• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı kızıla boyattım

Aslında pavyon kadını gibi durmuyor, şarap kızılı filan seçtin sanırım. Ben o tarz soğuk kızılları pek beğenmememe rağmen sana yakıştırdım. Bir kaç yıkamada kızıllığı akar daha koyu olur muhtemelen.

Son düzenleme:
Aslında pavyon kadını gibi durmuyor, şarap kızılı filan seçtin sanırım. Ben o tarz soğuk kızılları pek beğenmememe rağmen sana yakıştırdım. Bir kaç yıkamada kızıllığı akar daha koyu olur muhtemelen.
koyu olmasını istiyorum, çok parlak oldu çünkü, hele güneşte :( çok teşekkürler

koyu olmasını istiyorum, çok parlak oldu çünkü, hele güneşte :( çok teşekkürler

Bence parlak olmamış şuanki hali çok hoş olmuş renkli skinny kotlarla, düz ipli ya da baskılı kısa kollu spor bluz gibi basit parçalarla bile çok tarz sahibi ve farklı gözükürsün eminim. Saç rengine bir kez alışınca saçını koyulttukça kendini sıradan hissedeceksin bana öyle oluyor mesela şuan.

gerçekten mi? sokakta görseniz "bu ne ya" demez misiniz? :25:

demem tabi kide bu rengi bende kullandım çünkü hatta daha açık tonlarını bile kullandım :1: . ilk boyattığın zaman ışıl ışıl canlı durur göze çarpar ama bi kaç yıkamada akıp gider soluk durur hatta ozaman da tekrar boyatıp parlak durmasını istersin . her yıkaman da havluların batıcak ama haberin olsun bu yüzden annen den laf yiyebilrisin :37: uzun ömürlü kullanılmaz bu renkler sürekli boyatman gerekir o yüzden zahmetli tonlardır . içine sinmezse aktığı zaman değiştirisin koyu tonlara geçiş yaparsın şimdilik tadını çıkar derim

bende saçımı bu renge boyattım 2 ay önce.
ilk 2 3 gün renk çok canlı dursada zamanla matlaşıyor ve normal halini alıyor.
kaldıki bu hali bile çok hoş bence.ben 3. günden sonra saç renginin matlaştığını görünce üzülmüştüm hatta.
takma kafana gayet güzel olmuş.

çok teşekkürler kızlar moral verdiniz.. az önce saçımı 5 kez şampuanladım küvet cinayet işlenmiş gibi oldu, havlu da battı.. sorun değil yeter ki kötü olmasın saçım :( annem kızlar sana bakıp güldü deyince çok kötü hissettim

bence cok guzel bir renk annen biraz abartmis yeniliklere acik olmak lazim..

bende boyadim sacim bildigin kirmizi oldu ilk basta garipsedim,ilk gorenlerde begenmiyo ama sonradan cok yakistigini soyluyorlar bende sevdim rengi ama bide akmasa daha guzel olacak yavas yavas pembeye dogru gidiyorum:1:

Son düzenleme:
bence rengi çok güzel olmuş.. cidden annene bakma sen..ayrıca ilk boyandığında parlak durur bi kaç güne oturur iyce rengi yıkadıkça..

dışarı alışverişe çıktım biraz varoş bi yerdi gerçi ama tüm erkekler dik dik baktı kızlar bakıp birbirlerine gösterdi çok mutsuz oldum ya :43:
değiştiricem sanırım :43:

sana oyle geliyor bence cok abartiyorsun benim sacim bildigin kirmizi senin anlattigin gibi bir sey yasamadim..
yada dikkat etmedim sen begendiysen etrafi bosver takma bile..
ben mesela trene binmistim kucuk kiz annesine anne bak kirmizi sac dedi bana soyledigini bile bile donup bakmadim bile..

dışarı alışverişe çıktım biraz varoş bi yerdi gerçi ama tüm erkekler dik dik baktı kızlar bakıp birbirlerine gösterdi çok mutsuz oldum ya :43:
değiştiricem sanırım :43:

varoş yerlerdeki krolar zaten bakar..
sen saçını kızıl yapmasanda bakarlar
kısacası her türlü bakarlar.

o tarz yerlerde giyime daha dıkkatlı edılmesı gerekıyor.

daha bugün önce açıcıyla açtı :(

Saçların kızıl değil,bordo olmuş.
Açıcı da olduğuna göre...
Üzgünüm ama yıkandıkça pembe olacak.

Kızılın doğal tonlarını seviyorum.
Doğal olmayınca,ha maviye yeşile boyamışsın,ha kırmızıya diye düşünüyorum.

Giyim konusunda...Çok rica edeceğim saçınla aynı tonda giyinme :)
Saçı bakır rengi olup,üzerine özellikle bakır rengi giyenler görüyorum.Kızıllar da aynı tonda giyinmeye çalışıyor.
Halbuki kızıla yeşil veya petrol rengi,gece mavisi gibi renkler gider.

keşke açıcı kullanmadan kızıl yapsaymış kuaförün, bu renk de kötü değil ama biz ne kadar güzel desek de senin içine sinmeyecek belli. artık yapay sarılara alıştı herkes ama bu kırmızı mor tonlarına pek alışamadı malesef. bu seninle alakalı değil üzülme, bakanların da sana özendikleri için baktıklarını düşün.Herkes cesaret edemez böyle bir renge çünkü :)

bence hata yapmissin :) bende Allah etmeye bir kizil yaptim

3 ay sonra siyah yaptim boya gittikce uclari kizil gibi kaldi..hic boyamak istemiyorum kendi rengi daha güzel

ama kizil bence asrin hatasi oluyor

coooooook pismanim. ustumdekini ozellikle giymedim bu arada,ev hali ustumde o vardı. biliyorum cidden kötü duruyo sac rengiyle aynı giyinince.

aradim kuaförü iki gun sonra gel degistiricem dedi. :25:

birkaç yıkamada çok şey farketmez de 1 aya değişir.ben de beyaz tenli renkli gözlüyüm kızıl çok iyi oluyor.kızılın her tonunu denemiş biriyim gerçi bu renk de kullandım.akınca nasıl duruyordu tam hatırlayamadım ama kızıl ve mor tonları genelde bakıra dönüyor.bence bunun üstüne tekrar tam bir kızıl boyasan hoş bir renk olur.kuaföre gitmeden yarın kolestonmuydu tam hatırlamıyorum kor ateşi kızılı var onu al boya.bence güzel olur.

birkaç yıkamada çok şey farketmez de 1 aya değişir.ben de beyaz tenli renkli gözlüyüm kızıl çok iyi oluyor.kızılın her tonunu denemiş biriyim gerçi bu renk de kullandım.akınca nasıl duruyordu tam hatırlayamadım ama kızıl ve mor tonları genelde bakıra dönüyor.bence bunun üstüne tekrar tam bir kızıl boyasan hoş bir renk olur.kuaföre gitmeden yarın kolestonmuydu tam hatırlamıyorum kor ateşi kızılı var onu al boya.bence güzel olur.
çok teşekkür ederim, peki daha bugün açma boyama olduğu için yarın boyasam saçım kopar mı? kuaförde açtırıp tekrar kahve yapmak istiyorum çünkü herkes çok abes durduğunu söyledi :26:

Back