kesinlikle tarçın bakır sizde çok doğal olmuş bayıldım ben
canım ilk fotodaki saç rengini beğendim ben. Tam olarak ne renk? ve de sen mi boyadın benim çok hoşuma gitti. bende o renk yapmak istiyorum.
Kesinlikle tarcin bakir.
Kumral da güzel.. Dogal rengin kumral sanirim. O yüzden 2. resimdeki renk cok dogal durmus sende.
Siyah sacli halin ile saclarini siyaha boyayan ruslara benzemissin. Güzel olmus ama dogal durmamis.
Aslinda dogal rengin üzerine sari balyajlar cok güzel olur ya da uclarina krepe balyaj. Benim saclarimda kumral, acik kumral arasi bir renk, boyadan kurtulunca öyle yapacagim.
Bu arada benim de bebekken saclarim seninkiyle ayni renkti...
Kesinlikle koyu renk bence. Çok güzel olmuş.
Beyaz ten, ela göz, koyu saç üçlüsü inanılmaz bir etki yaratıyor.
arkadaşım saçların ince telli sanırım bi kere en başta saçlarının daha gür gözükmesi için tavsiyem kısa kullanman...renk olarakta koyu ton senin ten rengini daha canlı gösterir...
evet ince telli ve gür değil uzuluyorumkısa modellerden de begensem yakısacak bir şey yaptırcam da saçım hiç uzun olmadı o yuzden uzatmaya hevesım var.
koyu renk derken siyah mı kumral kahve falan mı ?her renge boyamak ıstıyorum her gun farklı olsa falan
neden üzülüyorsun tek yapman gereken saçlarını tanıman ve yüz şekline göre bir model yaptırman...yüzün küçük kısa modeller sana çok güzel gider şeklede girer ince telli saç.....saçlarını uzatsan bile mutlaka yoğun kat yaptır tepeden uçlarına kadar...
bence hiç değiştirme saçın dinlensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?