Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı kısacık kestim :))

Waw lendin kesmiş olmana rağmen gayet iyi olmuşlar.Vede çok sağlıklı gözüküyorlar iyi yapmışsın ya değişik değişik her şeyi denemek lazım dimi

haha:)) çok saol canım evet ultra düzgün olmadı ama düz bi model istiyordum zaten kat benim saçımda kötü duruyor aşırı düz olduğu için hacimsizleştiriyor bu arada saçlarda fön vs yok burda normalde pırasa saçlıyım ama allahtan kısalınca içe dönüyor (biraz da dışa ) şanslı mıyım ne :)
bi de düzgün uzasın bi daha bi daha kesmeyeyim diye düz kesim lazımdı bana bir de kestiğim saçları saklıyorum çıtçıt yaptırtıcam kuaförler önce çat diye ortadan kesip yavaş yavaş kısaltıyorlar çıtçıt yapılacak saç kalmazdı bi de eminim istediğimden daha kısa keser beni delirtirdi:))
bu arada arkaları ablam yardım etti sağolsun :)) onun saçlarını da 2 senedir ben kesiyorum özel makas aldım resmen mesleği bırakıp kuaför olmayı düşünücem yakında :))
tek sıkıntım şimdi ben sıkılgan bi insanım farklı modeller bulmaya çalışıyorum hem günlük hem özel günler için

Son düzenleme:

:)) Süpersin valla nasıl bi makas merak ettim Katlı saçlardan bende çok sıkıldım çıtçıt fikri süper de zaten saçalrın bozuk değilmiydi kötü saçlardan çıtçıt güzel olurmu ?ve de bende kısa saçlar için değişik modeller arıyorum ama bulamadım doğru düzgün bulursan sen bişeyler haber ver banada :))

yok aslında çok bozuk değildi sadece sarıydı kırıldıkça ben kesip düzelttim hacimsizleşmişti biraz ama çıtçıtçıları dolaştıkça fark ettim ki o çıtçıtlardaki saçlara on basarmış yine de benim saçım :))
sarılar uzadıkça renk farkı çok oldu boyamak istemedim biraz ombre gibi kullandım bi süre bi de 2-3 sene önce saçlarım birden aşırı döküldü yeniler çıktı işte onlar omzuma kadar uzadı omzumdan aşağısı daha hacimsiz kalıyordu biraz da daral geldi hep uzun saç kullanmaktan aklımda çok uzun süredir saçlarımı kestirip kalanı çıtçıt yaptırmak vardı zaten

şimdiki amacım seneye kadar fln saçlarım uzasın sonra sarıya dönüş yapıcam yine :)) eski saçlarımın fotosunu atmaya çalıştım ama hata verdi
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting burdan bakabilirsin canım

bende saçları böyle kestirdim ama benim saçlarım kalın telli ve gür olduğu için biraz farklı duruyor. seninkisi çok güzel olmuş

saçların çok şirin olmuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…