• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı kısacık kestim :))

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
kızlar saçlarımın uçları sarıydı ve son bikaç ayda önlenemez bi şekilde kırılmaya başlamıştı ben de kırıkları almama rağmen kırılmaya devam etti kırıkları aldıkça resmen tüy gibi kaldı ben de dayanamadım ve tam 10 senedir belimden yukarı çıkmamış uzun saçlarımı çat diye kestim :) sağlıklı bi şekilde uzasınlar istiyorum ve hızlı uzasın istiyorum bu kadar kısa saç kullanmaya hiiiiiiiiiç alışık değilim çünkü :) gerçi sevdim modern oldu ama yine de ben daha çok helenistik tarzda bi bayanım modern tipte değilim kıyafetlerimle bile bu saçı nası uydurucam merak ediyorum :)

neyse fotomu koyuyorum bu ilk hali saçlarımın ve ayda bir size rapor vericem bakalım neler yaptım ne kadar kaç cm uzamış.

yapmayı düşündüklerim bemiks bephantene evigen karışımını saç diplerime yedirmek
bir de benim egzema gbi bişi var streslenince saç diplerim kaşınmaya başlıyor ketakonazol kullanmış zamanında ve çok iyi gelmişti hem kaşıntı geçmişti hem de saçlarım çoğalmış çabuk uzamıştı ondan alıcam tekrar
ve de içten besin sağlamak için formula snh var ondan alıcam biraz tüylenme yapıyor gibi sanki bilemiyorum korkup bırakmıştım zamanında ama tekrar başlıcam yine öyle bişey görürsem bırakıcam

saçlarım normalde çok hızlı uzar benim ama hiç ölçmemiştim daha önce gerek duymamıştım, şimdi sitede yazılan 4-5 cmleri görünce gaza geldim seneye yazın tekrar belimde saçlar istiyoruuum :)) seneye belli olmaz belki sevgilimle bi nişan vs olabilir :))

sinameki kürünün methini çok duydum ama saç diplerim dediğim gibi kaşınmaya müsait olduğu için kullanmaya korkuyorum açıkçası saçlarımı dökmesin diye çünkü bundan 2 sene önce saçlarım stresten birden 4te birine inip döküldü yeni çıkan saçlarım omuz hizama gelince o hizadan kestim bende şimdi saçlarımın gürlüğünden çok memnunum umarım bu şekilde devam eder.

neyse fotomu koyuyorum bu ilk hali saçlarımın ve ayda bir size rapor vericem bakalım neler yaptım ne kadar kaç cm uzamış. çok sık giremiyorum o yüzden hemen cevap veremezsem kusura bakmayın kızlar
$ooooo.jpg

aa benimkiler de bu kadardı kanka
yüzünü göremesem de yakışmış gibi duruyor sanki
güle güle kullan :))

kahkülsüzsün de artık sanırım

canım sacların guzel olmus dedıgın gıbı modern bı kesım olmus .

gule gule kullan .sanırım sen uzatmak ıstıyorsun, o zaman ınsallah

kısa zaman da ıstedıgın boya gelırler canım :16:

aa benimkiler de bu kadardı kanka
yüzünü göremesem de yakışmış gibi duruyor sanki
güle güle kullan :))

kahkülsüzsün de artık sanırım

evet kanka o kahkuller uzadı o hizada kestim zaten alnım dar kahkül pek gitmiyor sanki bana ya bilmiyorum yakıştı mı yakışmadı mı gözüm alıştı iyice bakalım sevgilim daha görmedi o ne tepki verecek kesmeme katiyen karşıydı ama tabi ki onu dinlemeyip kafama bildiğimi okudum:p

canım sacların guzel olmus dedıgın gıbı modern bı kesım olmus .

gule gule kullan .sanırım sen uzatmak ıstıyorsun, o zaman ınsallah

kısa zaman da ıstedıgın boya gelırler canım :16:

teşekkürler canım inşallah :)) aslında dediğim gibi çok uzun süre uzun kullandım bi çok modeli denedim saçımda biraz da kısa kullanmak istedim esas kesme sebebim buydu aslında sıktı beni birden ondan :)) ama uzun saç daha çok yakışıyor bence bayanlara ondan uzasın istiyorum :)

benimki de çok karışırdı saçlarımı değiştirmeme
ama hiç sallamam ben de :))

saçlarını alsaydın çıtçıt yaptırırdın ya :)

benimki de çok karışırdı saçlarımı değiştirmeme
ama hiç sallamam ben de :))

saçlarını alsaydın çıtçıt yaptırırdın ya :)

saçlarım bende canım ya hatta onu da sorcaktım çıt çıt yaptırırım diye atmadım kıyamadım zaten ama nası yaptırtabilirim?
bu arada saçımı kendim kestim :) arkaları da ablam
kuaförlere güvenemiyorum artık ya istediğim gibi yapmıyolar hiç hep kendi bildiklerini okuyolar ondan kendim kestim.
kuaföre gitsem o saçları önce omzumda keser sonra kısaltırdı doğru dürüst saç kalmazdı çıtçıt yaptırcak hem
hem de istediğimden farklı ve daha kısa bi model yapıyorlar en lüksüne bile gitsem

evet kanka o kahkuller uzadı o hizada kestim zaten alnım dar kahkül pek gitmiyor sanki bana ya bilmiyorum yakıştı mı yakışmadı mı gözüm alıştı iyice bakalım sevgilim daha görmedi o ne tepki verecek kesmeme katiyen karşıydı ama tabi ki onu dinlemeyip kafama bildiğimi okudum:p

teşekkürler canım inşallah :)) aslında dediğim gibi çok uzun süre uzun kullandım bi çok modeli denedim saçımda biraz da kısa kullanmak istedim esas kesme sebebim buydu aslında sıktı beni birden ondan :)) ama uzun saç daha çok yakışıyor bence bayanlara ondan uzasın istiyorum :)

ben de kendımı bıldım bılelı saclarım uzundur .kucukken kestırmeme annen ızın vermezdı

sımdı de ben kesmeye kıyamıyorum .alıstım yaa kısa saclı dusunemıyorum kendımı :9:

ama ben de sıkılmadım degıl degısıklık yapmak ıstıyorum ama cesaret ısı bıraz :)

kısa saclar rahatlıkla kestırıyor ama ,yıllarca uzun sac kullanananlar cesaret etmek de

bıraz zorlanıyor :)

ben de kendımı bıldım bılelı saclarım uzundur .kucukken kestırmeme annen ızın vermezdı

sımdı de ben kesmeye kıyamıyorum .alıstım yaa kısa saclı dusunemıyorum kendımı :9:

ama ben de sıkılmadım degıl degısıklık yapmak ıstıyorum ama cesaret ısı bıraz :)

kısa saclar rahatlıkla kestırıyor ama ,yıllarca uzun sac kullanananlar cesaret etmek de

bıraz zorlanıyor :)

bende kendimi bildim bileli sacim hep uzundu,halende cok uzun bazen canima tak ediyor bakmasi model vermesi cok zor kesmeyede cesaret edemiyorum ,kendimi kisa sacli düsünemiyorum.bide sacim omuzlarda olsa her modelde kolaylikla kesebilirsin ,bukadar uzun saca insan kiyamiyor,yanliz ben bu düsüncelerde degilmisim:1:

kızlar haklısınız ben de aynen sizin gibiydim hem seviyordum uzun saçı hem de sıkılmıştım
demek bi ben değilmişim:)
valla açıkçası ben pişman değilim evet uzasın istiyorum ama böyle bi değişiklik iyi geldi bana
çünkü her çeşit modeli birçok kez yaptım örgünin binbir çeşidi olsun topuz olsun dalgalı kıvırcık olsun vs hevesimi aldım yani :))
bir de eski saçlarıma baktım o zaman çok kaliteli duruyormuş sonradan çok cılızlaşmış meğerse

bu arada bugün saçlarımı çıtçıt yaptırmak için bi yere gittim bi çıtçıtı 10 milyona yapıyorlarmış ama benim toplayıp kesmemiştim dolayısıyla azıcık karışık onu düzenleyip öyle vericem
bi de ben senelerdir dökülen saçlarımı biriktirdim onları da eklicem ve çıtçıt yaptırıcam onlardan siz de kestirirseniz yaptırın mutlaka bence yazık güzelim saçlarınız boşa gitmesin ilerde bunun bi ton şeyi var o zamanlar kullanırsınız :)

kızlar haklısınız ben de aynen sizin gibiydim hem seviyordum uzun saçı hem de sıkılmıştım
demek bi ben değilmişim:)
valla açıkçası ben pişman değilim evet uzasın istiyorum ama böyle bi değişiklik iyi geldi bana
çünkü her çeşit modeli birçok kez yaptım örgünin binbir çeşidi olsun topuz olsun dalgalı kıvırcık olsun vs hevesimi aldım yani :))
bir de eski saçlarıma baktım o zaman çok kaliteli duruyormuş sonradan çok cılızlaşmış meğerse

bu arada bugün saçlarımı çıtçıt yaptırmak için bi yere gittim bi çıtçıtı 10 milyona yapıyorlarmış ama benim toplayıp kesmemiştim dolayısıyla azıcık karışık onu düzenleyip öyle vericem
bi de ben senelerdir dökülen saçlarımı biriktirdim onları da eklicem ve çıtçıt yaptırıcam onlardan siz de kestirirseniz yaptırın mutlaka bence yazık güzelim saçlarınız boşa gitmesin ilerde bunun bi ton şeyi var o zamanlar kullanırsınız :)

dökülen saçlarını nasıl biriktrdn kıss :9:

bende aynen böyle kestirmek istiyordum ne zamandır çok yakışmış
teşekkürler canım ben de baya alıştım sonunda :)) tavsiye ederim

saçların çok güzel parlak görünüyor kanka :1::nazar::nazar:

çok saol tatlımm evet benim saçlar baya parlaktır ya lisedeyken saçlarımı hep toplardım parlaklıktan millet beni sarışın sanıyormuş, salık modeller yapmaya başlayınca herkes saçını mı boyattın demişti :))

Canım senin de dediğin gibi saçların çok mu çok modern olmuş ;) Ve şu an cidden çok sağlıklı görünüyorlar ;) Güle güle savur :D

Canım senin de dediğin gibi saçların çok mu çok modern olmuş ;) Ve şu an cidden çok sağlıklı görünüyorlar ;) Güle güle savur :D

haha çok çok teşekkür ederim canım :))
eveeeet savurmayı çok seviyorum kestiğimden beri savurup duruyorum çok eğleniyorum resmen :)

bu arada bemiks aldım ama çok yorgunum duş alıcak halim yok sabah sürüp 4-5 saat bekleyip ketoralle yıkıcam, sevgilim de fotomu yollamamı söyleyip duruyor ona inatla yollamıyorum :))

okulda herkes sorup durmasın diye aaa saçını mı kestirdin diye saçımın kesildiğini belli etmeyecek topuzlar saç modelleri denemeye başladım az kaldı bitiyor okul zaten o sırada milletin dedikodusunu çekemeyeceğim :)
saçlarım zor toplanıyor nerdeyse ama fransız topuzu ve iki yandan balık sırtı örüp uçlarını gizleyerek firketeyle tutturdum mu hiç belli olmuyor kestirdiğim hem de dediğim gibi azıcık helenistik, eski çağ aşığıyım resmen o yüzden o tarzımdan kaymamış oluyorum yeni modeller deneyip becerdikçe söylerim burdan ki isteyenler denesin :)

haha çok çok teşekkür ederim canım :))
eveeeet savurmayı çok seviyorum kestiğimden beri savurup duruyorum çok eğleniyorum resmen :)

bu arada bemiks aldım ama çok yorgunum duş alıcak halim yok sabah sürüp 4-5 saat bekleyip ketoralle yıkıcam, sevgilim de fotomu yollamamı söyleyip duruyor ona inatla yollamıyorum :))

okulda herkes sorup durmasın diye aaa saçını mı kestirdin diye saçımın kesildiğini belli etmeyecek topuzlar saç modelleri denemeye başladım az kaldı bitiyor okul zaten o sırada milletin dedikodusunu çekemeyeceğim :)
saçlarım zor toplanıyor nerdeyse ama fransız topuzu ve iki yandan balık sırtı örüp uçlarını gizleyerek firketeyle tutturdum mu hiç belli olmuyor kestirdiğim hem de dediğim gibi azıcık helenistik, eski çağ aşığıyım resmen o yüzden o tarzımdan kaymamış oluyorum yeni modeller deneyip becerdikçe söylerim burdan ki isteyenler denesin :)

okul mu kaldı yahuuu..hem kimene dicemde .bnm saçlarımda uzun .nezaman toplasam aa saçlarını mı kestrdn diolar. sanırm kıskanıooolar :9:

Back