Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestirdim kestirmez olaydımm ...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ozqqee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
63
0
86
Adana
Arkadaslarr uzun zamandır saçlarıma yeni bir sekil verdirmek istiyordum neyse 2 gün önce gittim kuaföre. saçlarım kalın ve kıvırcık. aralarında alaym incelsin dedi. tamam dedm ''V'' sekilde kesmesini söylemiştim. Neyse kesti eve geldim saçımı yıkadım ki ne görim bi tarafı uzun bi tarafı kısa kahkülüm yamuk ve saçlarım çok inceee.. yarın gidip yaptıgı yanlışlıgı düzeltmesini söylicem.. off ya.. bu arada saçlarım nezamn eski gür haline gelir ?

üzülmeyin bnce saçınız gürmüş zaten kısa zamnda tekrar eski haline döner ne de olsa kökü sendeyerimseniben

özgecim bende aynı hataya düştüm
saclarım eşit ve belime kadardı
gittim 5 kat verdirdim artı kahkül
perçem gitti ustura kullandı ara makas attı
kafamda saç diye bişey kalmadı
2 senede kendine ancak geldi saçlarım
şuan eski halini aldı
birdaha asla ve aslaa kestirmem saclarımı
sadece kırık uçlar için giderim
stres yapma boşver

oof aynen cnm bana da ustura kullandı mahvetti saçlarımı.. 2 sene çok uzun ama 2-3 aya toparlanmalı.

ara makas attırınca eskisi gibi olmuyo diyolar kıvırcık saçları o yüzden cesaret edemiyorum ama iki ay önce bi hata yaptım sıcaktan bunalıp uzun saçlarımı uzun bob modeli kestirdim hay kestirmez olsaydım Allahım benim o hemen uzayan saçalrım gitti küstü saçlarım bana şimdi hergün yıkıyorum nelr yapıyorum uzamasını dört gözle bekliyorum valla bi daha uzasın asla kestirmicem sadece kat attırıcam o kadaryasakkelime

oof aynen cnm bana da ustura kullandı mahvetti saçlarımı.. 2 sene çok uzun ama 2-3 aya toparlanmalı.
bnm kat fazla oldugu için
her bir katın uzayip eşitlenmesi epey zaman aldı cnm
halbu ki saçlarım çabuk uzar

fascination saclarımı uzatmak için hergün yıkıyorum demişsin
bu çok yanlışş, böyle yaparak sac derini kurutuyorsun sen
ve erken uzamasına engel oluyosun
saçlarımızı yağ besler gün aşırı yıkamak yerine
biraz ara ver erken sonuç almak istiyorsan

fascination saclarımı uzatmak için hergün yıkıyorum demişsin
bu çok yanlışş, böyle yaparak sac derini kurutuyorsun sen
ve erken uzamasına engel oluyosun
saçlarımızı yağ besler gün aşırı yıkamak yerine
biraz ara ver erken sonuç almak istiyorsan

gerçekten mi bende uzasın diye yıkkayıp duruyorum:1:ama sıcxakta zaten bilinçsiz de oluyo ki çünkü hergün duşa giriyorum yıkamadan olmuyo yani yağlanmasını beklemeliyim yani aslında normalde yapı nolarak çok çabuk uzar nazar mı deydi nekafamçokkarıştı

geçmiş olsun. aynı yere gitme bence.düzelteyim derken daha da kötü yapmasın birde saçların kıvırcıksa çok kısaltma.ben yaptım.tepeden birbirine giriyordu saçlarım

kıvırcık saça kahkül gitmez bir
ikincisi önümüz kış, hava koşullarınında etkisiyle o kahkülün hali nolur düşünemiyorum
düzlestir sokaga cık yine aynı elinle çekiştir dur havaya toplanmasını önlemek için
bende de bir ara kahkül saplantı haline gelmişti
neyse ki atlattım
şimdi kahkül modasi da kalmadı zaten
herkeste yanlara uzun perçem

geçmiş olsun. aynı yere gitme bence.düzelteyim derken daha da kötü yapmasın birde saçların kıvırcıksa çok kısaltma.ben yaptım.tepeden birbirine giriyordu saçlarım

saçımın bi tarafı istedgm gb oldu ama diger tarafı hiç ama hiç alakası yok. hani o kesti ya en iyi kendi kestgini kendi düzeltr die düşndm..

kıvırcık saça kahkül gitmez bir
ikincisi önümüz kış, hava koşullarınında etkisiyle o kahkülün hali nolur düşünemiyorum
düzlestir sokaga cık yine aynı elinle çekiştir dur havaya toplanmasını önlemek için
bende de bir ara kahkül saplantı haline gelmişti
neyse ki atlattım
şimdi kahkül modasi da kalmadı zaten
herkeste yanlara uzun perçem

bnde de 2-3 yıldır saplantı halinde ama hep percem kullandım yıllardır. ilk defa bi kestirim dedm olmadı.. neyse artık dışaı cıkarken yana alıyorum herzamn ki gb zatn evde hep toplu

saçların ne renk özge?
bide kıvırcığın buklemi yoksa su dalgası şeklinde mi?
benim bildiğin su dalgası rengimde koyu kahve
hiç yakıştıramıyorum saç rengime kıvırcık saçı
düz ipek gibi sewiyorumzemuszemus
yazın fön filanda tutmuyo ondan uğraşmıyorum
kışın maşayla düzleştiriyorum
anlıcagın saçlarımı yazın onarıyorum
kışın yıpratıyorumbayanssulusmile

saçların ne renk özge?
bide kıvırcığın buklemi yoksa su dalgası şeklinde mi?
benim bildiğin su dalgası rengimde koyu kahve
hiç yakıştıramıyorum saç rengime kıvırcık saçı
düz ipek gibi sewiyorumzemuszemus
yazın fön filanda tutmuyo ondan uğraşmıyorum
kışın maşayla düzleştiriyorum
anlıcagın saçlarımı yazın onarıyorum
kışın yıpratıyorumbayanssulusmile

saçlarım siyah ve daha cok bukle seklinde.. ben genelde topuz yapıorum acınca rastalı gb oluo bu model içn okulda kanuşmadıgm kimse kalmadı nasıl yapıosun die soruyorlar hep şakkıdı ama sıkıldım artık o modeli yapmktan değişklik olsun ddm.... bu arada aynı bnde snn gbym kışın saçlarımı yıpratıyorum yazın onarıyorum :1:

ben de V şeklinde kestirmiştim, o hataya ben de düşmüştüm bir ara, saçlarım azıcık kalmıştı, ve önden bakınca omuzlarımda arkadan bakınca belimde görünüyordu çok saçma bi modelmiş bi daha asla kestirmem, 2 senede anca düzeldi.

gidip pat diye düzeltin demedim tabi her ay kırık aldırırken V şeklinden kurtulmak istiyorum ona göre kesin dedim
şimdi yeni yeni düzeliyo ama hala tam anlamda eski saçıma kavuşamadım

ben de V şeklinde kestirmiştim, o hataya ben de düşmüştüm bir ara, saçlarım azıcık kalmıştı, ve önden bakınca omuzlarımda arkadan bakınca belimde görünüyordu çok saçma bi modelmiş bi daha asla kestirmem, 2 senede anca düzeldi.

gidip pat diye düzeltin demedim tabi her ay kırık aldırırken V şeklinden kurtulmak istiyorum ona göre kesin dedim
şimdi yeni yeni düzeliyo ama hala tam anlamda eski saçıma kavuşamadım

hayır ben V seklinden memnunum sadece sol tarafımn katı olmamış ve sag tarafıma göre uzun olmuş önlrede kat istemiştim de ..

Back