• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı kızıla boyattım

meleknaz arkadaşım demiş pembeye döner diye doğru ya pembeleşiyordu sanırım.bu arada kendin boya yazmıştım kuaföre gidicem demişsin ya tavsiye etmem.kuaförler renk değiştircem falan deyince açıcı kullanıyorlar.bu sefer saçların iyice yıpranacak.kendin bir kere şansını dene bence.olmadı yine gidersin belki işe yarar açıcıya gerek kalmaz yaramazsa da artık bu yola girdin bir kere yine de kuaföre gidersin

saçların biraz tuaf olmuş sanki kafanda 2 renk vr gibi duruyor hatta 3 falan kızılın tonları vr resmen ama rengi oturmuştur belki olmadıysada saçlarını siyaha boya yada şarap kızılı dene istersen çok açık kızıllıklar var belki kapatabilir.

ya acikcasi ikinci sayfadaki resim fazla pembemsi duruyor.. ama ilk sayfada paylastigin rengi ben nezamandir istiyorum..
cok ho$ bir renk.. kardesim gecenlerde bi kac ton koyunusu boyadi yani sirf günes isiginda belli oluyordu bu kirmizi-morluk.
yikandikca birazcik acildi daha da güzel duruyor suan.
senin ki kizil degil bence daha cok vi$ne cürügü veya siyah-kirmizi karisimi bisey.
ama hic icine sinmediysa düsünmen hata, illa boya da degil 8 haftada veya 24 yikamada cikan boyayla kapa istersen sevgilin gelecek diye yani diger boya gibi yipratmiyor bence.. :)

Kızlar sokağa çıkamıyordum ya yıkadıkça iyice pembeye döndü.
Gittim kestane kızıl yaptırdım. Çok güzel oldu şimdi :)

kestane kızılı merak ediyorum, müsait bi zamanda fotonu bizimle paylaşırsan sevinirim :)

Back