• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı Hangi Renk yapmalıyım(yardım)??

crispyyyi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
79
0
86
Eskişehir
Kızlar bide bana fikir werin allahşkına saçlarımın rengini değiştirmekten bıktım hala istikrar yakalayamadım sizce hangisi en çok yakışmış?:uhm:

Son düzenleme:
şuan öyle canım ama rujsuz falan böle ölü gibi sanki soluk duruo:( Bide ilk resimdeki renk daha iyiydi diyolar bazen bende kararsız kaldım işte tekrarmı dönsem diyefisfisfis

kesinlikleeeeeeee sonuncuu okdr yakısmıski :nazar: bu tondaki renkler bazı insanları solgun ve olgun gösterir ama okdr uyumlu olmuski teninleee asla vazgecme derim

bence ilk resim en güzeli kaşını gözünü daha hoş göstermiş tenine uymuş.sonuncu daha solgun gösterio canım

Kızlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için oy birliğiyle werdiğimiz karar,bu renkte kalmaya dewam edicemsırnaşık şey Peki sizce bu resimdeki gibi uçlarınıda açtırmalımıyım???

84300059.png

bencede sonuncu renk cok ama cok yakışmış ya.. ama solgun gösteriyo diyosan bence uçlarını açtırma en azından cok fazla?

Back