C cndy4 Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 125 1 116 Muğla 12 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi EU1 #61 ask1 .!.: dogru rengi seçtikten sonra kesinlikle boya daha güzel duruyo, benim kendi saç rengim açık kahve tonlarında ama kara kaşlı kara gözlüyüm şimdi saç siyah olunca tamamlandı daha güzel oldu yanii Genişletmek için tıkla... evet kaşlar siyah olunca tamamlıyor... boyada kaş önemli...
ask1 .!.: dogru rengi seçtikten sonra kesinlikle boya daha güzel duruyo, benim kendi saç rengim açık kahve tonlarında ama kara kaşlı kara gözlüyüm şimdi saç siyah olunca tamamlandı daha güzel oldu yanii Genişletmek için tıkla... evet kaşlar siyah olunca tamamlıyor... boyada kaş önemli...
ask1 Hiramm annesinin ballı lokumu :)) Kayıtlı Üye 11 Nisan 2011 2.677 51 163 12 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi EU1 #62 cnm resimler gözükmüyo
C cndy4 Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 125 1 116 Muğla 12 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi EU1 #63 ask1 .!.: cnm resimler gözükmüyo Genişletmek için tıkla... beceremedim sanırım... neyse bu sene brozlaşıp kahve balyaj gibi bişeyler yapmak istiyorum...
ask1 .!.: cnm resimler gözükmüyo Genişletmek için tıkla... beceremedim sanırım... neyse bu sene brozlaşıp kahve balyaj gibi bişeyler yapmak istiyorum...