• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı Kestireceğim Resmime Bi Bakar Mısınız?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
saçlarını kestirmek istediğin model şuan benim kullandığım modelin kısası canım ben çokk beğeniyorum:46: insan saçlarının olduğunu anlıyor resmen.saçların düz zaten sadece hafif fönler gibi kurutup kolay şekil verirsin böylece ısıdan yıpranma sorununda olmaz :34:
ben geçen ay kestirmiştim kürek kemiği hizasında şimdi göğüslerimde saçlarım.
gerçi saçlarımı yaktım o yüzden siyah boyayıp aynen bu boyda kestireceğim
siyah saçta bu model nasıl durur sizce ?

elif190 güldürdün beni farklı bir yaklaşım olmuş :1:

YagmurunElleri anladım canım peki, ben de deşifre olmayım diye arkadan çekilmişini koydum paintte uğraştım yüzümü karalamaya ama beceremedim :36:

Sheggy teşekkür ederim cesaretlendiriyorsunuz beni o boyda model için.

Lolalula seni hayal kırıklığına uğratacağım sanırım, inan bakımı uğraşması falan çok zor hele yazın öldürüyor beni. Beğenmene sevindim ama sağol :12:

bOniTO demek senin de böyle yani canlı örneğini buldum. Siyah çok güzel olur bence saç modelini ve yüzü daha çok gösterir. Ben kızıl-siyah gibi iddialı tonlara bayılıyorum hatta kestirdikten sonra bi başlık da "Ne Renge Boyasam" diye açarım belli mi olur :52:

rapunzel madem çok kısa bir model istemiyorsun sende benim gibi yap,küt ama düz bir kesim değil.

resimlere bak daha iyi anlarsın :))

$13.jpg

$14.jpg

saçlarını 2 gün önce kestirmiş biri olarak daha kısa bir kullanmanı öneririm sana :)) bende dediğim gibi 2 gün önce ensemde kestirdim saçlarımı ve çok memnunum :))

$h1.jpg $h3.jpg

bOniTO demek senin de böyle yani canlı örneğini buldum. Siyah çok güzel olur bence saç modelini ve yüzü daha çok gösterir. Ben kızıl-siyah gibi iddialı tonlara bayılıyorum hatta kestirdikten sonra bi başlık da "Ne Renge Boyasam" diye açarım belli mi olur :52:
canım bence rengine hiç dokunma derim saçların çok güzel parlak görünüyor boş yere yıpratma sonra benim gibi senelerce boya sevdasından kurtulamazsın daha 21 yaşındayım ve 7 yıldır saç boyuyorum kendi rengimi unuttum desem yeridir yani.
şimdi yine en uzun süre kullandığım siyah renge dönüp saçlarımın yıpranan yerlerini uzadıkça kestirip kurtulacağımm :42:

nermin_555, TersAlfabe, hey666 hepiniz uğraşmış fotoğraf bile koymuşsunuz elinize sağlık hepinizin saçları güzel olmuş kısa halleri daha bakımlı görünüyor :16:

hey666 senin fotoğraflarını görmüştüm hatta kestirme kararı verirken senden cesaret aldım gizlice takipteydim :1:

bOniTO ben de lise boyunca boyadım şimdi birkaç yıldır kendine geldi biraz böyle kullanıyım o zaman.

Veee bugün kestirdim, öncesi ve sonrası bakalım beğenecek misiniz :52: Dümdüz kestirdim, önlerde eski kesimimden kalma azıcık kat da var, o yüzden çok yuvarlatladım.

$S6002639.JPG $S6002654.JPG

nermin_555, TersAlfabe, hey666 hepiniz uğraşmış fotoğraf bile koymuşsunuz elinize sağlık hepinizin saçları güzel olmuş kısa halleri daha bakımlı görünüyor :16:

hey666 senin fotoğraflarını görmüştüm hatta kestirme kararı verirken senden cesaret aldım gizlice takipteydim :1:

bOniTO ben de lise boyunca boyadım şimdi birkaç yıldır kendine geldi biraz böyle kullanıyım o zaman.

Veee bugün kestirdim, öncesi ve sonrası bakalım beğenecek misiniz :52: Dümdüz kestirdim, önlerde eski kesimimden kalma azıcık kat da var, o yüzden çok yuvarlatladım.

Eki Görüntüle 491735 Eki Görüntüle 491736

merhaba rapunzel,hayırlı olsun saçların ama bence daha kısa kestirsen daha güzel görünürdü.şimdi 2 resim arasında sanki bir fark yok gibi geldi bana.yani saçların hiç kesilmemiş gibi görünüyor.neyse sen memnunsan bana söz düşmez.ben sadece fikrimi söyleyim dedim.

Çok kısa kestirmediğin iyi olmuş rapunzel hayırlı olsun yeni saçların:) Kedicik ne alemde bu arada den gelmişken sorayım dedim:1:

saçlarının uçları harika görünüyorr :16: bayılıyorum böyle duruşuna benimkilerde kendini toparlasın böyle duracak inşallah :52:
hayırlı olsun güle güle kullan rapunzel :46:

kethy kesilmemiş gibi mi duruyor aslında yarısı gitti, fotoğrafın biri yakın biri uzak olduğundan perspektifi kaçırmış olabilirsin bir de böyle fotoğraf koyayım ama güzel yorumuna teşekkür ederim :16: Senin saç kesimini de şimdi buldum forumda, nasıl cesaret ettin inanamadım ama çok çok yakışmış, o kadar kısa herkese yakışmıyor çok şanslısın.

Mikerinos teşekkkür ederim malum depresyon sebebi o meseleydi zaten, şimdi biraz daha durulduk ama konu sadece ertelendi, azıcık kedi tüyü görseler yine kıyamet kopar yani ben öğrenci işi aramaktayım hala :17:

bOniTO,0o_burcu_o0 sizlere de teşekkürler, özellikle uçlarındaki cansızlar gittiği için rahatladım içime sindi :8:
$S6002639 (2).jpg $S6002658.jpg

Son düzenleme:
kethy kesilmemiş gibi mi duruyor aslında yarısı gitti, fotoğrafın biri yakın biri uzak olduğundan perspektifi kaçırmış olabilirsin bir de böyle fotoğraf koyayım ama güzel yorumuna teşekkür ederim :16: Senin saç kesimini de şimdi buldum forumda, nasıl cesaret ettin inanamadım ama çok çok yakışmış, o kadar kısa herkese yakışmıyor çok şanslısın.

Mikerinos teşekkkür ederim malum depresyon sebebi o meseleydi zaten, şimdi biraz daha durulduk ama konu sadece ertelendi, azıcık kedi tüyü görseler yine kıyamet kopar yani ben öğrenci işi aramaktayım hala :17:

bOniTO,0o_burcu_o0 sizlere de teşekkürler, özellikle uçlarındaki cansızlar gittiği için rahatladım içime sindi :8:
Eki Görüntüle 491749 Eki Görüntüle 491752

Aa kestin mi ?
Bu ne hız,çok güzel olmuş,çok beğendim :46:
Karar verdim bende böyle yapacağım

çok güzel olmuş cnm,aynen öyle uçlar gidince daha iyi durmuş....

yazık etmişsin guzelım saclarına gayette saglıklı gorunuyolar.inşallah pişman olmazsın.bende uzatmaya cabalıyorum uzamıyo :31:

:1::1:rapunzel saçlarını çok beğendim güzel olmuş,sağlıkla uzat cnm:1::1:

bende ilk başta ilk paylaştığın resimleri gördüm ve saçlarını kestirmedin sandım.ama daha sonra bu resimleri görünce çok beğendim.buradaki 2. resimde saçlarına hayran kaldım ne güzel parlamış.saçların canlanmış,senin adına sevindim.

Kızlarrr hepiniz moral verdiniz hepinize teşekkürler, ben kendim beğendim böyle güzel yorumlar alınca da hiç pişman olmadım kestirdiğime ilk defa :16:

Aynen karar verilir verilmez uygulanması gerekiyor yoksa kesin aylarca düşünürdüm bir karara varamadan, cesaretlendirdiniz sizin eseriniz bu :1:

bOniTO koş hemen boya, ben ilk defa bu kadar hızlı karar verdim sonuç iyi oldu :27:

Back