• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı nası boyatayım ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
ya kıslar saclarımda hep dogal boyalar kullandım phyto color ezcaneden o da degistirmiyor yakında tellerimden kurtuluyorum güzel bir degişiklik istıyoru kızıl mı yapsam karamel mi ascık tenlıyım süt beyaz olmasa da acık yanlız kaslarıjm siyah ne yapsam degişsemtatlicadiarzu

canım önecelikle işinn eri olan bi kuaföre gitmen
gerekiyor bende kızıl kullanıyorum 5 aydır
ama 2 3 ay sonra değiştiricem rengimi çünkü çok kısa sürede tekrar boyama yapıyorum
çok zrar veriyor
bende beyaz tenliyim sarı düşünüyorum balyaj şekilnde
herkes yakışmaz diyo beyaz tenliyim diye bi kaç paket attrmştım daha önce
gerçektende hoş olmadıı...:oklava:
diyeceğim o kii çok iyi güvendiğin bi kuaföre git..
istediğini en iyi şekilde alırsın..
yoksa benim gibi sinir olursunn:kızgın:
a.s.

tatlım karamel yap :içelim:
inanılmaz sıcak bir yaz rengi bana göre
kızıl cok fazla akar rahat kullanamayabilirsin
bak mesela çaglanınki tam karamel gamyoncuiremsu
2io2nw6zj4.jpg

tyranınki de kızıl karamel

TyraBankSacModeli.jpg

bende sarısınım ama bu caglanın resmı cok guzelmıs hemen boyatıcam yanık tene cok yakısır dıye dusundum :))

ya kıslar saclarımda hep dogal boyalar kullandım phyto color ezcaneden o da degistirmiyor yakında tellerimden kurtuluyorum güzel bir degişiklik istıyoru kızıl mı yapsam karamel mi ascık tenlıyım süt beyaz olmasa da acık yanlız kaslarıjm siyah ne yapsam degişsemtatlicadiarzu

kaşların sıyahsa ıstersen sut beyazı ol yınede kızılı tavsıye etmıyorum canım. hem kullanması da zor akınca kötu bır renk çıkıyor ortaya. bence karamele boyat canım

Canım bence karamel gerçekten kızıl çok zor bir renk....

Arkadaşlar benimde bir sorum oacak arkadaşın konusunu baltalamak gibi olmasın kendisinden özür diliyorum ama sorup çıkıcam sırnaşık şey
Benim saçlarım şu an düz sarı ama diplerim çıktı bende saçlarımı tam olarak boyatıp röfle yaptırmak istiyorum platin rengi röfle düşünüyorum ama taban renk olarak sizce hangi renge boyamalıyım bir akıl verin lütfennnn

Canım bence karamel gerçekten kızıl çok zor bir renk....

Arkadaşlar benimde bir sorum oacak arkadaşın konusunu baltalamak gibi olmasın kendisinden özür diliyorum ama sorup çıkıcam sırnaşık şey
Benim saçlarım şu an düz sarı ama diplerim çıktı bende saçlarımı tam olarak boyatıp röfle yaptırmak istiyorum platin rengi röfle düşünüyorum ama taban renk olarak sizce hangi renge boyamalıyım bir akıl verin lütfennnn

bence kahve tonları siyah çok sırıtıyor gamyoncuiremsu

dediklerinizi aynen uyguladık güzel bir renk oldu 7.1 gibi oldu o resme benzedi gibi çok sevindi kardeşim çok teşekkür ederiz dün uyguladık zaten

dediklerinizi aynen uyguladık güzel bir renk oldu 7.1 gibi oldu o resme benzedi gibi çok sevindi kardeşim çok teşekkür ederiz dün uyguladık zaten

içine mavi boyada koydunuz mu canım. eğer şuandaki renkten memnunsa bıkaç boyamayla renk iyice oturur ve daha çok begenır canım.

mavi boya koyduk aslında ilk sana sorduğumuzda koyduğum saç renginin aynısı oldu çok beğendik ikimizde kaşlarıda açtırdık doğal kumrallar gibi oldu yazdan dolayı bronzlaşmıştı zaten çok teşekkür ederiz =)

tatlım karamel yap :içelim:
inanılmaz sıcak bir yaz rengi bana göre
kızıl cok fazla akar rahat kullanamayabilirsin
bak mesela çaglanınki tam karamel gamyoncuiremsu
2io2nw6zj4.jpg

tyranınki de kızıl karamel

TyraBankSacModeli.jpg

Yha Çağlanın karameli hangi marka boyada hangi tonda var yha ben bulamadım nolur yardım edin senağlama

kızlar kumral tonları da aslında gider gibi bana nası bi kumral yapabilim foto varmı arsivde kıslar yardım

yada koyu karamel olabilir gercekten kararsız kaldım da

Karamel çok güzel bence hatta golden karamel diyorlar galiba ışıltılı bir renk. Benim saçlarımın uçlarında biraz o renkten var ama kendi rengimi bulmaya çalıştığımdan boyatmıyorum artık kendi saç rengim de çok koyu kestane. Memnunum ama keşke saçımı boyattığım dönemlerde golden karameli de deneseymişim diyorum. a.s.

mavi boya koyduk aslında ilk sana sorduğumuzda koyduğum saç renginin aynısı oldu çok beğendik ikimizde kaşlarıda açtırdık doğal kumrallar gibi oldu yazdan dolayı bronzlaşmıştı zaten çok teşekkür ederiz =)

çok sevındım canım. bırde kaşlarıda açılmışşa çok hoş olmuştur emınım. sende açtırdın mı kaşını eminim sanada açık renk kaş çok guzel olacaktır saçlarının renginden dolayı. kızıl bakır tonlarında kaşlar ne kadar silik olursa o kadar doğal duruyor çunku

bende açtırdım canım kumral yaptırdım çok doğal oldu ten rengim beyaz dı dahada beyazlaştım sanki şu an biraz bronzlaştım güneşten dolayı ama olsun

bende açtırdım canım kumral yaptırdım çok doğal oldu ten rengim beyaz dı dahada beyazlaştım sanki şu an biraz bronzlaştım güneşten dolayı ama olsun

sende sanırım bılınçlı bırısın bu konularda:) yanı saçları kızıl yada sarı olupta sımsıyah kaşlı dolaşan o kadar kışı var kı. halbu kı kaşlar o kadar değiştiriyor ki insanı. benım turuncu saçlı bır arkadaşım var kaşları koyuyken tum arkadaşları babanne saçı gıbı duruyor dıyorlardı hanı yaşlılar kına yakar ya:) daha sonra kaşlarınıda açtık varla yok arasında hala kaşları ve her gören doğal turuncu sanıyor.
ama sık sık tazelemen gerekli canım kaşlarının boyasını.çünkü kaşlar daha cabuk çıkıyor ve diptekiler sıyah uçlar açık renk alacalı görunuyor. kuaforde m ı açtırdın kendin mi açtın acaba? kendin açtıysan haftada bır tekrarlamanızda fayda var canım

Back