Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımı gürleştirdim .Başardım :) heryerden saç fışkırıyor :))

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Mrb Kaşlarimda dökülme oldu ve baden yagi sarimsak kas icin ozel yag kullandim ama bi sonuc elde edemedim ne yapmam gerekiyor bi bilgisi olan varmi bayanlr ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cook heycanlandım bak sımdı bende baslıcam ılk ısım yarın aktara gıtmek olucak ınsallah ıyı gelırr bana da, ınsallh yenı saclarım cıkar gercı cıkıyorda cıkanda dokuluyor o uzucu :/ denemmeye baslıyım ıyı yada kotu sonucalrı paylasırımm
nıce saglıklı uzun gur saclaraa

Ben önce bir bepanthane amp. ve evigen amp.le friksiyon yapıyorum saçlarıma sonra sarmısak, jojoba ,defne, avokado, badem ve hint yağını karıştırıp güzelce masajla yedire yedire sürüyorum. Sonra bu şekilde yatıp sabah yıkıyorum. Bunu 3 günde bir falan yapıyorum .Şampuan olarak dermaheal şampuan ve phytokeratin saç maskesi kullanıyorum. Yıkama sonrasıda phytokeratin onarıcı serum ve bazende argan yağı kullanıyorum. Fön önceside ısıdan koruyucu sprey kullanıyorum.Birde solgarın formula snh tb.ini ve biotin tb. kullanıyorum.Birde omega 3 tb. Saçlarım çok kötü durumdaydı iki aydır bu şekilde bakım yapıyorum ve bayaa toparlandığını farkettim. Bakımı bırakırsam eski haline dönermi bilmem ama şu an hem dökülme durdu hem yeni çıkan saçlarım var hemde canlandı saçlarım. Ancak o kadar çok şey kullanıyorum ki fayda eden hangisi yada hangileri bilemiyorum :)

bende iki hafta kullandım her gün, sonra 3 günde bir kullanmaya başladım saçlarımı 1 şampuan kullanıyorum fazla kullanmama gerek kalmıyor. çünkü bu ısırgan otu saç derisinin ph seviyesini dengeliyor. saçlarımı kendine getirdi. 15 tatilde başladım yapmaya. saçlarım boyalıydı 3 ay sonra yani okullar kapanıp tatile gireceğimiz zaman ise kestireceğim. Belki kestirdiğimde daha sağlıklı saçlar çıkmaya başlayacak. şu anda tek bir yağ kullanıyorum sadece haftada 1 defa şanpuanımın içine az biraz tatlı bağdam yağı koyuyorum, avucumun içine karıştırıp saçımı öyle şampuanlıyorum o kadar. vitamin ve mineral (supradyn all day) takviyesi de alıyorum, takviye olarak yine arkadaşın tavsiyesine de uyarak her sabah bir haşlanmış yumurta yemeye gayret ediyorum. saçlarımı boyadıktan sonra uzaması durmuştu şimdi hızlandı, değim gibi şimdi saçlarımı kestireceğim daha hızlı ve sağlıklı uzamasını sağlayacağım inşallah. inşallah herkesin uzar saçı. yani bu ısırgan otu harika teşekkürler bu ısırgan otu mucizesini tavsiye eden "buse papatya" arkadaşa.

Son düzenleme:
Dün gece uyuyamadim sacim cok dökülüyor diye strese girdim cunku 1 yıl oncede aşırı saçlarım döküldü ve seyreldi simdi yine feci şekilde dökülüyo bu ısırgani hemen bugun alıp denicem inşallah ise yarar

Benim saçlarım normaldede çok zayıf ve cansız gerçekten işe yarıyorsa bende deneyeyim tam olarak anlatabilir misiniz rica etsem :26:

merhabalar, benimde saçlarımda çok belirgin bir dökülme var. maalesef üstlerde epey seyrekleşme oldu. arkadaşımın eşi aktar ondan yılan yağının çok iyi geldiğini duydum. ve badem yağı tabi. siparişlerimi verdim henüz elime geçmedi ama bu arada elma sirkesi denemeye başladım. mucize gibi daha ilk seferde durdu dökülmem. diplerde minik minik saçlar çıkıyor şimdi. elma sirkesini tavsiye ederim. banyodan sonra 1 çay bardağı elma sirkesini 2 3 litre suya karıştırıp saçınıza yavaş yavaş dökün diplere masaj yapın durulamayın. koku kesinlikle kalmıyor. saçlarda parlıyor. inşallah deneyenler faydasını görür.

bende başlıcam canım heveslendim.saçlarım çok yıprandı çok döküldü ısırganı babamdan da duymüştum ama oralı olmamıştım.inş bende de aynı etkiyi yapar :)

bunun için bir kaş bakım kürü var benm bildiğim 1 diş sarımsak tuz ve saf zeytinyağından oluşuyor kür.önce soyduğumuz bir diş sarımsağı ince ince dilimliyoruz üzerine göz kararı tuz atıp(1 çay kaşığı kadar) tahta bir tokmakla iyice eziyoruz dikkatt metal değdirmiyoruz sarımsağa yoksa özelliği kaybolur sonra üzeine yine göz kararı 1 tatlı kaşığı kadar saf zeytinyağınıda ekleyip macun kıvamına gelene kadar karıştırıyoruz ben az az miktarlarda alıp kaşımıza uyguluyoruz ve 10 dk bekliyoruz sonra bir peçete yardımıyla kaşımızdaki malzemeyi alıyoruz ve sabunla yıkıyoruz ama bu maskeyi yılda 2-3 kez yapmanız yeterli olur şifa olsun

bu söylediğinizin hepsinin sadece elma sirkesiyle olduğuna eminmisiniz?? dediğiniz gibi elma sirkesi saça doğal bir parlaklık verir ve kepek sorununa iyi gelir saç çıkardığını ya da dökülme önleyici bir etkisi olduğunu ilk kez sizden duydum eğer gerçekten öyleyse çok iyi ben de deneyeyim hem çok zahmetsiz hem de çok pratikmiş ben maske yapıyorum saçlarıma çeşitli yağlarla ama çok zaman alıyor en az 2 saat bekletiyorum :44:

Konu sahibi yok sanırım ortalarda
Kullanıp memnun olan var mı.?

canım denedin mi sonuç ne oldu

denediniz mi acaba

Arkadaşlar ben ısırgan otunudenedim harika birşey etkisini anında göstrdi. Önceden fırça dolardı dökülen saçlarımla şimdi iki üç tel normal dökülme sayısından bile az dökülme var. Hatta etkisini şöyle anlatayım bir süre kullandım çok iyi geldiği ve saçlarım gürleştiği için bıraktım sonra bir baktım tekrar dökülüyor. Anlayacağınız sürekli uygulamak lazım ama kolay ve yağ gibi zor olmadığından herkese öneriyorum ben de buradan ve bir başka başlık vardı onlardan görüp uygulamıştım.

Çok teşekkürler... Bu arada köyden falan toplamakla uğraşmayın yaş ısırgan ellerinizi dalayabilir, zaten çok ucuza satılıyor aktardan 5 liralık alsan sana çoook uzun gider o ısırgan....

Deneyin çünkü yan etkisi yok ve bende anında etki gösterdi. Durulamadan tonik gibi kullandım bol bol ...

Arkadaşlar yağlı maskeleri, kremleri, karışımları lütfen uygulamayın saç diplerinizi tıkıyor ve saçınızı uzun vadede daha da dökmeye sebep oluyorsunuz. Isırgan otu ve benzeri tonik tarzı bakımları uygulayın, elma sirkesi de bunlardan biri. Ampuller de zor sürülüyor şekerli şekerli küçücük zaten ne etkisi olacak...

haklısın arkadaşım zaten bend e kepek problemi de var şu aralar yağ bakımını kestim zaten elma sirkesi ya da ısırgan otu suyunu denicem bugünnn

sürekli derken ömür boyumu uygulayacağınız ya :44::44::44: ama Allah tan kolay ve pratik birşey
bir de siz ısırgan otunu aktardan aldınız ya kuru ısırgan otu aldınız değil mi
peki ilk uygulamada sonuç aldınız mı dökülme v.s. konusunda ?? ya da saçım gürleşti dediniz yaa ne kadar sürede sonra bunu gördünüz ve bıraktınız
şimdiden teşekkürler

Hemen farkediliyor etkisi. Evet aktardan bu senenin mahsulu kuru ısırgan alıp demledim doluca bir avuç 500 ml kadar sıcak suya.... Zamanla daha da güzelleşiyor, saçın gürleşiyor. Yani en azından dene, akarı yok kokarı yok öyle yağlı ballı, sarımsaklı veya yumurtalı yapışkan maddeli değil. Ömür boyu kullanmak en güzeli sanırım ben bırakınca tekrar 4 hafta içinde eskisi gibi inceldi ve dökülme eski haline döndü....Bence çok etkili bir bakım ama saç kremi kullanmayacaksınız. Saç kremi yerine bu toniği kullanacaksınız o kadar kolaylaştırıyor ki taranmasını vs. Ben unutmuyorum ilk etkileri görünce elim sürekli saçlarımın arasındaydı saçım eskisi gibi gürleşmişti:) Elimi saçımdan alamıyordum diplerin görünmesi sorunum da çözüldü hemen....Öyle az az kullanmayacaksınız bir de bayaa 500 ml kadar soğumuş çayı bocalayın hele saçınız uzunsa dip uç hepsine yedirin zaten ıslakken banyo sonunda durulamadan kullanacaksın fazlasını sıkacaksın durulamak yok unutma...

Boyalı saçlara da etkisi oluyor mu? Benim beyazlarım çok var o yüzden siyaha boyuyorum 3 ayda bir... Bir de spreyle mi sıkıyorsunuz yoksa direk kafaya dökuyor musunuz suyu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…