Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarimi siyahtan nasıl kurtarabilirim

Zekiye araz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
3
0
28
Kızlar lütfen yardım edin . Ben saçlarımı sürekli boyatan biriyim en son mor yaptım ama kuaforum yiprandiginı söyledi siyaha dönderdi yaklaşık 20 gün dur saçlarım siyah ve ben saçlarımı kumral yapmak istiyorum sizce mümkün mu ve evde boyayı akitabilir miyim daha önce siyahtan dönen varsa ya da bu konuda bilgi sahibi olan bana yardım ederseniz çok memnun olacagim

Zaten yıpranmış diye siyah yapmışsınız ki ne gerek var normal tonlarda bir kahve yapsaydınız şimdi kumrala dönmei istiyorsun siyahtan birde o saçların yıpranık yerleri yanar benden söylemesi kısacık keserim dersen neden olmasın

Şuan saçlarım yipranmis halde değil siyah yaptigindada değildi çok sağlıklı duruyordu kuaforum siyah en iyisi diğer renkler olmaz dedi kahverengi demiştim ona bile açıcı lazım dedi simsiyah çıkardı beni bayağı caresizim siyahtan kurtulmam lazım ayrıca saçlarım kısa zaten daha kısa kullanamam ki

Boya kusturucu diye bir sey vardı bizim zamanımızda boya silici diye de geciyor.
Son boyanan rengi kusturuyordu.
Hala var mı ne durumda bilmiyorum da bir araştır belki işe yarar.

Beyaz sabun veya eczanede satılan kepek şampuanları siyahı çok akıtıyor. Benim saçlarım mavi siyah ah keşke akıtmasa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…