- 12 Nisan 2008
- 1.173
- 221
- 323
- Konu Sahibi rapunzel0316
-
canım bence rengine hiç dokunma derim saçların çok güzel parlak görünüyor boş yere yıpratma sonra benim gibi senelerce boya sevdasından kurtulamazsın daha 21 yaşındayım ve 7 yıldır saç boyuyorum kendi rengimi unuttum desem yeridir yani.bOniTO demek senin de böyle yani canlı örneğini buldum. Siyah çok güzel olur bence saç modelini ve yüzü daha çok gösterir. Ben kızıl-siyah gibi iddialı tonlara bayılıyorum hatta kestirdikten sonra bi başlık da "Ne Renge Boyasam" diye açarım belli mi olur
nermin_555, TersAlfabe, hey666 hepiniz uğraşmış fotoğraf bile koymuşsunuz elinize sağlık hepinizin saçları güzel olmuş kısa halleri daha bakımlı görünüyor
hey666 senin fotoğraflarını görmüştüm hatta kestirme kararı verirken senden cesaret aldım gizlice takipteydim
bOniTO ben de lise boyunca boyadım şimdi birkaç yıldır kendine geldi biraz böyle kullanıyım o zaman.
Veee bugün kestirdim, öncesi ve sonrası bakalım beğenecek misinizDümdüz kestirdim, önlerde eski kesimimden kalma azıcık kat da var, o yüzden çok yuvarlatladım.
Eki Görüntüle 491735 Eki Görüntüle 491736
O guZel saclara kiyipta nasıl kestirirsin sok oldum zaten rengide modelide harika
Tabi bu benim fikrim karar senin Canim
kethy kesilmemiş gibi mi duruyor aslında yarısı gitti, fotoğrafın biri yakın biri uzak olduğundan perspektifi kaçırmış olabilirsin bir de böyle fotoğraf koyayım ama güzel yorumuna teşekkür ederimSenin saç kesimini de şimdi buldum forumda, nasıl cesaret ettin inanamadım ama çok çok yakışmış, o kadar kısa herkese yakışmıyor çok şanslısın.
Mikerinos teşekkkür ederim malum depresyon sebebi o meseleydi zaten, şimdi biraz daha durulduk ama konu sadece ertelendi, azıcık kedi tüyü görseler yine kıyamet kopar yani ben öğrenci işi aramaktayım hala
bOniTO,0o_burcu_o0 sizlere de teşekkürler, özellikle uçlarındaki cansızlar gittiği için rahatladım içime sindi
Eki Görüntüle 491749 Eki Görüntüle 491752
kethy kesilmemiş gibi mi duruyor aslında yarısı gitti, fotoğrafın biri yakın biri uzak olduğundan perspektifi kaçırmış olabilirsin bir de böyle fotoğraf koyayım ama güzel yorumuna teşekkür ederimSenin saç kesimini de şimdi buldum forumda, nasıl cesaret ettin inanamadım ama çok çok yakışmış, o kadar kısa herkese yakışmıyor çok şanslısın.
Mikerinos teşekkkür ederim malum depresyon sebebi o meseleydi zaten, şimdi biraz daha durulduk ama konu sadece ertelendi, azıcık kedi tüyü görseler yine kıyamet kopar yani ben öğrenci işi aramaktayım hala
bOniTO,0o_burcu_o0 sizlere de teşekkürler, özellikle uçlarındaki cansızlar gittiği için rahatladım içime sindi
Aa kestin mi ?
Bu ne hız,çok güzel olmuş,çok beğendim
Karar verdim bende böyle yapacağım
karar verildimi hemen uygulamak gerekiyor,yoksa gün geçtikçe vazgeçme olasılığı artıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?