• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı Kestireceğim Resmime Bi Bakar Mısınız?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kethy kesilmemiş gibi mi duruyor aslında yarısı gitti, fotoğrafın biri yakın biri uzak olduğundan perspektifi kaçırmış olabilirsin bir de böyle fotoğraf koyayım ama güzel yorumuna teşekkür ederim :16: Senin saç kesimini de şimdi buldum forumda, nasıl cesaret ettin inanamadım ama çok çok yakışmış, o kadar kısa herkese yakışmıyor çok şanslısın.

Mikerinos teşekkkür ederim malum depresyon sebebi o meseleydi zaten, şimdi biraz daha durulduk ama konu sadece ertelendi, azıcık kedi tüyü görseler yine kıyamet kopar yani ben öğrenci işi aramaktayım hala :17:

bOniTO,0o_burcu_o0 sizlere de teşekkürler, özellikle uçlarındaki cansızlar gittiği için rahatladım içime sindi :8:
Eki Görüntüle 491749 Eki Görüntüle 491752

haklıymışsın rapunzel perspektiften dolayı öyle görmüşüm,ama şunuda demeden geçemicem gerçekten saçların canlanmış :)) ben burdayım diyor artık :)) güzel sözlerin içinde teşekkür ederim :))

rapunzel sen bu kesimi kuaföre nasıl anlattın küt olsun diye mi söyledin yoksa direk o resimleri mi gösterdin böyle istiyorum diye ?

rapunzel sen bu kesimi kuaföre nasıl anlattın küt olsun diye mi söyledin yoksa direk o resimleri mi gösterdin böyle istiyorum diye ?
"Şu hizadan dümdüz küt olsun, hiçbir yuvarlaklık istemiyorum, önceki modelimden kalan öndeki katları hiç ellemeyin" dedim. Resimleri de gösterdim ama çok bakmadı, "Düz işte basit" dedi, 5 dakikada halletti =)

nermin_555, TersAlfabe, hey666 hepiniz uğraşmış fotoğraf bile koymuşsunuz elinize sağlık hepinizin saçları güzel olmuş kısa halleri daha bakımlı görünüyor :16:

hey666 senin fotoğraflarını görmüştüm hatta kestirme kararı verirken senden cesaret aldım gizlice takipteydim :1:

bOniTO ben de lise boyunca boyadım şimdi birkaç yıldır kendine geldi biraz böyle kullanıyım o zaman.

Veee bugün kestirdim, öncesi ve sonrası bakalım beğenecek misiniz :52: Dümdüz kestirdim, önlerde eski kesimimden kalma azıcık kat da var, o yüzden çok yuvarlatladım.

Eki Görüntüle 491735 Eki Görüntüle 491736

rapunzel saçların şahane olmuş,çok beğendim.ne iyi yapmışsın çok kısaltmayarak.çok güzel olmuş saçların :))

saçlarını 2 gün önce kestirmiş biri olarak daha kısa bir kullanmanı öneririm sana :)) bende dediğim gibi 2 gün önce ensemde kestirdim saçlarımı ve çok memnunum :))

Eki Görüntüle 491180 Eki Görüntüle 491181

benim saçlarım böyleyken böyle olsa intihar ederdim herhalde
belime kadardı kırıklar gitsin diye kestirdm göğüs hizama geldi kara kara düşünüyorum nasıl uzatcam diye :(
sana çok yakışmış canım ama bende uzun saç takıntısı var

rağunzelcim senin saçlarında çok bakımlı gözüküyor eski haline göre
güle güle uzasınlar canım

Hayırlı olsun, pırıl pırıl olmuş kırıklar tüylenmeler hepsi gitmiş. Maşallah sağlıklı görünüyor, istediğin zaman yine uzatırsın, istersen böyle devam edersin. Aynen benim de böyle ve kullanımından çok memnunum, sen de memnun kalırsın inşallah, sevgiler :)

Yeni gördüm son cevapları, iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar, ben kullanım açısından çok rahatım hatta birazcık uzadı birkaç hafta sonra tekrar kestirmeyi bile düşünüyorum :1:
EsmerKralice insan bir anda gözünü karartıp kestiriyor ve gördüğüm kadarıyla herkese kısa hali daha çok yakışmış eminim sana da güzel olacaktır. Ne kadar kestirirsin bilmiyorum ama şimdiki halinden daha canlı olacağı kesin.

kızlarr kestirdim bende :52: gerçi siyah boyası çoktan aktı gitti saçımın ama modeli çok hoş oldu bu boyda da :27:

Cok guzel olmuuus, boyle sac ya da kisa sac cok daha modern duruyor bence. Benim onceden belimdeydi sacim ve simdi eski resimlerime baktikca ben nasil boyle bir saci kullanmisim, kezban gibiymisim resmen diyorum. Artik 3 yildir falan o kadar uzatmadim ve cok mutluyum.

Cok guzel olmuuus, boyle sac ya da kisa sac cok daha modern duruyor bence. Benim onceden belimdeydi sacim ve simdi eski resimlerime baktikca ben nasil boyle bir saci kullanmisim, kezban gibiymisim resmen diyorum. Artik 3 yildir falan o kadar uzatmadim ve cok mutluyum.
Kezban lafına çok güldüm ben de öyle diyip duruyordum kendime :9: Teşekkür ediyorum, o fotoğrafın üstünden 2 defa daha kestirdim hızımı alamadım hatta son olarak bugün kestirdim :52: Şimdi omzumda duruyor, çok alıştım 2 cm uzasa kestiriyorum hemen

Back