How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestirdim kestirmez olaydımm ...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Arkadaslarr uzun zamandır saçlarıma yeni bir sekil verdirmek istiyordum neyse 2 gün önce gittim kuaföre. saçlarım kalın ve kıvırcık. aralarında alaym incelsin dedi. tamam dedm ''V'' sekilde kesmesini söylemiştim. Neyse kesti eve geldim saçımı yıkadım ki ne görim bi tarafı uzun bi tarafı kısa kahkülüm yamuk ve saçlarım çok inceee.. yarın gidip yaptıgı yanlışlıgı düzeltmesini söylicem.. off ya.. bu arada saçlarım nezamn eski gür haline gelir ?

Kestirdiğiniz için kısa sürede uzar sağlıklı bir saç oluyor sonuçta kırıkları falan gidince a.s

iyi kuaför seçmek gerekiyo..yoksa saçımızı berbat ediyolar allahtan 3-4 senedir bi kuaförümüz var çok güzel yapıyo.annem de yapıyo arada ufak değişiklikler istediğimde :)))

geçmiş olsun. aynı yere gitme bence.düzelteyim derken daha da kötü yapmasın birde saçların kıvırcıksa çok kısaltma.ben yaptım.tepeden birbirine giriyordu saçlarım

ya sorma benimde depemdekiler birbirinr giriyor taradığımda açılmıyor bi türlü sertte davranmak istemiyorum kırılır diye
aptal kuaför mahvetti saçlarımı:umursamaz:
halbuki kesimini her zaman beğenirdim şekle girmiyor bir türlü:bbo:

Back