• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri SAÇLARIMI BU ŞEKİLDE KESTİRSEM NASIL DURUR ? [saçlarımın resmi var]

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
canım saçların kıvırcık ve kabarık.kısa saç seni bonus gibi yapar.saçın uzun çok güzelmiş.bence de kestirme

kesinlikle 1. resimdeki gibi kestirmelisin.
cok yakısır ama 2. resimdek gibi kestirme snn sacların düz deil hos durmaz
bu arada 1. resim gibi kestirirsen cok yakısır sana :))

canım saçların çok güzel ben böyle kıvırcık saçları olanlarda uzun saçı daha çok yakıştırıyorum :31:
ama ille de kestirmek istiyosan 2. bence :34:

İlk önerdiğin kesim bence uygun olmaz . İkincisi ise fazla karışık :17:

Başka modellere de bakmalısın ...

pişman olursun. ama ille de kestirecem dersen yavaş yavaş kısalt. mesela önce boyunu bıraktır sadece kırıkları aldır. gözün alışsın. sonra belki omuzların altında kestir. ama bence daha kısa kestirme. çok kabarık olur.böyle güzel duracağını zannetmem.

Ya kim hortlattı bu konuyu yine, tamam bu sitede görüp görebileceğiniz en mükemmel saç yapısından birine sahipti ama geçmiş mesajları da okuyun, kestireli çok oldu artık, eski konulara yazmadan önce geçmişe bi göz gezdiriverin....

cnm o kalın gür saçları nasıl taşıyorsun maaşallah :nazar: :53:
istediğin modeller çok kısa ve katlı saç boyu kısaldıkça ve katlı olunca daha da hacimli olur senin hacme ihtiyacın yok..:66: uznluğuna dokunma bance uzadıkça üstlerdeki saçı çeker hacmini alır biraz alttlardan inceltirmeyi dene..

Yeni saçımdan çok memnunum.Özel mesajlar gelmiş resmi neden koymadın diye ama hem zamanım olmadı hemde gerek duymadım çünkü 2. resimdekinin aynısı oldu.Tek sorun çabuk uzaması.2 ayda 6 cm falan uzuyor sürekli kestirmek zorunda kalıyorum.Birde bakımı çok rahat.Banyo yap,kurut çık dışarı.Bukle bukle oluyor zaten.Birde uzun saçlı olmak çok zor.Yazın desen sıcaktan öldürür,kışın desen yağmurda karda ıslansa 7 kg olur :D Kestirmek isteyen hiç düşünmesin.Yaşasın kısa saç :66:

saçlarının maaşallahı var :nazar: uzun zamandır bu şekildeyse sıkılmışsındır zannediyorum yoksa hangi insan evladı kıyar buna yaaaaooouuvvv :1: 2. model daha güzel olur derim ben ara makasla çok gür çünkü bonus olma sonra :53: 1. modeli yaparsanda sürekli bakım yapmak zorunda kalacaksın ya da fön düzleştirici vs bu seferde kırılacak :43: karar senin :)

2. iyide o en sondaki hani iri gözlü kız var ya adını bilmiyrum bende neyse onu sakın yapma..pek yakışacağını sanmıyorum..fotondan yüzünü çok ii tahmin edebiliyorum bence sana yakışmayabilir..ikinci güzel ama..

ne kadar güzel saçların var :52: bayıldım ... ve evet kızlara katılıyorum o 2 modelde olmaz sana saçların kabarır tepene çıkar ... kat falan attır ve boyunu biraz kısalt :17: bence yani

çok güzel saçların var. çokca vakit geçmiş mesajının ardından diğer sayfalarıda okumadım kestirdin mi bilmiyorum ama umarım kestirmemişsindir o canım saçları :20:

Back