• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı Kestireceğim Resmime Bi Bakar Mısınız?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

rapunzel0316

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
1.086
13
116
İstanbul
Genellikle çoğumuz bunalıma girince saçımızda değişiklik yapıyoruz, evet sıra bende :1:
Orta boy saçları daha modern buluyorum o yüzden kestirmek istiyorum ama bu kadar uzamış saçıma da kıyamıyorum. Ne dersiniz kızlar önerisi olan var mı nasıl kestirsem? Yüz şekli de çok önemli tabi burdan böyle sormam zor, oval bir yüzüm var beyaz tenliyim, saçlarım kumral. Fotoğraf flashtan dolayı farklı duruyor.Kestirme kararı vermişken hiç vazgeçmeden hemen yarın kestirsem diyorum :52:

Saçlarım
Eki Görüntüle 490841

Bu da düşündüğüm model
$7.jpg $bfl2t.jpg

KIZLAR KESTİRDİM BİLE, FOTOĞRAFLARIM 4. SAYFADA

Son düzenleme:
cnm merhaba :3:
bence de kestırmelısın sacların güzel ama ne bileyim orta uzunluktaki saclar daha havalı ve modern duruyo emınım sana da yakısacaktır:51:
fakat ekledıgın resımdekı sacın bıtısı cok keskın yanı bence o kadar dümdüz kesim yaptırma oval kesim diye tabir edilen bi kesim var biliyor musun öyle kestir.
ceneden ıtıbaren sac uclarında cok cok hafıf kat oluyor,
eklediğim şekillerde olan resimleri düşünebilirsin nacizane benim fikrim:34:Eki Görüntüle 490851 Eki Görüntüle 490852

cnm merhaba :3:
bence de kestırmelısın sacların güzel ama ne bileyim orta uzunluktaki saclar daha havalı ve modern duruyo emınım sana da yakısacaktır:51:
fakat ekledıgın resımdekı sacın bıtısı cok keskın yanı bence o kadar dümdüz kesim yaptırma oval kesim diye tabir edilen bi kesim var biliyor musun öyle kestir.
ceneden ıtıbaren sac uclarında cok cok hafıf kat oluyor,
eklediğim şekillerde olan resimleri düşünebilirsin nacizane benim fikrim:34:Eki Görüntüle 490851 Eki Görüntüle 490852

:1::1:ayşe'ye katılıyorum,saçlarını kestirmek istiyorsan düz bir kesim olmasın.ve hatta kestirmişken daha kısa bir model kestirmelisin.çünkü saçların çok uzun.benimde fikrim bu yönde.:1::1:

toto_10 cnm senın sac maceranı da biliyorum gizli talipçindim yani:37:
gercekten cok güzel olmusun belirtmeden gecemiycem
bence de daha kısa da olabılır ama arkadas orta boy ıstemıs dıye bende bu modellerı sectım ılkı cok hos olabılır

toto_10 cnm senın sac maceranı da biliyorum gizli talipçindim yani:37:
gercekten cok güzel olmusun belirtmeden gecemiycem
bence de daha kısa da olabılır ama arkadas orta boy ıstemıs dıye bende bu modellerı sectım ılkı cok hos olabılır

:1:cnm teşekkür ederim öncelikle.ben orta boy saç kesimlerini sevmiyorum ya.ne o öyle ne uzun ne kısa.:1:benim resimleri koyayımda rapunzel arkadaşımıza örnek olsun:1::1:

$yas3.jpg $yas4.jpg

Son düzenleme:
aysee_51 koyduğun fotoğraflardan 2.yi çok beğendim, 1. çok katlı geldi. Lisedeyken yıllarca katlı model kullandım 2-3 yıldır da katları gitsin diye uzatmaya çalışıyordum. O yüzden düze takıldım birazcık :1:

toto_10 saçların gerçekten çok güzel olmuş ah o kadar kısaya cesaret edemiyorum ki, o yüzden direk orta diye diye çıkıp geldim :17: Yüz şeklim oval ve yanaklarım var böyle çocuk gibi, minyon tipli ve zayıfım ama yüzüm yuvarlağımsı olduğundan kısa kestirince çocuk gibi olurum diye korkuyorum. Hatta beni hep 17-18 yaşlarında sanıyolar oysa ki 22ye girdim, yaşımı göstersin azıcık saçlarım diyorum :kkk:

ay cnm bu mesajı ben mı yazdım dıye dusundum bı an bende cok küçük gösteriyorum :1::1:
o yuzden sacla makyajla desteklemezsem cocuk muamelesı gorebılıyorum :50::41:
oval kesim şu an saclarım hep dalgalı kullanıyorum cunku dogal halı öyle yıpratmamak ıcın duzlestırmıyorum
sende deeneyebılırsın bence oval kesımı her turlu sac seklıne gıder kullanımı kolaydır yanı

O guZel saclara kiyipta nasıl kestirirsin sok oldum zaten rengide modelide harika :30:
Tabi bu benim fikrim karar senin Canim :34:

aysee_51 sorma ya evde makyajsız ve saçım topluyken birdenbire misafir gelirse beni evin küçük çocuğu sanıyorlar, diyorum ben üniversitedeyim mezun bile olucam neredeyse :53: O yüzden illa bir değişiklik istiyorum artık bu böyle olmaz işe başladığımda falan kimse beni takmayacak :1: Benim kendi saçım dümdüzdür, alttaki dalgalı yerler bioformdan kalma. Yani onlardan da kurtulayım istiyorum.

SehKer canım teşekkür ederim insan bıkıyor hep kendimizde olmayanı istiyoruz, kestirince de yine uzun saç isterim kesin :52:

Son düzenleme:
Yaptırmak istediğin modeli çok beğendim
Tam benlik,katısız,dümdüz
Bende düşünüyorum o modeli ama yüzüm yuvarlak yakışmaz sanırım :31:

canım istediğin modelin kullanımı zor olur senin için sürekli fön, düzleştirmek falan ister. o yüzden daha katlı kesimler tercih et kat istemiyosan bile böyle çok keskin bir şekilde dümdüz olmasın bence

YagmurunElleri böyle sade düz çok hoş duruyor dimi :16:
Yuvarlak ve oval yüze her şer yakışır diyorlar ama çok kısa olunca çocuk gibi gösterebiliyor, bu modeller orta uzunlukta olduğu için bence sana da yakışır.

inci.tanesi ilk mesajda belirtmeyi unutmuşum, saçlarım dümdüz benim. Fotoğrafta altlardaki dalgalar bioformdan kaldı üstler uzayınca. Kestirince dümdüz olacak diye hayal ediyorum. Ama haklısın düz durmazsa hayal kırıklığı olabilir

Genellikle çoğumuz bunalıma girince saçımızda değişiklik yapıyoruz, evet sıra bende :1:
Orta boy saçları daha modern buluyorum o yüzden kestirmek istiyorum ama bu kadar uzamış saçıma da kıyamıyorum. Ne dersiniz kızlar önerisi olan var mı nasıl kestirsem? Yüz şekli de çok önemli tabi burdan böyle sormam zor, oval bir yüzüm var beyaz tenliyim, saçlarım kumral. Fotoğraf flashtan dolayı farklı duruyor.Kestirme kararı vermişken hiç vazgeçmeden hemen yarın kestirsem diyorum :52:

Saçlarım
Eki Görüntüle 490841

Bu da düşündüğüm model
Eki Görüntüle 490844 Eki Görüntüle 490846

Saçların çok güzel canım maşallah.:nazar:
Şu sıralar stresten saçlarım dökülürken bide bunu gördüm. :ssz:
şaka bi yana ben de begeniyorum ama yüz şekli uzun, kemikli ve zayıf olduğu için sende böyle durmayabilir. kahkül yada perçemle hareketlendirebilirsin. Şekil verme kolaylıgıda olur.

YagmurunElleri böyle sade düz çok hoş duruyor dimi :16:
Yuvarlak ve oval yüze her şer yakışır diyorlar ama çok kısa olunca çocuk gibi gösterebiliyor, bu modeller orta uzunlukta olduğu için bence sana da yakışır.

Saçlarım uzun cesaret edemem diye düşünme bana kalırsa
Bende kışın upuzun olan saçlarımı bob modeli kestirdim,çok memnun kaldım
Şuan saçlarım Ebru Şallı'nın modelinin boylarında ama şekilsiz
Önler uzun arkalar kısa kaldı :1:
Katlı modelleri hiç sevmiyorum ben,bi sorayım kuaföre yakışır derse bende böyle kestiririm
İyi fikir oldu bana çok saol :71:

Saçların çok güzel canım maşallah.:nazar:
Şu sıralar stresten saçlarım dökülürken bide bunu gördüm. :ssz:
şaka bi yana ben de begeniyorum ama yüz şekli uzun, kemikli ve zayıf olduğu için sende böyle durmayabilir. kahkül yada perçemle hareketlendirebilirsin. Şekil verme kolaylıgıda olur.

Ay öyle deme, benimki de dökülüyor üstelik ince telli güçsüz uçları ot gibi salkım saçak, bana nedense kötü geliyor fotoğrafta da aksine güzel çıkmış, güzel yorumun için teşekkür ederim :17: Başka başlıkta bahsetmiştim sinameki kürü uyguluyorum biraz canlandı saçlarım. Dümdüz yapma diyorsunuz hepiniz, çok katlı da istemiyorum sanırım küt gibi ama oval bir kesim yaptıracağım

Saçlarım uzun cesaret edemem diye düşünme bana kalırsa
Bende kışın upuzun olan saçlarımı bob modeli kestirdim,çok memnun kaldım
Şuan saçlarım Ebru Şallı'nın modelinin boylarında ama şekilsiz
Önler uzun arkalar kısa kaldı :1:
Katlı modelleri hiç sevmiyorum ben,bi sorayım kuaföre yakışır derse bende böyle kestiririm
İyi fikir oldu bana çok saol :71:
Rica ederim canım asıl ben teşekkür ederim hepinizin fikirlerine, insan çok kararsız kalıyor malum dışarıdan bakınca ilk görünen yer saç bence tüm duruşu etkiliyor.
Demek upuzun saça kıymak gerekiyormuş sen de yap fotoğraf da isteriz ben yarın gidersem hemen gelip yeni modelimi paylaşacağım sizlerle :16:

Rica ederim canım asıl ben teşekkür ederim hepinizin fikirlerine, insan çok kararsız kalıyor malum dışarıdan bakınca ilk görünen yer saç bence tüm duruşu etkiliyor.
Demek upuzun saça kıymak gerekiyormuş sen de yap fotoğraf da isteriz ben yarın gidersem hemen gelip yeni modelimi paylaşacağım sizlerle :16:

Daha önce foto ekle dendi ama deşifre olmaktan çekiniyorum ben :17:

Azicik ucundan aldir bence sakin kestirme o saclari :(
Önden kat kestir, kisa gibi olur zaten :)
Ama saclarin gercekten cok güzel, ben olsam kiyamazdim...

Back