Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı nası boyatayım ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evde kaş nasıl açılır acaba küllümango?
benim de saçlarım bakır kızıl kaşlarım da çok açık kahve.ama daha açık olsun istiyorum.kuaföre de gitmeyi sevmiyorum. nasıl yapabilirim acaba?
ten bembayaz gözler ela ama kaşlar kahve ...
olmuyor işte (uhm:

canım bız turuncu saçlı arkadaşımın kaşlarını bellisima markasının ÇOK AÇIK PLATIN rengiyle ve yuzde 9 luk peroksitle boyuyoruz. küçük bır kaba çok az kaşlarına yetecek kadar boyayı kulak çöpüyle karıştırıp kulak çöpüyle de kaşlarına suruyoruz. yarım saat bekliyoruz. ama arkadaşımın kaşları koyu kahverengi ve o çok açık belli belirsiz bır kaş istiyor. ve sonucta oyle çıkıyor.5 yıldırda yapıyor aynı işlemi ve kaşlarında çok şükür ne bır azalma nede bır tuhaflık oluyor.kuaforlerde aslında saç boyasıyla açıyor.
ama sen sanırım çok açık belli belirsiz bır kaş istemiyorsundur. o zamanda kullu sarı bır boyayla boya bence canım. kullu olması sart çünkü o zaman kaşların turuncu olur. sonucu begenmezsende tekrar koyulaştırabılırsın aynı gun içinde kahverengi bir boyayla

küllümango canım lütfen yanlış anlama ama normal boya ile kaşların boyanmasını önermiyorlar özel kaş boyaları varmış içerikleri biraz farklı sanırım zaten boyalarda uyarı da var kaş boyanmaz diye belki başka birinde başka bir etki olabilir uyarmak istedim

teşekkür ederim canım. evet arkadaşım uyarı yapmadım. belki sende farklı bır reaksıyon gösterebılır.dikkat edın. her cilt her bunye aynı değil çünkü.
ama mhrmhclk arkadaşım kuaforlerde bu kaş boyalarıyla değil saç boyalarıyla boyuyorlar kaşları. o yuzden o kadar rahat yazdım. ama yıne de dıkkat edın arkadaşlar

gerçekten herkeste farklı tepki veriyor bu ürünler o yuzden kullanma talimatına uygun davransak daha iyi olur sanırım ben de bir kere kaşlarımı açıcı ile açmıştım kaşlarıma bir zarar vermedi hele az tutulursa hafif rengi kırar ama gene de sanırım onun üzerinde de kaşlara kirpiklere kullanmayın yazıyor kaş boyalarını araştırmak lazım çoğu yerde kaşalr için sadece kaş boyaları kullanın diyordu ben şahsen kaşların boyanmasına ya da açılmasına pek sıcak bakmıyorum kaşlar daha zor kendini toparlar saça göre riskli bence

kuaförde açtırıyorum kendim korkuyorum sesu turunculaştırıo bn dha çok kumralımsı kaş istediğimden kendim yapmıyorum

kuaförde açtırıyorum kendim korkuyorum sesu turunculaştırıo bn dha çok kumralımsı kaş istediğimden kendim yapmıyorum

peki kuafor ne boyası suruyor canım saç boyası mı suruyor?ve kaç dk bekletiyor kaşında? sesu turunculaştırıyor evet.

kaş boyası kullanıyor canım özel getirtiyor zaten 5 dk tutuyor kumral oluyor kaşım =)

tatlım karamel yap :içelim:
inanılmaz sıcak bir yaz rengi bana göre
kızıl cok fazla akar rahat kullanamayabilirsin
bak mesela çaglanınki tam karamel gamyoncuiremsu

tyranınki de kızıl karamel

Yha arkadaşlar çagla şikelin karamelini hangi markada bulabiliriz yada elde edebiliriz lütfen yardımcı olurmusunuzsenağlama

merhaba arkadaşlar benim yardımınıza ihtiyacım war...:1no2:ben beyaz tenliyim kaşlarımla saçlarım koyu kestane gibi ...ben bu yaz karamel yada bakır bi renk düşünüyorum ama karar weremedim ama geçenlerde yaptığım patlıcan moruda güsel olmuştu...
sizce hangi rengi denemeliyim...

aslında çağla şikelin resimdeki saçıda güselmiş ama ben beyaz tenliyim...yakışırmı bilmiyorumki...bide kaşlarımıda değiştirmek zorundamıyım çünkü ben düzgün ve dağınık olmadığı için almıyorum...

Son düzenleme:
hanımlar benimde birsorum var banada yardım lütfen ben esmer tenliyim çağla şikel gibi yani saçlarım koyu kahveydi siyaha yakın ve biraz açmak istedim dün kuaföre gittim çok zor açıldı koyular neyse açtık diplerini 8.0 uçlarını 9.0 a boyadı güzel küllü kumral gibi oldu ama bana yakışırmı acaba resimde koydum kendi sayfama ne diyosunuz fikirlerinizi bekliyorum birde kestirdim uçları daha koyuydu çünkü şimdi omuzlarımda temmuzdada düğünüm olacak nasıl uzar ne yapmalıyım yardım ne olur

kızlar ben saçlarımı 1 yıldır hiç boyatmadım... uzatmak istedim ama yine uzamadılar. saçlarımı genelde sarı kullanıyorum ama değiştirsem mi diye düşünüyorum... sarı, saçımı yıprattığı için uçlardan hep kırılıyor bu yüzden saçımı uzatamadım bu fotoğraf bakımsız halim yeni çektim... saçımı boyatmak istiyorum sizce hangi renk yakışır saçımda maşa fön bulunmamaktadır yıkayıp çıkmış hali.... koyu renk gider mi acaba bana? saç modelime uygun gidecek bir renk istiyorum...yoksa boyatmasam 1 yılda daha uzamasını mı beklesem?

Kızlar saçlarım siyah boya. Rengini açtırmadan değiştirmek mümkünmü ama açıcı kullanmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…