kızlar uzun zaman önce bu konuyu açmıştım ama yorum atan olmamıştı. bir ara zayıfladığım için saçlarım avuç avuç dökülüyordu. sonra bir arkadasımın tavsiyesyle aktardan ısırgan alıp saçlarımı bu su ile her yıkadığımda duruladım. kuru ısırganı demleyip yaptım bunu.sonrasında tekrardan bir durulama işlemi yapmadım.zaten kokusuda kalmadı hiç. dökülmesi zaten daha ilk denemelerimde durmuştu. o kadar mutlu oldum kı o dökülen 50 60 tel saç 3 4 tel dökülmüştü artık. ama ben dökülmem durduğunda bile bırakmadım. eski sıklıkta yapmadım ama ara ara yine ısırganlı su ile saçlarımı duruladım. şuan kafamda çıkan saçları görseniz şok olursunuz. yeni çıkan saçlarımı yatıştırmaya çalışmaktan bi hal oldum. memoli gibi onları ıslatıp yatıştırmaya çalışıyorum:)))
bir de size tavsiyem her gün 1 tane haşlanmış yumurta yiyin ve 1 bardak süt için bunlar saçın gerekli proteinini karşılıyor.şok diyetlerden uzak durun. mümkün olduğunda doğal şampuanlar ile yıkayın. ben ya bebek şampuanı kullanıyorum yada bitkisel alıyorum.bol su için.a vitamini demir çinko bunların eksikliğide saç dökülmesine yol açtığından beslenmenize dikkat edin.
birde ayda 1 yada 2 sefer sarımsak ile zeytinyağı sürdüm saçıma. bu nekadar etki etmiştir bilmem ama ısırganı denedim düzenli bilirim :) inanın kafamda 2 insana yetecek kadar saçlarım var :))))))))
bir de size tavsiyem her gün 1 tane haşlanmış yumurta yiyin ve 1 bardak süt için bunlar saçın gerekli proteinini karşılıyor.şok diyetlerden uzak durun. mümkün olduğunda doğal şampuanlar ile yıkayın. ben ya bebek şampuanı kullanıyorum yada bitkisel alıyorum.bol su için.a vitamini demir çinko bunların eksikliğide saç dökülmesine yol açtığından beslenmenize dikkat edin.
birde ayda 1 yada 2 sefer sarımsak ile zeytinyağı sürdüm saçıma. bu nekadar etki etmiştir bilmem ama ısırganı denedim düzenli bilirim :) inanın kafamda 2 insana yetecek kadar saçlarım var :))))))))