• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestiricem ama nasıl? [resimli]

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
Kızlaaar :D Benim yüzüm yuvarlak. Yüzümün genişliğinden şikayetciyim. Bir türlü model uyduramadım kesin kararlıyım kestiricem ama nasıl? Uzun bob uyarmı sizce yüzüme? daha ince gösterir mi ki??

Buyrun resimler :D

Eski halim :)

Yeni halim:D

cnm yuvarlığından şikayetçiysen yüzünün yan kısımlarını hacimli gösteren modellerde kaçın üst kısımlarında olsun volüm kahkül kestirebilrsin mesela bir de saçını ortadan ayırma yandan ayır ki yüzünün bir kısmı kapansın...

cnm ne var ki yüzünde..gayet güzel:34::34:

önce bi kendinle barışık ol:34::34: herkesin yüz tüpü aynı olmak zorunda değil ki zaten de değil.hepimizinki farklı farklı...

bence uçlarından bi 6-7 cm aldırırsan biraz da kat verdirirsen çok daha hoş olabilir..:34::34::34:

cnm yuvarlığından şikayetçiysen yüzünün yan kısımlarını hacimli gösteren modellerde kaçın üst kısımlarında olsun volüm kahkül kestirebilrsin mesela bir de saçını ortadan ayırma yandan ayır ki yüzünün bir kısmı kapansın...

hep yandan ayırıyorum zaten :) kahkülüm vardı da baya uzadı :)

cnm ne var ki yüzünde..gayet güzel:34::34:

önce bi kendinle barışık ol:34::34: herkesin yüz tüpü aynı olmak zorunda değil ki zaten de değil.hepimizinki farklı farklı...

bence uçlarından bi 6-7 cm aldırırsan biraz da kat verdirirsen çok daha hoş olabilir..:34::34::34:

ben beğenmiyorum beğenemiyorum :( kat her zaman attırıyorum bu kez farklı olsun istedim:)

$tumblr_ltedv40T2B1r4b0zho1_500_large.jpg

Eminim yakışacaktır saçlarınıda koyu tonlara boyat kızıl siyah veya koyu kestane gibi benim çok hoşuma gidiyor :31: gaza gelsem bende böyle kestircem ama yemiyor.Uzatıcam :78:

Eki Görüntüle 304178

Eminim yakışacaktır saçlarınıda koyu tonlara boyat kızıl siyah veya koyu kestane gibi benim çok hoşuma gidiyor :31: gaza gelsem bende böyle kestircem ama yemiyor.Uzatıcam :78:

Ben de çok uzattım sıkıldım kısaltmaya niyetlendim :):) model güzelmiş, bi düşüneyim :) karar verebilirsem de kuaföre resmi gösteririm artıkk :)

Back