• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saclarimi kestirmek istiyorum ama model bulamıyorumm

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Blaxian

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
39
4
18
Lise 1 ' im saç kesim konularında yaşıtlarımı falan gördüm konu açayım dedim resimde ki benim saçlarımı kısalttırmak istiyorum biliyorum zaten kısa ama ben daha da kısa olsun istiyorum malum okulda zor oluyor bir de hiç maşa kullanmadığım halde bi kırık sorunum var vücudumdan kaynaklanan bakımsız duruyor saçlarım ne kadar bakım yapsam da sizce yüzüme hangi saç modeli yakışır çok kararsızım kestirmek kısalttırmak istiyorum bu konuda kararlıyım saçımın önünü de toplamamın nedeni önceden kahkülüm vardı şükür yeni yeni kurtuldum kahkülden yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürleer :21::21::54:

Son düzenleyen: Moderatör:
internette yüz şekillerine göre saç kesimleri bulabilirsin bir sürü. bir de marjinal yeniliklere açık biriysen farklı şeyler çıkabilir. iyi bir kuaföre gidersen onlar yönlendirir seni.

Son düzenleyen: Moderatör:
internette yüz şekillerine göre saç kesimleri bulabilirsin bir sürü. bir de marjinal yeniliklere açık biriysen farklı şeyler çıkabilir. iyi bir kuaföre gidersen onlar yönlendirir seni.

Yüz şeklimi çözemedim ne tam sivri ne de tam yuvarlak :/(

Bi model vardı adı aslan yelesiydi galiba
Üstler kısa, arkalar katlı katlı
Altlar uzun

Yüz şeklin kare canım. Arkası kısa önü uzun modeller çok yakışacaktır bombeli bi şekilde yapmalılar arkasını bir de neden uzatmayı düşünmüyorsun? Uzun saç yüzünün görüntüsünü daha aşağıya çekecektir. Ve saç diplerine biraz, çok az krepe yapmanı öneririm yapışık duruyor canım havalı dursun diye. Sevgiler :)

canım bencede önü uzun cene hızası gıbı arkası daha kısa kesımlerı tercıh etmelısn daha cok yakışacaktır.

Back