• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı kızıla boyattım

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.215
15.142
448
Bugün hayatımın hatasını yaptım sanırım. Saçlarımı kızıla boyattım. Ama istediğim kızılla alakası bile olmadı. Şimdi düşündüğüm şey şu; bu renk nasıl bir hal alacak? Yıkandıkça ne renge dönecek? Tecrübeli arkadaşlar lütfen bir şeyler yazsın...
Beyaz tenliyim kızılın hiçbir tonu garip durmuyor ama, direkt saçın rengi garip. Annem pavyon kadınlarına benzedin dedi. Sokakta herkes sana baktı dedi. Çok kötü hissediyorum lütfen bi şeyler yazın... İşte iğrenç saçlarım:

Saç rengin kötü gözükmüyor bana kalırsa,sadece yıkandıkça daha da oturur rengi ve daha güzel olur gibi...

Saç rengin kötü gözükmüyor bana kalırsa,sadece yıkandıkça daha da oturur rengi ve daha güzel olur gibi...
dipleri sanki çok açık gibi oldu, annem sokaktaki herkes sana bakıp güldü dedi, çok mutsuzum pazar günü erkek arkadaşım gelicek 1 aydır görüşmedik çok heyecanlıydım hevesim kursağımda kaldı :( :(

ben beğendim vallaa
bence ellemeyin bikaç güne belli olur asıl rengi oturur

Hayır bence sacların güzel duruyo,teninede yakışmış ...
Yanlis anlamazsan soyle bisey demek istiyorum,eğer disardada boyle ip askiliyla gezersen zaten sac renginde dikkat çekici herkes bakar evet...yani annenin pavyon kadınları yakıştırması bana gore giyminlede alakalı biraz saclarinla bı bütün oluyo cunku ...

Hayır bence sacların güzel duruyo,teninede yakışmış ...
Yanlis anlamazsan soyle bisey demek istiyorum,eğer disardada boyle ip askiliyla gezersen zaten sac renginde dikkat çekici herkes bakar evet...yani annenin pavyon kadınları yakıştırması bana gore giyminlede alakalı biraz saclarinla bı bütün oluyo cunku ...
giyimimde bi problem göremiyorum, yani bu bluzle dışarıya çıkmam ama ip askılı giyerim göğüs dekoltesi olmayan, daha derli toplu.. ama haklı olabilirsiniz saç rengiyle birleşince çok dikkat çekebilir. bu saçla giyilmez evet...

kızıl değil de patlıcan moru galiba bu renk :26:
bence hiçte öyle kötü değil ama madem içine sinmedi sık sık yıka, yine de hemen tekrar boyatma, saçına yazık ;)

kızıl değil de patlıcan moru galiba bu renk :26:
bence hiçte öyle kötü değil ama madem içine sinmedi sık sık yıka, yine de hemen tekrar boyatma, saçına yazık ;)
ben de anlamadım ki ne renk :(
tam olarak şöyle işte:

benim de bi ara saclarim kizildi.
kollestonun ask alevi ile boyuyordum.
herkes bayilmisti.
baktin rengi oturmuyor onu bi dene istersen.

sen hiiiççç sıkma canını, tekrar boyatana kadar saçının rengine göre giyinip makyaj yaptın mı hiçbişe olmaz :34:

sac rengı yıkandıkca dahada oturur ve renk akar havlulara dıkkat
rengım ne olucak dersen genelde bırazcık daha acılma oluyor ama kızıl tonları hele senınkı hıc bulasmak ıstemeyecegım renklerden
sıyahıda sakın deneme canım bence sen bır muddet bekle sacın son halını alsın
sonra bır ıkı ton acıgını deneyebılırsın
yada orıelle akıttırrıp ıstedıgın rengı yaptırırsın ama asla tavsıye etmem sacların ömrunden omur gıdıyor

patlıcan moru gibi duruyor
aslında bu renkte kaşlar önemli bence
kaşların kalın ve siyahsa abes durmuş olabilir
bilemedim ki
dediğim gibi ben rengi beğendim benim bi arkadaşım da bu renk kullanıyor
onda rengi beğenmiştim ki kız esmer yani siyah kaşlı falan sana daha çok yakıştığını düşünüyorum beyaz tenliysen

beyaz tenliyim kaşım ne kalın ne ince, açık kahverengi kaşlarım.
bi kaç yıkamadan sonra ne hale gelicek acaba :( umarım rezalet olmaz ya çıldırıcam pazar günü de erkek arkadaşım gelicek :(((

Back