Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestiricem emin olamıyorum yardım edin kızlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Red Phoenix

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
8.255
24.779
548
Kızlar bebek sarısı belime yakın saçlarım var. Kendi saç cinsim ince telli ve düz. 2 yıldır uzun saç kullanıyorum hatta belki de 3 yıldır. Çok sıkıldım artık değişiklik istiyorum erkek arkadaşım da küt kestirme fikrime sıcak bakıyor. Sizce ne yapmalıyım? Küt saç kullanan var mı? İyi ya da kötü tarafları nedir? Kaküllü mü yaptırsam düz mü? Çok kararsızım fikirlerinize ihtiyacım var.

Bence o kadar çok kısaltmayın , benimkide tutturmuşta kestir kestir diye ama dinlemiyorum .Kıyamam saçlarıma . Omuzlarınızda olsa yeter bence

Bence o kadar çok kısaltmayın , benimkide tutturmuşta kestir kestir diye ama dinlemiyorum .Kıyamam saçlarıma . Omuzlarınızda olsa yeter bence

Doğru söylüyorsunuz aslında bende o konuda kararsızım, sonradan pişman olur muyum acaba diye. Ama bizimki de aynen tutturdu kütte küt diye

Kesinlikle pişman olursun canım.Sakın o kadar kısaltma.
Ben de bir anlık kararla gittim küt kestirdim.1ay filan kullandım,sonra deliler gibi pişman oldum.
Biraz uzadı şimdi,çıt çıt kullanıyorum

Kesinlikle pişman olursun canım.Sakın o kadar kısaltma.
Ben de bir anlık kararla gittim küt kestirdim.1ay filan kullandım,sonra deliler gibi pişman oldum.
Biraz uzadı şimdi,çıt çıt kullanıyorum

Zaten kararsızım sırf erkek arkadaşım çok istiyor diye düşünmeye başlamıştım bir anlık hevesle yapıp pişman olmaktansa yapmamak en iyisi sanırım canım haklısın. İnşallah en kısa zamanda uzar saçların sakın üzülme kökü sende sonuçta

ah o uzun saçlara kıyılır mı biz uzatıcaz diye ne işkenceler çekiyoruz
belimde olan saçlarımı bende kestirdim ve küt bile değildi daha uzundu ama çok çok pişman oldum
her zaman uzun saç taraftarıyım

Kestirmek kolay da uzatmak zor aslında. Bir anlık hevesle kıymıcam saçlarıma ya bizimki de böyle idare etsin valla napalım artık

ben çoğunluk gibi düşünmüyorum.3 yıldır uzun kullanıyorsan değişiklik yapmak isteyebilirsin.erkek arkadaşında yakışacağını düşündüğü için küt kestir diyor olabilir.bence hem değişiklik yapman açısından hemde erkek arkadaşını memnun etmen açısından iyi olur diye düşünüyorum.nacizane fikrim bu şekilde....

Fikrin için çok teşekkür ederim canım. Ben de kararsızım hala düşünüp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…