Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı ne renk yapsam bakar mısınız?

selendir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
86
1
46
İstanbul
saçlarımı çok şey denedim çok çabuk sıkılıyorum ve hep akıp aynı sarımsı kahvemsı renk oluyor.Bana gerçekten yakışacak bir renge boyayıp ya kestircem ya brezilya fönü yaptırcam ne diyorsunuz?ama o renk ne bilemedim.

ben tarçın bakır rengi olan saçınızı daha çok beğendim bence o renge boyayın suan yeni çıkmış olan loreal sultan bakırı rengi var bence mutlaka deneyin sizi çok şirin ve doğal gösdermiş bu renk

ama yok ben boyamıcam o renge diyorsanız çikolata tonlarında deneyin hem dalgalı saç hemde fönlü saçda çok güzel duruyor

kesinlikle tarçın bakır sizde çok doğal olmuş bayıldım ben

ilk boyanmış hali güzel de sonra çok turuncu olunca ikinci boyamada hali biraz sırıtmıyor mu cok acılsın ıstemıyorum her boyamada daha da acılıyor bır de palette tarcın bakır yıpratıyor hangısı daha az yıpratıyor sizce boyalardan?

canım ilk fotodaki saç rengini beğendim ben. Tam olarak ne renk? ve de sen mi boyadın benim çok hoşuma gitti. bende o renk yapmak istiyorum.

canım ilk fotodaki saç rengini beğendim ben. Tam olarak ne renk? ve de sen mi boyadın benim çok hoşuma gitti. bende o renk yapmak istiyorum.

o saçımın boyadan yanıp akmış hali kızıl tonlarında renklere boyamıştım açıp aktıktan sonra tekrar kahveye boyamıştım o da akınca öyle olmuştu :/ saçımı hiç kuaförde boyatmadım.Saçını açık kahve bakır tonlarını boyasan bır kaç yıkamadan sonra elde edebilirsin bence.

Kesinlikle tarcin bakir.
Kumral da güzel.. Dogal rengin kumral sanirim. O yüzden 2. resimdeki renk cok dogal durmus sende.
Siyah sacli halin ile saclarini siyaha boyayan ruslara benzemissin. Güzel olmus ama dogal durmamis.
Aslinda dogal rengin üzerine sari balyajlar cok güzel olur ya da uclarina krepe balyaj. Benim saclarimda kumral, acik kumral arasi bir renk, boyadan kurtulunca öyle yapacagim.

Bu arada benim de bebekken saclarim seninkiyle ayni renkti...

ya saçım bebekkenki haliyle aynı renk ama boyamadan duramadıgım ıcın kendı rengıne kavusamıyorum
boyamayınca yıpranmamış yumusak oluyor saçım ikinci fotograftan biraz açık işte şimdi o ikinci fotoğraftakı boya aktı uçlarındakı sarılar çıktı.
Yalnız siyah saç ve rus olayı çok doğru bir de kahkul kestırmiştim koyu renkte az dalga geçmediler
Saçım hızlı uzasa boyadan kurtulcam dıcem de olmuyor dayanamıyorum

Kesinlikle koyu renk bence. Çok güzel olmuş.
Beyaz ten, ela göz, koyu saç üçlüsü inanılmaz bir etki yaratıyor.

arkadaşım saçların ince telli sanırım bi kere en başta saçlarının daha gür gözükmesi için tavsiyem kısa kullanman...renk olarakta koyu ton senin ten rengini daha canlı gösterir...

arkadaşım saçların ince telli sanırım bi kere en başta saçlarının daha gür gözükmesi için tavsiyem kısa kullanman...renk olarakta koyu ton senin ten rengini daha canlı gösterir...

evet ince telli ve gür değil uzuluyorum kısa modellerden de begensem yakısacak bir şey yaptırcam da saçım hiç uzun olmadı o yuzden uzatmaya hevesım var.

evet ince telli ve gür değil uzuluyorum kısa modellerden de begensem yakısacak bir şey yaptırcam da saçım hiç uzun olmadı o yuzden uzatmaya hevesım var.

neden üzülüyorsun tek yapman gereken saçlarını tanıman ve yüz şekline göre bir model yaptırman...yüzün küçük kısa modeller sana çok güzel gider şeklede girer ince telli saç.....saçlarını uzatsan bile mutlaka yoğun kat yaptır tepeden uçlarına kadar...

koyu renk derken siyah mı kumral kahve falan mı ?her renge boyamak ıstıyorum her gun farklı olsa falan

Fotoğrafın var ya bir tane koyu diye yazmışsın, o. Ama simsiyah değil benim kastettiğim.
Kahveli tonlar. Ya da koyu bir kahve ama içinde kızıllık olan bir renk olabilir. =)

Son düzenleme:

sanırım en iyisi kendi haline bırakıp kısa kestirmek böylece daha sağlıklı olur kısa saç modellerini araştırayım ben en iyisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…