• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı kısacık kestim :))

Waw lendin kesmiş olmana rağmen gayet iyi olmuşlar.Vede çok sağlıklı gözüküyorlar iyi yapmışsın ya değişik değişik her şeyi denemek lazım dimi :1:

haha:)) çok saol canım evet ultra düzgün olmadı ama düz bi model istiyordum zaten kat benim saçımda kötü duruyor aşırı düz olduğu için hacimsizleştiriyor bu arada saçlarda fön vs yok burda normalde pırasa saçlıyım ama allahtan kısalınca içe dönüyor (biraz da dışa :D) şanslı mıyım ne :)
bi de düzgün uzasın bi daha bi daha kesmeyeyim diye düz kesim lazımdı bana bir de kestiğim saçları saklıyorum çıtçıt yaptırtıcam kuaförler önce çat diye ortadan kesip yavaş yavaş kısaltıyorlar çıtçıt yapılacak saç kalmazdı bi de eminim istediğimden daha kısa keser beni delirtirdi:))
bu arada arkaları ablam yardım etti sağolsun :)) onun saçlarını da 2 senedir ben kesiyorum özel makas aldım resmen mesleği bırakıp kuaför olmayı düşünücem yakında :))
tek sıkıntım şimdi ben sıkılgan bi insanım farklı modeller bulmaya çalışıyorum hem günlük hem özel günler için

Son düzenleme:
haha:)) çok saol canım evet ultra düzgün olmadı ama düz bi model istiyordum zaten kat benim saçımda kötü duruyor aşırı düz olduğu için hacimsizleştiriyor bi de düzgün uzasın bi daha bi daha kesmeyeyim diye düz kesim lazımdı bana bir de kestiğim saçları saklıyorum çıtçıt yaptırtıcam kuaförler önce çat diye ortadan kesip yavaş yavaş kısaltıyorlar çıtçıt yapılacak saç kalmazdı bi de eminim istediğimden daha kısa keser beni delirtirdi:))
bu arada arkaları ablam yardım etti sağolsun :)) onun saçlarını da 2 senedir ben kesiyorum özel makas aldım resmen mesleği bırakıp kuaför olmayı düşünücem yakında :))
tek sıkıntım şimdi ben sıkılgan bi insanım farklı modeller bulmaya çalışıyorum hem günlük hem özel günler için

:)) Süpersin valla nasıl bi makas merak ettim :D Katlı saçlardan bende çok sıkıldım :D çıtçıt fikri süper de zaten saçalrın bozuk değilmiydi kötü saçlardan çıtçıt güzel olurmu ?ve de bende kısa saçlar için değişik modeller arıyorum ama bulamadım doğru düzgün bulursan sen bişeyler haber ver banada :))

:)) Süpersin valla nasıl bi makas merak ettim :D Katlı saçlardan bende çok sıkıldım :D çıtçıt fikri süper de zaten saçalrın bozuk değilmiydi kötü saçlardan çıtçıt güzel olurmu ?ve de bende kısa saçlar için değişik modeller arıyorum ama bulamadım doğru düzgün bulursan sen bişeyler haber ver banada :))

yok aslında çok bozuk değildi sadece sarıydı kırıldıkça ben kesip düzelttim hacimsizleşmişti biraz ama çıtçıtçıları dolaştıkça fark ettim ki o çıtçıtlardaki saçlara on basarmış yine de benim saçım :))
sarılar uzadıkça renk farkı çok oldu boyamak istemedim biraz ombre gibi kullandım bi süre bi de 2-3 sene önce saçlarım birden aşırı döküldü yeniler çıktı işte onlar omzuma kadar uzadı omzumdan aşağısı daha hacimsiz kalıyordu biraz da daral geldi hep uzun saç kullanmaktan aklımda çok uzun süredir saçlarımı kestirip kalanı çıtçıt yaptırmak vardı zaten

şimdiki amacım seneye kadar fln saçlarım uzasın sonra sarıya dönüş yapıcam yine :)) eski saçlarımın fotosunu atmaya çalıştım ama hata verdi
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting burdan bakabilirsin canım

bende saçları böyle kestirdim ama benim saçlarım kalın telli ve gür olduğu için biraz farklı duruyor. seninkisi çok güzel olmuş

kızlar saçlarımın uçları sarıydı ve son bikaç ayda önlenemez bi şekilde kırılmaya başlamıştı ben de kırıkları almama rağmen kırılmaya devam etti kırıkları aldıkça resmen tüy gibi kaldı ben de dayanamadım ve tam 10 senedir belimden yukarı çıkmamış uzun saçlarımı çat diye kestim :) sağlıklı bi şekilde uzasınlar istiyorum ve hızlı uzasın istiyorum bu kadar kısa saç kullanmaya hiiiiiiiiiç alışık değilim çünkü :) gerçi sevdim modern oldu ama yine de ben daha çok helenistik tarzda bi bayanım modern tipte değilim kıyafetlerimle bile bu saçı nası uydurucam merak ediyorum :)

neyse fotomu koyuyorum bu ilk hali saçlarımın ve ayda bir size rapor vericem bakalım neler yaptım ne kadar kaç cm uzamış.

yapmayı düşündüklerim bemiks bephantene evigen karışımını saç diplerime yedirmek
bir de benim egzema gbi bişi var streslenince saç diplerim kaşınmaya başlıyor ketakonazol kullanmış zamanında ve çok iyi gelmişti hem kaşıntı geçmişti hem de saçlarım çoğalmış çabuk uzamıştı ondan alıcam tekrar
ve de içten besin sağlamak için formula snh var ondan alıcam biraz tüylenme yapıyor gibi sanki bilemiyorum korkup bırakmıştım zamanında ama tekrar başlıcam yine öyle bişey görürsem bırakıcam

saçlarım normalde çok hızlı uzar benim ama hiç ölçmemiştim daha önce gerek duymamıştım, şimdi sitede yazılan 4-5 cmleri görünce gaza geldim seneye yazın tekrar belimde saçlar istiyoruuum :)) seneye belli olmaz belki sevgilimle bi nişan vs olabilir :))

sinameki kürünün methini çok duydum ama saç diplerim dediğim gibi kaşınmaya müsait olduğu için kullanmaya korkuyorum açıkçası saçlarımı dökmesin diye çünkü bundan 2 sene önce saçlarım stresten birden 4te birine inip döküldü yeni çıkan saçlarım omuz hizama gelince o hizadan kestim bende şimdi saçlarımın gürlüğünden çok memnunum umarım bu şekilde devam eder.

neyse fotomu koyuyorum bu ilk hali saçlarımın ve ayda bir size rapor vericem bakalım neler yaptım ne kadar kaç cm uzamış. çok sık giremiyorum o yüzden hemen cevap veremezsem kusura bakmayın kızlar
Eki Görüntüle 458797

saçların çok şirin olmuşşş

Back