Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı sarıya boyamalı mıyım?

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Kızlar ben doğal sarışınım ama saçlarımda şuan karamel boya var kaşlarım falanda açık kumral gibi. Benim yüzümü herkes Marilyn Monroe ya benzetir bende saçlarımı onun renginde boyatmak istiyorum ama saha önce saçlarımı sarı yaptığımda sana sarı yakışmıyo diyenler oldu. Çok korkuyorum yakışmamasından ve açık sarı yüzü biraz solgun gösteriyor. Sizce denemeye değer mi bir kez daha ??

Son düzenleyen: Moderatör:
Resmini koyarsan daha net karar verebiliriz... Ama sarıyı hep sevmişimdir ve eğer çok beyaz bir tenin yoksa, (doğal saç rengin açık kumral olduğundan) yakışacağını düşünüyorum, ten rengin buğday gibiyse de o kadar soluk göstermez. Ayrıca yakışmamış diyen herkese inanma, çoğu kıskanıp diyordur çünkü. Önemli olan senin yakıştırıp yakıştırmadığın..

ten rengim beyazımsı buğday gibi açık ama öyle ölü gibi değil yani :) umarım dediğin gibidir =)

başkalarının ne dediğine bakma kıskanıyolardır çünkü beyaz tenlilere sarı saç yakışır ama ben platin sarı falan sevmiyorum ve kimseyede yaskıştırmıyorum daha doğal duran sarıları beğeniyorum

bende platin hiç sevmem normal sarı yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…