kızlar uzun zaman önce bu konuyu açmıştım ama yorum atan olmamıştı. bir ara zayıfladığım için saçlarım avuç avuç dökülüyordu. sonra bir arkadasımın tavsiyesyle aktardan ısırgan alıp saçlarımı bu su ile her yıkadığımda duruladım. kuru ısırganı demleyip yaptım bunu.sonrasında tekrardan bir durulama işlemi yapmadım.zaten kokusuda kalmadı hiç. dökülmesi zaten daha ilk denemelerimde durmuştu. o kadar mutlu oldum kı o dökülen 50 60 tel saç 3 4 tel dökülmüştü artık. ama ben dökülmem durduğunda bile bırakmadım. eski sıklıkta yapmadım ama ara ara yine ısırganlı su ile saçlarımı duruladım. şuan kafamda çıkan saçları görseniz şok olursunuz. yeni çıkan saçlarımı yatıştırmaya çalışmaktan bi hal oldum. memoli gibi onları ıslatıp yatıştırmaya çalışıyorum:)))
bir de size tavsiyem her gün 1 tane haşlanmış yumurta yiyin ve 1 bardak süt için bunlar saçın gerekli proteinini karşılıyor.şok diyetlerden uzak durun. mümkün olduğunda doğal şampuanlar ile yıkayın. ben ya bebek şampuanı kullanıyorum yada bitkisel alıyorum.bol su için.a vitamini demir çinko bunların eksikliğide saç dökülmesine yol açtığından beslenmenize dikkat edin.
birde ayda 1 yada 2 sefer sarımsak ile zeytinyağı sürdüm saçıma. bu nekadar etki etmiştir bilmem ama ısırganı denedim düzenli bilirim :) inanın kafamda 2 insana yetecek kadar saçlarım var :))))))))
kızlar uzun zaman önce bu konuyu açmıştım ama yorum atan olmamıştı. bir ara zayıfladığım için saçlarım avuç avuç dökülüyordu. sonra bir arkadasımın tavsiyesyle aktardan ısırgan alıp saçlarımı bu su ile her yıkadığımda duruladım. kuru ısırganı demleyip yaptım bunu.sonrasında tekrardan bir durulama işlemi yapmadım.zaten kokusuda kalmadı hiç. dökülmesi zaten daha ilk denemelerimde durmuştu. o kadar mutlu oldum kı o dökülen 50 60 tel saç 3 4 tel dökülmüştü artık. ama ben dökülmem durduğunda bile bırakmadım. eski sıklıkta yapmadım ama ara ara yine ısırganlı su ile saçlarımı duruladım. şuan kafamda çıkan saçları görseniz şok olursunuz. yeni çıkan saçlarımı yatıştırmaya çalışmaktan bi hal oldum. memoli gibi onları ıslatıp yatıştırmaya çalışıyorum:)))
bir de size tavsiyem her gün 1 tane haşlanmış yumurta yiyin ve 1 bardak süt için bunlar saçın gerekli proteinini karşılıyor.şok diyetlerden uzak durun. mümkün olduğunda doğal şampuanlar ile yıkayın. ben ya bebek şampuanı kullanıyorum yada bitkisel alıyorum.bol su için.a vitamini demir çinko bunların eksikliğide saç dökülmesine yol açtığından beslenmenize dikkat edin.
birde ayda 1 yada 2 sefer sarımsak ile zeytinyağı sürdüm saçıma. bu nekadar etki etmiştir bilmem ama ısırganı denedim düzenli bilirim :) inanın kafamda 2 insana yetecek kadar saçlarım var :))))))))
Mrb Kaşlarimda dökülme oldu ve baden yagi sarimsak kas icin ozel yag kullandim ama bi sonuc elde edemedim ne yapmam gerekiyor bi bilgisi olan varmi bayanlr ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhabalar, benimde saçlarımda çok belirgin bir dökülme var. maalesef üstlerde epey seyrekleşme oldu. arkadaşımın eşi aktar ondan yılan yağının çok iyi geldiğini duydum. ve badem yağı tabi. siparişlerimi verdim henüz elime geçmedi ama bu arada elma sirkesi denemeye başladım. mucize gibi daha ilk seferde durdu dökülmem. diplerde minik minik saçlar çıkıyor şimdi. elma sirkesini tavsiye ederim. banyodan sonra 1 çay bardağı elma sirkesini 2 3 litre suya karıştırıp saçınıza yavaş yavaş dökün diplere masaj yapın durulamayın. koku kesinlikle kalmıyor. saçlarda parlıyor. inşallah deneyenler faydasını görür.
cook heycanlandım bak sımdı bende baslıcam ılk ısım yarın aktara gıtmek olucak ınsallah ıyı gelırr bana da, ınsallh yenı saclarım cıkar gercı cıkıyorda cıkanda dokuluyor o uzucu :/ denemmeye baslıyım ıyı yada kotu sonucalrı paylasırımm
nıce saglıklı uzun gur saclaraa
Ben de köyden ısırgan otu toplayıp kurutmaya karar verdim. Durulama suyuna katacağım. Herkes dökülmeye iyi geldiğini söylemiş. Benim yıllardır aşırı dökülmeden şikayetim var. Saçlarım çok azalmadı aslında ama alnımdan açılmaya başladı. Bu konu başlığındaki herkesin denediklerini okudum. İlk olarak ısırgan otunu denemeye karar verdim.
bu söylediğinizin hepsinin sadece elma sirkesiyle olduğuna eminmisiniz?? dediğiniz gibi elma sirkesi saça doğal bir parlaklık verir ve kepek sorununa iyi gelir saç çıkardığını ya da dökülme önleyici bir etkisi olduğunu ilk kez sizden duydum eğer gerçekten öyleyse çok iyi ben de deneyeyim hem çok zahmetsiz hem de çok pratikmiş ben maske yapıyorum saçlarıma çeşitli yağlarla ama çok zaman alıyor en az 2 saat bekletiyorum :44:
Arkadaşlar yağlı maskeleri, kremleri, karışımları lütfen uygulamayın saç diplerinizi tıkıyor ve saçınızı uzun vadede daha da dökmeye sebep oluyorsunuz. Isırgan otu ve benzeri tonik tarzı bakımları uygulayın, elma sirkesi de bunlardan biri. Ampuller de zor sürülüyor şekerli şekerli küçücük zaten ne etkisi olacak...
Arkadaşlar ben ısırgan otunudenedim harika birşey etkisini anında göstrdi. Önceden fırça dolardı dökülen saçlarımla şimdi iki üç tel normal dökülme sayısından bile az dökülme var. Hatta etkisini şöyle anlatayım bir süre kullandım çok iyi geldiği ve saçlarım gürleştiği için bıraktım sonra bir baktım tekrar dökülüyor. Anlayacağınız sürekli uygulamak lazım ama kolay ve yağ gibi zor olmadığından herkese öneriyorum ben de buradan ve bir başka başlık vardı onlardan görüp uygulamıştım.
Çok teşekkürler... Bu arada köyden falan toplamakla uğraşmayın yaş ısırgan ellerinizi dalayabilir, zaten çok ucuza satılıyor aktardan 5 liralık alsan sana çoook uzun gider o ısırgan....
Deneyin çünkü yan etkisi yok ve bende anında etki gösterdi. Durulamadan tonik gibi kullandım bol bol ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?