• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı loreal matrix ile boyamak istiyorum ama..

little_frog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
30
0
86
İçel Mersin
saçlarımı loreal matrix ile boyamak istiyorum ok yıprandılar ii bir boya olduğunu duydum ama renk kataloğunda açık karamel göremedim bi uzman varsa hangi renkle boyasam ya da hangi renklerini karıştırsam elde ederim yardım edebilecek birileri varmı lütfenb olsun:(

cnm şu anda saç rengim akos 7-55 sanırım nosu açık karamel rengini seviyorum ama amonyak oranı çok yüksek olduğu için saçlarımı çok yıprattı bide saçlarım önceden röfleliydi yıpranmıştı zaten rengi çok koyu olsun istemiyorum açık karamel tonlarında olsun yani

4700.jpg

igora sarı bej

4722.jpg

igora platin kestane bakır
4807.jpg

sarı doğal altın...bu boyaları karıştırmaya gerek yok zaten karışımlı ismlerinden ve renk içeriklerine bakarsan... igora tavsiye ederim...

igora kuaförlerin kullandığı bir boya kalitelidir bende boyadım memnun kaldım ama bu renklere değil küllü boyamıştım...açık bir karamel elde etmek istiyorsan 9numaradan aşşağı boya tercih etmemen gerek en son 8.65 kahve köpüğüne boyadım oda çok güzel gören karamel zannediyor ama sen açık renk istediğin için sana koyu gelebilr istersen koyarım resim

anladım cnm benim şuanki renk tonuma çok benziyo bu palettenin boyası sanırım güzel olmuş ewet bende koymayı deneyim şu andaki saç rengimi eğer becerebilirsem:)

Back