• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımı düzeltmek için bakım kürü önerir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

EU1

Ziyaretçi
saçlarım tel tel oldu yanı yıkanıorum kurutmuorum fonle kendı kendıne kurumasını beklıorum
kuruduktan sora taş gbı oluo tel tel of nasıl duzelıcek bılemıorum lutfen bana acele bakım kürleri tarıf edın kızlar cok ıhtıyacım var . yağlar dsında işe yarayan kürler ama...:1shok:

saçlarım tel tel oldu yanı yıkanıorum kurutmuorum fonle kendı kendıne kurumasını beklıorum
kuruduktan sora taş gbı oluo tel tel of nasıl duzelıcek bılemıorum lutfen bana acele bakım kürleri tarıf edın kızlar cok ıhtıyacım var . yağlar dsında işe yarayan kürler ama...:1shok:

canım yağlar dışında ben son durulama suyuna birde elma sirkesi koyuyorum hem parlıyor hem yumuşatıyor birde ben new era diye bir 7/24 aldım çok güzel nemli veya kuru sürüyorsun saçlar hem parlıyo hem yumuşuyor hemde çok kolay şekil alıyor.umarım yardımcı olur..:içelim:

saç kremi kullansan nasıl olur denemedin mi... bide ben tel tel oluyo olayını anlamadım..??

Canım, ısırgan otu, lavanta ve adaçayından 2-3 tutam koyup, üzerine kaynamış su döküp, 10 dk bekletiyorum. Sonrasında süzüp, suyunu duştan sonra saçıma döküp, ertesi günkü duşa kadar bekletiyorum ( Suna Dumankaya'nın tarifi). Saçımdaki tel tel ayrılmayı ve o hani tüy tüy olma durumu var ya, onu engelliyor ve çok güzel yapıyor.a.s.

Ben Lorieal bakım ürünlerini kullanıyorum,özellikle elektriklenen ve dalgalanan saçlar için olanını tavsiye ederim.Kesinlikle memnun kalacağına eminim..

saçlarım havuz klorundan cok yıprandı tel tel oldu yanı jöle sürersiniz taş gbi olurya ondan beter oldu

bn yeni bi tarif aldım arkadaşımdan öncelikle 1tatlı kaşığı bal 1 yemek kaşığı zeytin yağı 1 ampül be panten 1 adet yumurta.yapılışı basit zaten bunları karıştırıp sürüyosn 3 saat bekletmen lazım ve bone takmalısn ayrıca saçını bunları yapmadan önce ılık su ile ıslat snra bu karışımı ılık su içerisinde 2 dkka falan beklet. bal parlaklık veriyo zeytin yağı ve be panten güçlendiriyo yumurta saçı yumuşatıyo ve protein deposu. saçlar hem yumuşak hemde kndiliğinden şekil alıyo haftada bir defa yapsan yeter.

saçlarım havuz klorundan cok yıprandı tel tel oldu yanı jöle sürersiniz taş gbi olurya ondan beter oldu

hımmm anladığım kadarıyla saçların çok kuru ve yıpranmış vaziyette..ben turplu su kürü uyguluyorum saçlarıma bazen.saçları yumuşatıyo bayaa.birde bepanthen,evigen,bemiks ampulleri al.z.yağı ile karıştır ve saçlarının heryerine sür.üzerini strech filmle kapla ve havlu sar.1-2 saat beklet ve saçlarını suyla temas ettirmeden şampuanını saçını uygula ve yıka.durulama suyunu ılık olarak ayarla..derimm beeennn..Çok üzgünüm çoook

Back