- Konu Sahibi rapunzel0316
-
cnm merhaba
bence de kestırmelısın sacların güzel ama ne bileyim orta uzunluktaki saclar daha havalı ve modern duruyo emınım sana da yakısacaktır
fakat ekledıgın resımdekı sacın bıtısı cok keskın yanı bence o kadar dümdüz kesim yaptırma oval kesim diye tabir edilen bi kesim var biliyor musun öyle kestir.
ceneden ıtıbaren sac uclarında cok cok hafıf kat oluyor,
eklediğim şekillerde olan resimleri düşünebilirsin nacizane benim fikrimEki Görüntüle 490851 Eki Görüntüle 490852
toto_10 cnm senın sac maceranı da biliyorum gizli talipçindim yani
gercekten cok güzel olmusun belirtmeden gecemiycem
bence de daha kısa da olabılır ama arkadas orta boy ıstemıs dıye bende bu modellerı sectım ılkı cok hos olabılır
Genellikle çoğumuz bunalıma girince saçımızda değişiklik yapıyoruz, evet sıra bende
Orta boy saçları daha modern buluyorum o yüzden kestirmek istiyorum ama bu kadar uzamış saçıma da kıyamıyorum. Ne dersiniz kızlar önerisi olan var mı nasıl kestirsem? Yüz şekli de çok önemli tabi burdan böyle sormam zor, oval bir yüzüm var beyaz tenliyim, saçlarım kumral. Fotoğraf flashtan dolayı farklı duruyor.Kestirme kararı vermişken hiç vazgeçmeden hemen yarın kestirsem diyorum
Saçlarım
Eki Görüntüle 490841
Bu da düşündüğüm model
Eki Görüntüle 490844 Eki Görüntüle 490846
YagmurunElleri böyle sade düz çok hoş duruyor dimi
Yuvarlak ve oval yüze her şer yakışır diyorlar ama çok kısa olunca çocuk gibi gösterebiliyor, bu modeller orta uzunlukta olduğu için bence sana da yakışır.
Saçların çok güzel canım maşallah.
Şu sıralar stresten saçlarım dökülürken bide bunu gördüm.
şaka bi yana ben de begeniyorum ama yüz şekli uzun, kemikli ve zayıf olduğu için sende böyle durmayabilir. kahkül yada perçemle hareketlendirebilirsin. Şekil verme kolaylıgıda olur.
Rica ederim canım asıl ben teşekkür ederim hepinizin fikirlerine, insan çok kararsız kalıyor malum dışarıdan bakınca ilk görünen yer saç bence tüm duruşu etkiliyor.Saçlarım uzun cesaret edemem diye düşünme bana kalırsa
Bende kışın upuzun olan saçlarımı bob modeli kestirdim,çok memnun kaldım
Şuan saçlarım Ebru Şallı'nın modelinin boylarında ama şekilsiz
Önler uzun arkalar kısa kaldı
Katlı modelleri hiç sevmiyorum ben,bi sorayım kuaföre yakışır derse bende böyle kestiririm
İyi fikir oldu bana çok saol
Rica ederim canım asıl ben teşekkür ederim hepinizin fikirlerine, insan çok kararsız kalıyor malum dışarıdan bakınca ilk görünen yer saç bence tüm duruşu etkiliyor.
Demek upuzun saça kıymak gerekiyormuş sen de yap fotoğraf da isteriz ben yarın gidersem hemen gelip yeni modelimi paylaşacağım sizlerle
Yaptırmak istediğin modeli çok beğendim
Tam benlik,katısız,dümdüz
Bende düşünüyorum o modeli ama yüzüm yuvarlak yakışmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?