E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
ya kıslar saclarımda hep dogal boyalar kullandım phyto color ezcaneden o da degistirmiyor yakında tellerimden kurtuluyorum güzel bir degişiklik istıyoru kızıl mı yapsam karamel mi ascık tenlıyım süt beyaz olmasa da acık yanlız kaslarıjm siyah ne yapsam degişsemtatlicadiarzu
karamel hoş olabilir yada olmazsa kaşlarını boyat ben öyle yapıyorum çünkü
Canım bence karamel gerçekten kızıl çok zor bir renk....
Arkadaşlar benimde bir sorum oacak arkadaşın konusunu baltalamak gibi olmasın kendisinden özür diliyorum ama sorup çıkıcam sırnaşık şey
Benim saçlarım şu an düz sarı ama diplerim çıktı bende saçlarımı tam olarak boyatıp röfle yaptırmak istiyorum platin rengi röfle düşünüyorum ama taban renk olarak sizce hangi renge boyamalıyım bir akıl verin lütfennnn
dediklerinizi aynen uyguladık güzel bir renk oldu 7.1 gibi oldu o resme benzedi gibi çok sevindi kardeşim çok teşekkür ederiz dün uyguladık zaten
tatlım karamel yap :içelim:
inanılmaz sıcak bir yaz rengi bana göre
kızıl cok fazla akar rahat kullanamayabilirsin
bak mesela çaglanınki tam karamel gamyoncuiremsu
tyranınki de kızıl karamel
mavi boya koyduk aslında ilk sana sorduğumuzda koyduğum saç renginin aynısı oldu çok beğendik ikimizde kaşlarıda açtırdık doğal kumrallar gibi oldu yazdan dolayı bronzlaşmıştı zaten çok teşekkür ederiz =)
bende açtırdım canım kumral yaptırdım çok doğal oldu ten rengim beyaz dı dahada beyazlaştım sanki şu an biraz bronzlaştım güneşten dolayı ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?