Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayattan çok fazla beklentiniz var Isı kullanmadan her gün yıkamadan nasıl olacak bilemedim. Neyse ben de beklemede kalayım belki gerçekten aradığınız çözümü bulursunuz..saçlarımı kisa kestirdim nasıl şekillendirebilirim isi kullanmadan ve her gun saçımı yıkamak zorunda kalmadan fikirlerinizi yazarmisiniz
morfose in milk shake köpüğü harika.efsane de kokuyor yağlı histe bırakmıyordalgalıysa köpük kullanabilirsiniz
Bu dert çok büyük nasıl çözeriz ki?saçlarımı kisa kestirdim nasıl şekillendirebilirim isi kullanmadan ve her gun saçımı yıkamak zorunda kalmadan fikirlerinizi yazarmisiniz
nesi var calcifer?dert işte bu da.dur ben kelliğime çözüm bulun diye konu açayımm en iyisiiiBu dert çok büyük nasıl çözeriz ki?
Hergun yıkamadan misaçlarımı kisa kestirdim nasıl şekillendirebilirim isi kullanmadan ve her gun saçımı yıkamak zorunda kalmadan fikirlerinizi yazarmisiniz
Dünden beri BDV açılan konuları görüyoruz. Yani bu konunun yeri burası mı? Dalga geçer gibi açılmış bir konu. Hala diğer konuya sinirim geçmedi zatennesi var calcifer?dert işte bu da.dur ben kelliğime çözüm bulun diye konu açayımm en iyisiii
ya jöle sursem sürdüğüm gun başım ağrır banyo yapmam lazim onun icin soruyorum saç köpüğü sürsem sürdüğüm gun yıkamamki gerekiyorHergun yıkamadan mi
Bitlenirsin kız
Vahiy gelmesini bekliyorum, gelince anlatıcam size nasıl şekillendireceğinizi.saçlarımı kisa kestirdim nasıl şekillendirebilirim isi kullanmadan ve her gun saçımı yıkamak zorunda kalmadan fikirlerinizi yazarmisiniz
şimdi jöle sürsem sürdüğüm gun yikamam gerkiyor basim ağrır bunun dışında başka yapabileceğim bisi varmıHayattan çok fazla beklentiniz var Isı kullanmadan her gün yıkamadan nasıl olacak bilemedim. Neyse ben de beklemede kalayım belki gerçekten aradığınız çözümü bulursunuz..
koptumVahiy gelmesini bekliyorum, gelince anlatıcam size nasıl şekillendireceğinizi.
var.hiçbir şey sürmemekşimdi jöle sürsem sürdüğüm gun yikamam gerkiyor basim ağrır bunun dışında başka yapabileceğim bisi varmı
baglanacak gibi değilne kadar kısa mesela
olmaz öyle kötu duruyor iştevar.hiçbir şey sürmemek