Saç Kesim Şekilleri Saclarımı ortadan ayrılmasını istiyorum.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

karamellitrilece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
2.603
680
248
Kızlar ben saclarımı su yasıma kadar hem kahküllü kullandım cok sevdigim icin.. Ama artık sıkıldım uzayınca alıstıgı icin tekrar kestirmek zorunda kalıyorum. Kestirmedigim zamanlarda da yandan ayırarak kullanıyorum.. Ne yapmam lazım fönle mi alıstırsam bilemedim? :18:

Hep bu tarz.. Cok sıkıldımm

Bense böyle olsun istiyorum

şimdilik uzayana kadar yana alıp kullanabilirsin. Uzamadan ortadan ayırırsan şuayip gibi durur.Çene hizasına gelince zaten ne tarafa yatırsan öyle kalıyor. Şimdi fönle fln yıpratma uzat bence

canım sen uzat o şeklini,kıvamını buluyor zamanla emin ol..

çeneni bi geçsin boyu o zaman senin istediğin şekli almaya başlar,uzatırken biraz sıkıntı oluyo ama sonra oturuyo şekli

Önler biraz uzadi mi kivirarak yanlardan tuttur tel tokayla. Ben kahküllerimi uzatirken bu sekilde kullanmistim, uzadiginda hep ortadan ayriliyordu saclarim. Uzun bir süre öyle kullanmistim.

alnın çok geniş değilse tokalar arkaya veya yanlara tuttur. kahküller kolay uzar normalde ama uzatmak isteyince de uzamazlar bir türlü

kahküllerin kısa yandan ayırmak için biraz beklemen gerekecek. burun hizasına gelince o modelleri yaparsın.
ha bu arada saç uzatma bakımları en çok kahküllerde işe yarıyor kesinlikle öneririm

ben de ortadan ayırdığım saçlarıma gittim mal gibi kahkül kestirdim şimdi nereye ayırsam diye şaşırıyorum... en güzeli tel tokayla yanlardan tutturup uzamasını beklemek evet...

arkadaslar bende zaman zaman kahküllerimi uzatıyorum ama cok bicimsiz gözüktügü için kestiriyorum.. Madem dediginiz gibi olacaksa daha kestirmeyim.. Cok sıkıldım hep bu tarzda olmaktan.. Cünkü benim alnımda sac basladıgı yer v sekledinde oldugu icin saclarımı tutturunca da kötü duruyor ama napalım artık istedigim gibi olsun da. İnsallah 3-4 ay da uzarda yaza hem zayıflamıs hemde farklı bi tarz da girebilirim

Tesekkür ederim önerileriniz icin, LadyYoOkie tavsiyeni uygulayacagım. Simdi o topige gidiyorum.

aynen benmkide senin ki gibiydi uzayınca ister istemez böle resmdekiler gibi oluyo
ama kısayken yandan ayırma çirkin durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…