gerçekten mi? sokakta görseniz "bu ne ya" demez misiniz?bende çok tatlı bi renk olmuş
zaten bi kaç yıkamada akıp gidicek bu merak etme bu şekilde kalmaz şimdi
koyu olmasını istiyorum, çok parlak oldu çünkü, hele güneşteAslında pavyon kadını gibi durmuyor, şarap kızılı filan seçtin sanırım. Ben o tarz soğuk kızılları pek beğenmememe rağmen sana yakıştırdım. Bir kaç yıkamada kızıllığı akar daha koyu olur muhtemelen.
koyu olmasını istiyorum, çok parlak oldu çünkü, hele güneşteçok teşekkürler
gerçekten mi? sokakta görseniz "bu ne ya" demez misiniz?
dışarı alışverişe çıktım biraz varoş bi yerdi gerçi ama tüm erkekler dik dik baktı kızlar bakıp birbirlerine gösterdi çok mutsuz oldum ya
değiştiricem sanırım
daha bugün önce açıcıyla açtı
çok teşekkür ederim, peki daha bugün açma boyama olduğu için yarın boyasam saçım kopar mı? kuaförde açtırıp tekrar kahve yapmak istiyorum çünkü herkes çok abes durduğunu söyledi :26:birkaç yıkamada çok şey farketmez de 1 aya değişir.ben de beyaz tenli renkli gözlüyüm kızıl çok iyi oluyor.kızılın her tonunu denemiş biriyim gerçi bu renk de kullandım.akınca nasıl duruyordu tam hatırlayamadım ama kızıl ve mor tonları genelde bakıra dönüyor.bence bunun üstüne tekrar tam bir kızıl boyasan hoş bir renk olur.kuaföre gitmeden yarın kolestonmuydu tam hatırlamıyorum kor ateşi kızılı var onu al boya.bence güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?