler attır yada balyaj yaptır ama siyaha boyama...

hiç düşünmedim gölge balyaj nası olur ki acaba canım yakışır mı acep büyük falan göstermesin
CADIARZU
aslında fena da olmaz uçlar da siyah tam yamalı bohça olurdum özenerek yapmış gibisositososito

Back