• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saclarimi Kisa Kestirmek Istiyorum Ama Korkuyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
0
39
Ankara
Slm Kizlar Ya Kendime Yeni Bir Imaj Yapmak Istiyorum Ozellikle Saclarimda Ama Korkuyorum Ya Istedigim Gibi Olmazsa Ya Kotu Olursa Ne Yapcam Bilmiyorum Saclarimi Onler Uzun Arkalar Baya Kisa Kestirmek Istiyorum Yani Sey Gibi Deil Kut Deil Arkalar Daha Da Kisa Olsun Onler Bole Kulak Arkasi Olacak Sekilde Olsun Istiyorum Suratim Yuvarlak Deil Normal Bir Surat Yapip Var Beni Iclal Aydina Benzetirler Birde Seyyyy Benim Saclar Daldali Sizce Saclarimi Ole Kestirsem Sorun Olurmu Kullanisli Olurmu

hiç korkma bence bende yaşadım aynı şeyleri ama sonuç mükemmel oldu cesaretini topla ve kestir bence nasıl olsa kökü sende en azından aklında kalmaz dimi

nasıl kestirmek istediğini anladım :) yüzüne gidebilir ama dalgalıysa kullanış açısından zor olur hergün fön fln çektirmn lazım yada ben kendimefön çekerim bakım yaparım diosan sen bilirsn .. bnm saçım düz ama senin dediğin kesimden birasda kat var yıkadıgım zmn karmakarışık oluo kendim biras fön cekip düzlüyorum .. gerçi aklına koymuşsun bi kere canında istio gibi kendi sesini dinle istersen ;)

ya sekerler cok ıstıyorum ama ıste yaza nısan fılan olcak kısmetse benım sacım cok gec uzuyor bır senede uc parmak uzadı valla sımdıde herkes bu yuzden korkutuo ya dugun fılan olursa kısa sacla ne yapcan dıolar

Kuaförünü bulursan kısa saça çok güzel çok şeker modeller veriyorlar. Ama saçın dalgalıymış kullanışlı olmaz. Bende yakın zamanda kestirdim çok pişman oldum. Yaza kadar sabret düğünden sonra kestir

çıt çıt diye bir sey var guzelim dugunde uzun olur sacların uzulme :)

valla benimde belimde saçlarım pişman olurum die kestiremiyom nerdeyse 5-6 senedir uzunşu küt önü uzunlara bayılıyom ama işte

Bende Yarin Kesrirecem Artik Oldu Saclarim Hic Kestirmek Istemiyorum Ama Olu Saclarla Da Gezmek Istemiyorum

canım benim hiç fazla düşünme ve kestir ben de geçen gün kestirdim ve herkes çok beğendi. kökü sen de niye daha düşünüyorsun? nişan yada düğün olduğunda çıt çıt takarsın:) herşeyin artık bi çaresi var

ya güzelim bence kestirme saçlarını bişr bayana uzun saç yakışıyor uzatmaya çalışan bayan çok gördüm ama uzatıota kestirmek isteyen hiç görmedim:)))

mız mız bence kestirme benimkide dalgalıydı
kestirdim biraz pişman oldum.
şimdi kalçama yaklaşıyor boyu

nişanından sonra kestirsen olmazmı
uzaunsaç daha çok yakışıyor o kıafetlerin üztüne.

tabi benim düşüncem.

valla bende kestireli 20 gün oldu.bende senin gibi cesaretsizdim ama kestirdim ve çok güzel oldu.saçlarım düz olduğu için o model bana çok yakıştı ama dalgalı saçta kesimin ortaya çıkması için fön çekmen yada düzleştirici kullanman lazım.bende boya konusunda kararsızım :icecream:

sacım cok cansız ve az zaten valla hala kararsızım aslında can atıyorum ama ıste ya kotu olursa bılıyorum kı ıstedııgm gıbı olmayacak o yuzden korkuyorum bılsemkı super kesecek hıc uzulmem kısaldııgına ama kotu olup kısalırsa cok uzulurum

o saç modeli süper ya....kesebilen bi kuaför bulsam ben de hiç durmazdım ...ama kuaförlere güvenemiyorum...:1no2::1no2::1no2:

mız mız benimde bir zamanlar uzun saçlarım vardı. ama kendi kuaförüm işten ayrıldığı için başkasına kestirmek zorunda kaldım hiç beğenmedim. şimdi de uzatmak için çabalıyorum . hele birde düğünün varsa saç kestimeyi düğün sonrasına bırak. ama iyi bir kuaför biliyorsan kestir.

kızlar sonunda sınırlenıp saclarımı kestırdım ama kofore gırıste bırden fıkrım degıstı ve saclarımı altlar uzun tepe cok katlı bır model kestırdım altların saclarımın altlarının boyuna dokundurmadım ama tepelerde kat var bolca guzel oldumu dersenız fonlu duz fonlu halı guzel ama fonsuz halıde ıdare eder

y30.jpg

ama aynen bole bır kesım oldu saclarımda hafıf dalgalı aynı bu kızın gıbı fonlu olmadıgı zaman

dsc0050tj4.jpg
ama alt saclar bıraz daha uzun

canım bende 2 ay once gaza geldım kestırdım saçlarım cok uzundu ama kuafor kazasına uğradım erkek gıbı kısacık oldu.1 hafta evde ağladım.dışarı cıkmadım.2 aydada cok az uzadı.uzaması için baharat karışımları bıle aldım.cabuk uzamıyolar.ama yıne sen bılırsın.ahhh bı eskı saçlarıma kavuşsamm:a015:

Back